Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Επιλέξτε φωτιστικό
  Το φως μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα

  Τα κατάλληλα φωτιστικά για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας

   

  Η μεγάλη σειρά φωτιστικών που προσφέρουμε μπορεί να σας βοηθήσει να φωτίσετε κάθε δωμάτιο. Από φωτιστικά δαπέδου και φωτιστικά τοίχου μέχρι κρεμαστά φωτιστικά και επιτραπέζια, τα φωτιστικά της Philips παρέχουν το ιδανικό φως για το σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Σχεδιαστής οικιακού φωτισμού για να δείτε με ποιον τρόπο τα προϊόντα μας μπορούν να βελτιώσουν το σπίτι σας, με διαφορετικές μοναδικές ατμόσφαιρες φωτισμού. Βρείτε την τέλεια ατμόσφαιρα για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, από ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα για τον φωτισμό του καθιστικού, έως φωτεινά, ζωντανά σχέδια για τον φωτισμό του μπάνιου και της κουζίνας. Με την Philips, καμία ιδέα φωτισμού εσωτερικών χώρων σπιτιού δεν μοιάζει με τις άλλες.

  Βρείτε τον τέλειο φωτισμό
  για το σπίτι σας

  Δοκιμάστε το εργαλείο σχεδιασμού οικιακού φωτισμού που διαθέτουμε, για να προσομοιώσετε και να σχεδιάσετε τον οικιακό φωτισμό σας.

  Βρείτε άλλα προϊόντα φωτισμού

  Βρείτε τον κατάλληλο λαμπτήρα για το φωτιστικό σας

   

  Δείτε τη μεγάλη σειρά λαμπτήρων από τη Philips Lighting. Διατίθενται σε μια εντυπωσιακή ποικιλία σχημάτων, στυλ και φωτιστικών. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα για τους χώρους διαβίωσής σας είτε απλά να εξοικονομήσετε ενέργεια και να μειώσετε τους οικιακούς λογαριασμούς, υπάρχει μια λύση για σας.

  Απεριόριστες δυνατότητες με HUE

   

  Μετατρέψτε τον καθημερινό φωτισμό σας σε μια εκπληκτική εμπειρία. Παίξτε με τα χρώματα ή συγχρονίστε τα έξυπνα φώτα σας, με τη μουσική και τις ταινίες σας.