Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

Προτάσεις

  Απίθανες ιδέες
  για την επιχείρησή σας

  Philips Lighting Capital

   

  Χρειάζεστε μια αναβάθμιση φωτισμού, αλλά δεν έχετε τα απαραίτητα κεφάλαια για την επένδυση; Η Philips Lighting μπορεί να βοηθήσεις. Χρησιμοποιώντας την εκτιμώμενη εξοικονόμηση ενέργειας για τον υπολογισμό ενός σχεδίου αποπληρωμής, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια λύση φωτισμού που θα αναβαθμίσει την επιχείρησή σας με χαμηλή ή μηδενική προκαταβολή.

  Άντρας με τα χέρια του πιασμένα πίσω από την πλάτη του

  Προστασία της χρηματοροής σας

   

  Η υιοθέτηση της τελευταίας τεχνολογίας φωτισμού δε χρειάζεται να εξαντλήσει τα οικονομικά σας. Είτε θέλετε να βελτιώσετε, να επαυξήσετε ή να ανακαινίσετε το σύστημά σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη χρηματοδότησή του με ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

   

  Τα προγράμματα προσαρμόζονται ειδικά στην επιχείρησή σας και λαμβάνουν υπόψη την εκτιμώμενη εξοικονόμηση κόστους της ενέργειάς σας, όπως και οποιαδήποτε διαθέσιμη επιδότηση. Καταμερίζοντας το μηνιαίο κόστος αποπληρωμής στο χρόνο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρείτε θετική τη χρηματοροή σας. Είναι μια πρόταση την οποία γνωρίζουν καλά οι τράπεζες και οι χρηματοδοτικές εταιρίες.

  Επαγγελματίες συζητούν γύρω από ένα τραπέζι

  Σας εξοικονομούμε χρόνο και χρήματα

   

  Ο ενεργειακά αποδοτικός φωτισμός μας και τα προγράμματα χρηματοδότησής μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να επωφελείστε άμεσα από την εγκατάσταση. Με ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, θα έχετε χρήματα από την εξοικονόμηση ενέργειας, ακόμη και μετά τις μηνιαίες αποπληρωμές σας.

   

  Επίσης, δε χρειάζεται να επενδύετε πολύτιμο χρόνο και κόπο στη διεκπεραίωση της χρηματοδότησης. Το κάνουμε για σας, σε συνεργασία με τους αποκλειστικούς και καταξιωμένους τραπεζικούς μας συνεργάτες, την De Lage Landen και τη Société Générale.

  Ένας πίνακας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Philips Lighting Capital

  Έργα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις