Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

  Ένας μοναδικός νέος τρόπος να κάνετε το σχέδιο δαπέδου σας πραγματικά πειστικό

   

  Αυτή η μοναδική, κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία λύση δαπέδου συνδυάζει ένα στιβαρό φωτισμό LED από τη Philips με ένα χαλί που μεταδίδει το φως ειδικά ανεπτυγμένο από τη Desso, η οποία αντιπροσωπεύεται από την Tandus Centiva στη Βόρεια Αμερική και από την Desso στην Ευρώπη και την Ασία. Είναι μια καινοτομία η οποία μεταμορφώνει θεμελιωδώς τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με ένα χώρο, μετατρέποντας το δάπεδο σε ένα δυναμικό καμβά που προσελκύει απευθείας τις αισθήσεις μας και τη φυσική μας τάση να αναζητούμε το φως. Παρέχει μια ελευθερία σχεδιασμού, που μόλις ανακαλύφθηκε, σε αρχιτέκτονες και εσωτερικούς διακοσμητές, με αμέτρητες δυνατότητες εφαρμογών.

  Τα Luminous Carpets έχουν τέσσερις κύριες εφαρμογές

  Πώς λειτουργεί

   

  Το Luminous Carpets™ ανοίγει έναν κόσμο συναρπαστικών δυνατοτήτων. Από την επισήμανση εξόδων ασφαλείας και την παροχή κατευθύνσεων και πληροφοριών σε ανθρώπους, έως τη δημιουργία μιας πλήρως μαγευτικής εμπειρίας που εμπνέει παρομοίως τόσο τους ενοίκους όσο και τους επισκέπτες. Μολονότι η ιδέα είναι απλή, η τεχνολογία είναι προηγμένη.

   

  Διαβάστε περισσότερα για τη νέα μας τεχνολογία

  Έργα Φωτισμού

  Αίθουσα σύνταξης Bild Zeitung

  Βερολίνο

  Λήψη έργου φωτισμού

  Rabobank

  Berkel Enschot

  Le Village από την CA

  Παρίσι

  Άμστερνταμ
  Άμστερνταμ

  Αρχιτέκτονας Biennale

  Luminous Carpets για το έργο σας;

   

  Φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επαφή σας στη Philips, η οποία θα μπορέσει να σας βοηθήσει. Εάν δεν έχετε αυτό το σύνδεσμο, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης luminous.carpets@signify.com ή μέσω της τοποθεσίας μας στο web.

  Παραμείνετε πληροφορημένοι  

   

  Τα μέσα έχουν ήδη γράψει ενθουσιωδώς για τη λύση Philips και Desso Luminous Carpets™. Όμως μην περιμένετε απλά για την επόμενη ανακοίνωση στον τύπο … λάβετε τη λίστα αλληλογραφίας μας ώστε να είστε από τους πρώτους που θα μάθουν.

   

  Εγγραφείτε για το διμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο