Προτάσεις

  myGarden

  Επιτοίχιο φωτιστικό

  Raccoon, ανθρακί, LED 172749316 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Έχετε πάντα φως όταν έρχεστε σπίτι

   17274/93/16

   myGarden

   Επιτοίχιο φωτιστικό

   17274/93/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Η απλίκα Philips myGarden Raccoon σε δομημένο γκρι-ανθρακί φωτίζει τους εξωτερικούς σας χώρους με ισχυρό φως. Ο φωτισμός LED, τα συνθετικά υλικά και η μινιμαλιστική σχεδίασή της προσφέρουν μια σύγχρονη αίσθηση, ενώ ένας αισθητήρας κίνησης προσφέρει επιπλέον ασφάλεια. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Έχετε πάντα φως όταν έρχεστε σπίτι

  • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν τον λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενεργοποιείται αμέσως και παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού ενώ αναδεικνύει τα ζωντανά χρώματα στο σπίτι σας.

  • Η Philips προσφέρει εγγύηση 5 ετών για τη μονάδα και τον οδηγό LED

   Η Philips προσφέρει εγγύηση 5 ετών για τη μονάδα και τον οδηγό LED

   Εκτός από την τυπική 2ετή εγγύηση για το συγκεκριμένο φωτιστικό, η Philips προσφέρει και 5ετή εγγύηση για το σύστημα LED, η οποία καλύπτει τη μονάδα LED και τον οδηγό του φωτιστικού.

  • Θερμό λευκό φως

   Θερμό λευκό φως

   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα θερμό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό Philips προσφέρει ένα θερμό λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

  • Αισθητήρας με εύκολη εγκατάσταση

   Αισθητήρας με εύκολη εγκατάσταση

   Μια απλή διαδικασία ρύθμισης σάς διευκολύνει να επιλέξετε πότε θέλετε ο αυτόματος αισθητήρας να ανάβει τον ή τους λαμπτήρες σας και για πόση ώρα.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • IP44 - παντός καιρού

   IP44 - παντός καιρού

   Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένος για υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία. Έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η αντοχή του στο νερό. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων έχει σχεδιαστεί με IP44: προστατεύεται από πιτσιλιές νερού και είναι το πιο κοινό και ιδανικό προϊόν για γενική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 15 χρόνια

   Μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 15 χρόνια

   Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τα ενσωματωμένα LED που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον λαμπτήρα LED της Philips, έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον 15.000 ωρών (που ισοδυναμεί με 15 χρόνια για μια μέση χρήση 3 ωρών/ημέρα με ένα σύνολο τουλάχιστον 13.000 κύκλων ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από έναν τέλειο ατμοσφαιρικό φωτισμό στο σπίτι σας, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση ή την αντικατάσταση λαμπτήρων.

  • Συμπεριλαμβάνεται αισθητήρας κίνησης, για ευκολία και ασφάλεια

   Συμπεριλαμβάνεται αισθητήρας κίνησης, για ευκολία και ασφάλεια

   Περιλαμβάνει έναν αισθητήρα κίνησης για να σας καλωσορίζει όταν επιστρέφετε σπίτι ή για να σας ενημερώνει ότι κάποιος πλησιάζει. Όταν ο αισθητήρας ανιχνεύει κίνηση, ανάβει αυτόματα το φως.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση Www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.