Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ο κατάλληλος φωτισμός

  για την
  εταιρεία σας

  Δημιουργήστε έναν φωτισμό με τη δική σας υπογραφή

  Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε τον σωστό φωτισμό και να μετατρέψουμε τις αγορές από το κατάστημά σας σε μια εμπειρία που εσείς επιθυμείτε. Προσφέρουμε πολλές δυνατότητες πέρα από τον τυπικό μας κατάλογο, είτε θέλετε να αλλάξετε το χρώμα του φωτιστικού ή τον τρόπο στήριξης ή την πηγή φωτισμού, όλα είναι εφικτά. Από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας.


  Προσαρμόστε το φωτιστικό σας


  Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο για το κατάστημά σας και πώς θέλετε να αισθάνονται οι πελάτες σας. Γνωρίζουμε ότι η εξυπηρέτηση των αναγκών της επωνυμίας σας είναι σημαντική για εσάς και γι' αυτόν τον λόγο συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα. Ερχόμαστε σε απευθείας επαφή με αρχιτέκτονες, ειδικούς προμηθειών και brand managers για να δημιουργήσουμε ακριβώς αυτό που θέλετε. Από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση.

   

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Προσαρμόζοντας τη Bershka


  Με οροφές που έφταναν τα 6 μέτρα και πολλούς ανοιχτούς χώρους, η απόκτηση της πιστοποίησης LEED δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την εταιρεία Bershka. Η Philips δημιούργησε μια ολοκληρωμένη, προσαρμοσμένη λύση για τη Bershka η οποία θα έφερνε στην εταιρεία την πιστοποίηση LEED ενώ ταυτόχρονα θα καθιστούσε τα φωτιστικά μέρος του σχεδιασμού και της εμπειρίας του καταστήματος.

   

  Διαβάστε ολόκληρο το Περίπτωση Έργου

  Διαβάστε ολόκληρο το Περίπτωση Έργου

  Μια απόχρωση για τον καθένα


  Η επιλογή του σωστού φωτισμού που θα ταιριάζει στην ταυτότητα της επωνυμίας σας μπορεί να είναι μια πρόκληση. Γι' αυτό ακριβώς η σειρά StyliD περιλαμβάνει τέσσερις αποχρώσεις φωτισμού LED. Έχουν φωτιστικό με τον ίδιο σχεδιασμό αλλά προβάλλον διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού. Έτσι θα βρίσκετε πάντα το φως που είναι κατάλληλο για το έργο σας, ενισχύοντας τον σχεδιασμό του καταστήματος και ενδυναμώνοντας την ταυτότητα της επωνυμίας σας.

  Βρείτε την καλύτερη απόχρωση φωτισμού για την επωνυμία σας

  Standard 830 - αποδοτικός φωτισμός

  Standard 830

  • Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας
  • Αποδοτικός φωτισμός σε όλο το χώρο
  Premium White - πλούσιο φάσμα χρωμάτων

  Κορυφαίο λευκό

  • Πλούσιο φάσμα χρωμάτων που ενισχύει την εικόνα των προϊόντων
  • Τέλεια ισορροπία μεταξύ της ποιότητας του φωτός και της εξοικονόμησης ενέργειας
  CrispWhite - έντονο φως

  CrispWhite

  • Βιώστε έντονα λευκά και πλούσια χρώματα
  • Το λαμπερό, έντονο φως κάνει πράγματι τις βιτρίνες σας να ξεχωρίζουν
 • Βιώστε έντονα λευκά και πλούσια χρώματα
 • Το λαμπερό, έντονο φως κάνει πράγματι τις βιτρίνες σας να ξεχωρίζουν 

 • Βιώστε έντονα λευκά και πλούσια χρώματα
 • Το λαμπερό, έντονο φως κάνει πράγματι τις βιτρίνες σας να ξεχωρίζουν 

 • Το νέο ταξίδι αγορών


  Στο παρελθόν, το να πάει κανείς για ψώνια ήταν κάτι το πολύ απλό. Παίρναμε το αυτοκίνητο, οδηγούσαμε μέχρι κάποιο κατάστημα και μετά επιστρέφαμε στο σπίτι με αυτό που αγοράσαμε. Πλέον, η διαδικασία αγορών γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη αφού υπάρχουν πολλαπλά κανάλια και πολυάριθμα σημεία επαφής μεταξύ των καταστημάτων λιανικής και του καταναλωτή.

   

  Περιοδικό RetailScene