Προτάσεις

  LED

  Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης)

  7, 2W-50W, E27, Θερμό λευκό, Ρύθμιση έντασης 8718699782498 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Ένας λαμπτήρας που δεν μοιάζει με κανέναν

   8718699782498
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   LED

   Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης)

   8718699782498 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Οι λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν όμορφο, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και άμεση, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Χάρη στη λιτή και κομψή σχεδίασή τους, αντικαθιστούν θαυμάσια τους παραδοσιακούς ματ λαμπτήρες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Ένας λαμπτήρας που δεν μοιάζει με κανέναν

  Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με LED ρυθμιζόμενης έντασης

  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

  • Κλασικό LED από γυαλί

   Η εμφάνιση που αγαπάτε, η απόδοση που περιμένετε. Κλασικά σχέδια από γαλακτόχρωμο γυαλί που θυμίζουν την απαλή λάμψη των παραδοσιακών λαμπτήρων, η ιδανική επιλογή για όλο το σπίτι σας.

  • Η ένταση μειώνεται σε απαλή λάμψη

   Με αυτόν το λαμπτήρα με ρύθμιση έντασης, μπορείτε να μειώσετε την ένταση από ζεστό φως 2200K σε φως 2700K. Όσο περισσότερο μειώνετε την ένταση, τόσο πιο ζεστό γίνεται το φως.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση Www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.