Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Συνδεδεμένος φωτισμός εξωτερικών χώρων

  CityTouch

  CityTouch

   

  Τι θα γινόταν αν τα φωτιστικά των δρόμων σας γνώριζαν πότε να παραμένουν αναμμένα περισσότερο και πότε να σβήνουν; Τι θα γινόταν εάν μπορούσατε εύκολα να ελέγχετε online πόση ενέργεια χρησιμοποιούν τα φωτιστικά των δρόμων και ποια από αυτά χρειάζονται επισκευή; Τι θα γινόταν εάν η πόλη σας είχε πλήρη έλεγχο του φωτισμού της, ορίζοντας χρονοπρογράμματα και στάθμες μείωσης της έντασης όποτε χρειαζόταν; Τι θα γινόταν εάν είχατε πρόσβαση σε προηγμένες μορφές απεικόνισης και ανάλυσης δεδομένων, ώστε να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις;

   

  Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο θα έκανε μια πόλη πιο βιώσιμη, πιο αποδοτική και τελικά, καλύτερη για να ζει κανείς. Γι' αυτό το λόγο αναπτύξαμε το CityTouch.

   

  Το CityTouch είναι μια πλατφόρμα λογισμικού για φωτισμό εξωτερικών χώρων. Προσφέρει απλές εφαρμογές web για τη διαχείριση των φωτιστικών δρόμου και την ανάλυση των δεδομένων φωτισμού.

  Βίντεο CityTouch

  Εφαρμογές CityTouch


  Το λογισμικό CityTouch διασυνδέει όλα τα στοιχεία παγίων φωτισμού της υποδομής, δημιουργώντας νέους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων, ασφάλειας των πολιτών και βελτίωσης της απόδοσης λειτουργίας.


  Το CityTouch προσφέρει δύο βασισμένες στο web εφαρμογές:

  Απομακρυσμένη διαχείριση φωτισμού CityTouch

   

  Ένα εργαλείο απομακρυσμένης διαχείρισης φωτισμού που ελέγχει τα φωτιστικά σας και επικοινωνεί με αυτά μέσω του δημόσιου δικτύου επικοινωνιών κινητής τηλεφωνίας. 

   

   

  Μάθετε περισσότερα

  Η εικόνα δείχνει τον τρόπο λειτουργίας του CityTouch LightWave

  Διαχείριση παγίων στοιχείων φωτισμού CityTouch

   

  Ένα εργαλείο διαχείρισης παγίων στοιχείων φωτισμού που σας παρέχει αυξημένη ορατότητα των παγίων στοιχείων φωτισμού της πόλης σας και των ροών εργασίας. 

   

  Το αποτέλεσμα είναι μια προηγμένη πλατφόρμα η οποία διευκολύνει τη διαχείριση της υποδομής φωτισμού σας.

   

  Μάθετε περισσότερα

  Η εικόνα δείχνει τον τρόπο λειτουργίας του CityTouch LightPoint

  Ο συνεργάτης σας στο φωτισμό που μπορείτε να εμπιστεύεστε

   

  Ένας συνεργάτης στο φωτισμό τον οποίο μπορείτε να εμπιστεύεστε. Με περισσότερα από 120 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και μια ενθουσιώδη, ανεπτυγμένη επικέντρωση στον οδικό φωτισμό, η Philips σας βοηθά να επιτυγχάνετε τους στόχους σας ταχύτερα. Μέσω των έργων μας σε μικρές και πολύ μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, σας παρέχουμε διεθνή εξειδίκευση συνδυασμένη με τοπική τεχνογνωσία. Το CityTouch χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 250 πόλεις σε 31 χώρες, ενώ αυτοί οι αριθμοί όλο και αυξάνονται!


  Αναπτύξαμε το CityTouch ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται μαζί σας. Εφόσον το λογισμικό μας βασίζεται στο web, έχετε πάντα πρόσβαση στην πλέον ενημερωμένη έκδοση. Επίσης, παίρνουμε την ασφάλεια των δεδομένων πολύ σοβαρά, προσφέροντας διακρίβωση δύο βημάτων, κρυπτογραφημένες συνεδρίες χρηστών και δημιουργία δεδομένων ασφαλείας.

  Χάρτης που δείχνει τις χώρες όπου χρησιμοποιείται το CityTouch

  Υφιστάμενοι πελάτες

   

  Χρησιμοποιείτε ήδη το CityTouch; Για να συνδεθείτε κάντε κλικ εδώ.

  Σχετικά έργα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις