Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις
  Κλείσιμο φίλτρων Εμφάνιση φίλτρων
  Εμφάνιση περισσότερων φίλτρων
  Εμφάνιση λιγότερων φίλτρων
  • Προϊόν
  • Efficacy
  • Φωτεινή ροή (lm)
  • θερμοκρασίας χρώματος (K)
  • IES
  • Τεχνικό φυλλάδιο

  Ταξινόμηση κατά:

    Πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων

    Η σειρά Philips CoreLine Malaga LED αποτελείται από δύο μεγέθη για αστικό οδικό φωτισμό. Και τα δύο χρησιμοποιούν εξοπλισμό LED της Philips ως πηγή φωτός και μετασχηματιστή Philips Xitanium - ένας συνδυασμός που έχει ως αποτέλεσμα εξοικονόμηση ενέργειας 50%. Το CoreLine Malaga LED έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό. Προσφέρει την ίδια απόδοση με τα φωτιστικά SON-T 50, 70, 100 και 150W που αντικαθιστά, παρέχοντας τη σωστή ποσότητα φωτός στο κατάλληλο σημείο. Επιπλέον, καθώς η διάταξη φωτισμού LED στο CoreLine Malaga LED θα διαρκέσει για όλη τη διάρκεια ζωής του φωτιστικού, η απόσβεση της επένδυσης γίνεται απλά και μόνο με την εξοικονόμηση των πολλαπλών αντικαταστάσεων λαμπτήρων που απαιτούνται με τα SON-T. Χάρη στον επεκτεινόμενο στυπιοθλίπτη που διαθέτει, το φωτιστικό CoreLine Malaga LED είναι εύκολο στην εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε για να συνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας. Ταυτόχρονα, το επίπεδο γυάλινο κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί για πρόσβαση συντήρησης του μετασχηματιστή, εάν χρειαστεί. Διατίθενται ειδικές εκδόσεις φωτιστικών Malaga με επιπλέον επιλογές. Πρόκειται για εκδόσεις ειδικού τύπου που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε παραγγελίας, οι οποίες έχουν μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης. Οι επιλογές περιλαμβάνουν: οπτικό σύστημα ευρείας δέσμης (DW), πρόσθετη συσκευή προστασίας από υπερτάσεις (10kV), βαφή φινιρίσματος για προστασία έναντι θαλάσσιου περιβάλλοντος (MSP), φωτοκύτταρο Micro Mini Pro 35 Lux, ενσωματωμένη (γυάλινη) ασφάλεια 6Α και εξωτερικό καλώδιο με αγωγούς με ελεύθερα άκρα (H07RN-F) μήκους 3 μέτρων. Δεν είναι πάντα εφικτός ο συνδυασμός όλων των επιλογών. Συμβουλευτείτε τον συνεργάτη σας στη Philips για λεπτομέρειες.

    Benefits

    Αξιόπιστη ποιότητα: περίβλημα από χυτό αλουμίνιο, σκληρυμένο επίπεδο γυαλί
    Εύκολη απόσβεση επένδυσης: λιγότερες αντικαταστάσεις λαμπτήρων (από τα SON-T) για εξοικονόμηση κόστους, καθώς και επιπλέον 50% εξοικονόμηση ενέργειας για μείωση του ετήσιου λειτουργικού κόστους
    Ανθεκτική λειτουργία (IP65, IK08)
    Εύκολη συντήρηση, εγκατάσταση και πληροφορίες ανταλλακτικών με την ετικέτα σέρβις Signify (αναγνώριση με μοναδικό κωδικό QR)

    Χαρακτηριστικά

    Απευθείας αντικατάσταση 1:1 για λαμπτήρες SON-T σε εφαρμογές οδικού και αστικού φωτισμού.
    Στιβαρή σχεδίαση με τυποποιημένη πλατφόρμα φωτισμού LED της Philips και μετασχηματιστή εξωτερικού χώρου Philips Xitanium σταθερής απόδοσης.
    Εύκολη εγκατάσταση με επεκτεινόμενο στυπιοθλίπτη - δεν χρειάζεται να ανοίξετε το φωτιστικό.
    Διάρκεια ζωής 100.000 ώρες L70 (ή 75.000 ώρες L80) σε Tq +25 ºC.
    Εγγύηση 5 ετών

    Εφαρμογές

    Χώροι στάθμευσης
    Βιομηχανικοί χώροι
    Χώροι αναμονής δημόσιων συγκοινωνιών, όπως στάσεις λεωφορείων ή τραμ
    Αρχεία προς λήψη
    Leaflets
    Εικόνες
    Software plugins
    Σχετικά εργαλεία
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    • Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη
      
    Επιλέξτε ένα προϊόν για προσθήκη

    Δεν βρήκατε αυτό που αναζητήσατε;
    Ίσως κάποιο από το τα παρακάτω να σας ενδιαφέρει