Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Περισσότερα από φωτισμός:

  συστήματα φωτισμού

  Αλλάξτε άποψη, αλλάξτε το φωτισμό σας


  Είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε διαφορετικά για το φωτισμό.

   

  Για να πετύχετε τους στόχους βιωσιμότητας, απόδοσης και εμπειρίας χρηστών, χρειάζεστε επαγγελματικά, κορυφαία στον κόσμο φωτιστικά και ισχυρά και ευέλικτα συστήματα ελέγχου, όλα ολοκληρωμένα σε ένα μόνο σύστημα.

  Η ισχύς της σκέψης των συστημάτων

  Συστήματα φωτισμού

   

  Τα συστήματα φωτισμού της Philips βοηθούν τους ανθρώπους να αισθάνονται άνεση, παραγωγικότητα και ασφάλεια. Ομορφαίνουν χώρους και μεταμορφώνουν το περιβάλλον. Βελτιστοποιούν τις λειτουργίες και σας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχετε ακριβώς τις κατάλληλες εμπειρίες φωτισμού, όποτε και όπου τις χρειάζεστε.
   

  Μάθετε περισσότερα

  Συνδεδεμένα συστήματα φωτισμού

   

  Τα συνδεδεμένα συστήματα φωτισμού της Philips μεταφέρουν τον επαγγελματικό φωτισμό σε ένα νέο κόσμο συνεχούς συνδεσιμότητας και 'big data', παρέχοντας κορυφαίο στον κόσμο φωτισμό και εξαιρετική αξία πέρα από το φωτισμό.

   

  Μάθετε περισσότερα

  Επιλογή του συστήματος που είναι κατάλληλο για εσάς


  Καμία συγκεκριμένη λύση δεν καλύπτει όλες τις απαιτήσεις

  Η προδιαγραφή των συστημάτων φωτισμού της Philips ξεκινά από εσάς—την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, την εταιρία σας, τους στόχους σας.

   

  Οι εμπειρογνώμονες των συστημάτων Philips συνεργάζονται μαζί σας για να προσδιορίσουν τις συγκεκριμένες δυνατότητες συστημάτων που χρειάζεστε και στη συνέχεια σας βοηθούν να σχεδιάσετε ένα σύστημα που εξυπηρετεί αυτές τις ανάγκες—τώρα και στο μέλλον, καθώς εξελίσσεται και αλλάζει η επιχείρησή σας.

   

  Βρείτε τον τοπικό σας εμπειρογνώμονα συστημάτων της Philips

  Σχεδίαση του συστήματος φωτισμού σας

  φωτιστικά + συστήματα ελέγχου + υπηρεσίες + υποστήριξη

  Έργα φωτισμού