Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

  Αποσυμφορημένα φωτιστικά,

  ευρύχωροι δρόμοι

  FreeStreet

  Οι συμφορημένοι δρόμοι είναι εχθρικοί, άχαροι – και το χειρότερο, ανασφαλείς. Όμως, καθώς μεγαλώνουν οι αστικές περιοχές, απαιτείται μεγαλύτερη ορατότητα στις περιοχές πεζών. Αυτό σημαίνει περισσότεροι στύλοι φωτισμού και λιγότερος χώρος στο έδαφος.

   

  Το FreeStreet σχεδιάστηκε ώστε να παρέχει φιλικό φως σε πεζούς και ποδηλάτες, μειώνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για στύλους φωτισμού. Αυτό το κρεμαστό σύστημα κρέμεται επάνω από το δρόμο, χρησιμοποιώντας ελαφριά φωτιστικά τα οποία μόλις που φαίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα, οι πηγές φωτός δείχνουν σα να αιωρούνται στον αέρα. Τα συμπαγή τους καλώδια κάνουν εύκολο για τους κατοίκους να κοιτούν ψηλά και να απολαμβάνουν το νυχτερινό ουρανό.

   

  Το σύστημα FreeStreet χρειάζεται μόνο να συνδεθεί σε μια πρόσοψη κάθε 100m για ηλεκτρική τροφοδοσία, έχοντας ως αποτέλεσμα ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης. Επιπλέον, τα ενεργειακά αποδοτικά LED σημαίνουν ότι το FreeStreet δημιουργεί εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος έως 60% σε σύγκριση με το συμβατικό φωτισμό δρόμων.

   

  Σύστημα φωτισμού θαλάμων ασθενών

  FreeStreet


  Το κρεμαστό σύστημα φωτισμού FreeStreet αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο όραμα για το δημόσιο φωτισμό.

  Προβολή προϊόντος


  Ολλανδικό χρυσό βραβείο σχεδιασμού προϊόντων 2011

   

  Το σύστημα φωτισμού Philips FreeStreet κέρδισε το Ολλανδικό Βραβείο Σχεδιασμού 2011 (Dutch Design Award ή DDA) στην κατηγορία 'Καλύτερο επαγγελματικό προϊόν'. Η διεθνής επιτροπή αξιολόγησης περιέγραψε το FreeStreet ως ένα “μοναδικό και πρακτικό φωτιστικό δρόμων για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο”.


  Έργα FreeStreet


  Το σύστημα φωτισμού FreeStreet μπορεί να έχει πολλές εφαρμογές.

  Για παράδειγμα, ένας νέος πολυώροφος χώρος στάθμευσης 1000 αυτοκινήτων στο Wembley Park κάνει χρήση του καινοτομικού κρεμαστού συστήματος φωτισμού εξωτερικών χώρων χωρίς στύλους FreeStreet της Philips.
  Έργα FreeStreet

  Έργα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις