Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Επιλέξτε λαμπτήρα
  Βρείτε τον κατάλληλο λαμπτήρα
  για τις ανάγκες σας

  Διασφαλίστε ότι κάνετε πάντα τη σωστή επιλογή 

   

  Καλωσορίσατε στη μεγάλη οικογένεια λαμπτήρων της Philips Lighting. Περιλαμβάνει λαμπτήρες LED, αλογόνου και φθορισμού για το σπίτι, το γραφείο και πολλές ακόμα εφαρμογές. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και λοιπών τεχνικών χαρακτηριστικών. Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα στους χώρους διαβίωσης σας, να δώσετε ενέργεια στο χώρο εργασίας σας, ή ακόμα να διερευνήσετε τη χρήση του χρώματος στην αλλαγή ατμόσφαιρας, συμπληρώνοντας τη διακόσμηση σας, ή απλά να εξοικομονήσετε ενέργεια, τότε υπάρχει κάτι για σας. Και για να βρείτε τι είναι καλύτερο για σας, αναπτύξαμε το Σύμβουλο λαμπτήρων. Η χρήση του είναι εύκολη και διασκεδαστική και διασφαλίζει ότι θα επιλέγετε πάντα τον κατάλληλο λαμπτήρα για τις ανάγκες σας.

  Διερευνήστε τη σειρά λαμπτήρων της Philips Lighting

  εμπειρία με μειωμένη ένταση

  Ζήστε την εμπειρία του φωτισμού LED της Philips

   

  Νιώστε σαν στο σπίτι σας με την πιο πρόσφατη τεχνολογία LED της Philips. Το φως LED της Philips φροντίζει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας μόλις ανάψουν τα φώτα. Οι λαμπτήρες LED συνδυάζουν ένα όμορφο θερμό λευκό φως με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι λαμπτήρες LED παρέχουν άμεση, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας ενώ ενισχύουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

  καθιστικό

  Δώστε ενέργεια στο σπίτι σας με φως από μικρούς λαμπτήρες φθορισμού

   

  Οι μικροί λαμπτήρες φθορισμού (CFL) της Philips προσφέρουν άνετο, απαλό φως για μια φιλική ατμόσφαιρα. Οι λαμπτήρες CFL παρέχουν φως με υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι οι πρώτοι σε πωλήσεις λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας. Οι λαμπτήρες CFL συνδυάζουν την ενέργεια του φωτισμού φθορισμού με την ευκολία και τη δημοφιλία των φωτιστικών πυράκτωσης.

  διάδρομος

  Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με λαμπτήρες αλογόνου 

   

  Οι λαμπτήρες αλογόνου είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αντικαταστήσετε τους κλασικούς λαμπτήρες. Δείτε πώς οι λαμπτήρες αλογόνου προσφέρουν μια τεράστια επιλογή δυνατοτήτων φωτισμού, παρέχοντας την ίδια ποιότητα θερμού, λαμπερού φωτός με τους κλασικούς λαμπτήρες.

  Βρείτε άλλα προϊόντα φωτισμού

  εμπειρία εποχής

  Το κατάλληλο στυλ φωτός που ολοκληρώνει το παρουσιαστικό 

   

  Απολαύστε εμβληματική σχεδίαση που είναι έτοιμη για τη σύγχρονη τεχνολογία LED. Με έναν λαμπτήρα εποχής που ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό σας στυλ.

  φαντασία με hue

  Απεριόριστες δυνατότητες με Hue

   

  Μετατρέψτε τον καθημερινό φωτισμό σας σε μια εκπληκτική εμπειρία. Παίξτε με τα χρώματα ή συγχρονίστε τα έξυπνα φώτα σας με τη μουσική και τις ταινίες σας.