Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  HID

   

  Οι λαμπτήρες εκκένωσης υψηλής έντασης (HID) αποτελούν την κλασική λύση για χώρους μεγάλου ύψους. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια από το φωτισμό με λαμπτήρες φθορισμού και πυράκτωσης, όμως ο HID δεν παρέχει την αίσθηση ‘άμεσης ενεργοποίησης’ των LED. Μολονότι χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια μετά τη θέρμανσή του, δεν είναι καθόλου αποδοτικός σε σύγκριση με τα LED.

  LED

   

  Η παρουσίαση της τεχνολογίας των φωτοδιόδων (LED) δημιούργησε επανάσταση στο φωτισμό και έγινε το πρότυπο της αγοράς. Ο φωτισμός LED, ο οποίος ουσιαστικά βασίζεται σε ένα στέρεο υλικό που εκπέμπει φως όταν διέρχεται ηλεκτρικό ρεύμα από αυτό, συνδυάζει τη μεγάλη διάρκεια ζωής και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με την ελάχιστη συντήρηση – ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός σε χώρους μεγάλου ύψους. 

  LED + συστήματα ελέγχου

   

  Η δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού των LED τα κάνει ιδανικά για χρήση με συστήματα ελέγχου φωτισμού. Σε χώρους με χαμηλό βαθμό δραστηριότητας, οι ανιχνευτές κίνησης αποτελούν μια καλή λύση. Η μείωση της έντασης φωτισμού υπόβαθρου σε ασφαλή επίπεδα κάνει δυνατή μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, με ‘άμεση ενεργοποίηση’ των LED στο 100% της έντασης μόλις ανιχνευτεί κάποια κίνηση.

  LED + συστήματα ελέγχου + διαχείριση δεδομένων

   

  Το σύστημα Philips GreenWarehouse ανεβάζει το φωτισμό χώρων μεγάλου ύψους σε άλλο επίπεδο. Τα ψηφιακά LED κάνουν τώρα δυνατή τη συλλογή δεδομένων διαχείρισης μέσω του συστήματος φωτισμού. Η ανάλυση αυτών των πληροφοριών μπορεί να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση της διαμόρφωσης της αποθήκης σας ώστε να είναι δυνατή μια υψηλότερη απόδοση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, για παράδειγμα με την αλλαγή των ζωνών.