Περισσότερες εμπορικές επωνυμίες από τη

 

Με σχεδίαση που αξίζει να φαίνεται,
είναι εξίσου καλαίσθητοι, αναμμένοι και σβηστοί

Κάντε στροφή στο κλασικό με λαμπτήρες LED

Με τους λαμπτήρες Philips classic LED μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα με άρωμα vintage, αξιοποιώντας ολοκαίνουριες τεχνολογίες. Ο κλασικός λαμπτήρας πυράκτωσης με τα οφέλη της μεγάλης διάρκειας ζωής της τεχνολογίας LED, στα γνώριμα σχήματα που ξέρετε και αγαπάτε. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες φωτισμού και διαρκούν δέκα φορές περισσότερο.   

Σύγκριση της διαφοράς

Δημοφιλή προϊόντα

Στο επίκεντρο

Διαδικασίες, wiki και οδηγίες

Διαδικασίες, wiki και οδηγίες

Χάρη στις απεριόριστες δυνατότητες, η επιλογή των κατάλληλων λαμπτήρων μπορεί να είναι πρόκληση. Δείτε τις οδηγίες φωτισμού και ξεκαθαρίστε τις επιλογές σας.  
Το σωστό φως είναι το παν

Το σωστό φως είναι το παν

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, να βρείτε τον ιδανικό φωτισμό για μια εργασία ή να διακοσμήσετε το χώρο σας με έξυπνα εφέ φωτισμού, για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία φωτισμού, η Philips σάς δείχνει τι επίδραση μπορεί να έχει ο σωστός φωτισμός στο σπίτι και τη ζωή σας και σας διευκολύνει να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό για τις ανάγκες σας, ανά πάσα στιγμή.
Συμβατότητα ρυθμιστή έντασης

Συμβατότητα ρυθμιστή έντασης 

Με το διάγραμμα συμβατότητας θα βρείτε τον κατάλληλο ρυθμιστή έντασης για τους λαμπτήρες LED και τους μικρούς λαμπτήρες φθορισμού με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτισμού και θα μπορείτε να απολαύσετε όσο δυνατό, ή όσο απαλό, φωτισμό θέλετε.