Προτάσεις

  Σποτ οροφής / επιτοίχια σποτ

  Σποτ οροφής/επιτοίχιο Phase

  2700K, Μαύρο, Με ρύθμιση έντασης, Υλικό υψηλής ποιότητας 533003016 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Ομαλή ρύθμιση έντασης, από έντονο έως απαλό φωτισμό

   53300/30/16

   Σποτ οροφής / επιτοίχια σποτ

   Σποτ οροφής/επιτοίχιο Phase

   53300/30/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Μερικές φορές θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με ό,τι κάνετε. Με τα σποτ με ρύθμιση έντασης Philips LED μπορείτε να ρυθμίζετε εύκολα την ένταση στο κατάλληλο επίπεδο φωτισμού. Επιλέξτε από έντονο φωτισμό, ο οποίος εξυπηρετεί λειτουργικά καθημερινές εργασίες, έως απαλό φωτισμό για τις ώρες που χαλαρώνετε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Ομαλή ρύθμιση έντασης, από έντονο έως απαλό φωτισμό

  Λειτουργεί με τους περισσότερους ρυθμιστές έντασης LED

  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

  • Εύκολη τοποθέτηση ClickFix

   Εύκολη τοποθέτηση ClickFix

   Εγκαταστήσετε το σποτ εύκολα και μόνος σας. Χάρη στο σύστημα ClickFix, δεν χρειάζεστε βοήθεια από κανέναν. Απλά τοποθετήστε τη βάση στερέωσης στο ταβάνι, συνδέστε τα καλώδια και με μια κίνηση στερεώστε το φωτιστικό.

  • Ομαλή ρύθμιση έντασης, από έντονο 100% έως απαλό φωτισμό 10%

   Αλλάξτε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με ό,τι κάνετε. Με τα LED σποτ της Philips με ρύθμιση έντασης, μπορείτε να προσαρμόζετε εύκολα τη φωτεινότητα γυρίζοντας απλά τον ρυθμιστή έντασης. Μπορείτε να επιλέξετε από 100% έντονο φως, ο οποίος εξυπηρετεί λειτουργικά καθημερινές εργασίες, έως απαλό φωτισμό 10% για τις ώρες που χαλαρώνετε.

  • Υψηλή απόδοση φωτισμού - 500 lumen

   Ζωντανέψτε το σπίτι σας με φωτισμό υψηλής ποιότητας

  • Ενσωματωμένο φως LED

   Αυτό το σποτ έχει ενσωματωμένο φωτισμό LED υψηλής ποιότητας που παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού.

  • Με 5 χρόνια εγγύηση, για να είστε σίγουροι

   Όλα τα σποτ της Philips έχουν εξαιρετική ανθεκτικότητα. Έχουν 5 ολόκληρα χρόνια εγγύηση στο τελικό προϊόν, εξασφαλίζοντας ότι θα απολαμβάνετε καθημερινά φωτισμό υψηλής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής.

  • Διάρκειας ζωής λάμπας έως και 30 χρόνια χρήσης

   Οι λαμπτήρες LED διαρκούν περισσότερο, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της συχνής αντικατάστασης της πηγής φωτός. Αυτό μειώνει σημαντικά τα απορρίμματα, αλλά εξοικονομεί και χρήματα σε μακροχρόνια βάση.

  • Αποκτήστε υψηλής ποιότητας φωτισμό LED, ενώ εξοικονομείτε ενέργεια

   Οι λαμπτήρες LED εξοικονομούν έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό φωτιστικό με την ίδια απόδοση φωτισμού. Όταν αγοράζετε έναν λαμπτήρα LED της Philips, η εξοικονόμηση χρημάτων ξεκινάει αμέσως. Για κάθε πηγή φωτός που αντικαθιστάτε με λαμπτήρα LED, θα δείτε άμεσα αποτελέσματα με έναν χαμηλότερο λογαριασμό ρεύματος.

  • Άμεση φωτεινότητα με το άνοιγμα του διακόπτη

   Με τα LED σποτ της Philips δεν χρειάζεται να περιμένετε. Παρέχουν πλήρη φωτεινότητα αμέσως μόλις τα ανάψετε. Το πραγματικά θερμό λευκό φως δημιουργεί αμέσως μια ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

  • Η τέλεια δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης

   Προσφέροντας μοντέρνο φωτισμό με οικεία απόδοση φωτισμού ευρείας γωνίας (40 μοιρών), αυτό το LED σποτ είναι κατάλληλο για φωτισμό ανάδειξης και φωτισμό γενικής χρήσης. Είναι ιδανικό για χρήση σε κουζίνες, σαλόνια και τραπεζαρίες.

  • Ρυθμιζόμενη κεφαλή σποτ, για μέγιστη ευελιξία

   Η ρυθμιζόμενη κεφαλή του σποτ είναι σχεδιασμένη για να κατευθύνει το φως όπου το χρειάζεστε περισσότερο.

  • Μακράς διαρκείας, υψηλής ποιότητας υλικά

   Αυτό το σποτ είναι κατασκευασμένο από μακράς διαρκείας, υψηλής ποιότητας υλικά με ανώτερο φινίρισμα. Αυτό εξασφαλίζει ένα συμπαγές και ανθεκτικό προϊόν, το οποίο θα αναδεικνύει και θα φωτίζει το σπίτι σας για πολλά ακόμη χρόνια.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση Www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.