Προτάσεις

  myGarden

  Απλίκα Yarrow 5,5W

  2700K, Μαύρο, Ανθεκτικό στο νερό 172973016 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Έχετε πάντα φως όταν έρχεστε σπίτι

   17297/30/16

   myGarden

   Απλίκα Yarrow 5,5W

   17297/30/16 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Η απλίκα εξωτερικών χώρων Philips Yarrow LED σε μαύρο χρώμα είναι κατασκευασμένη από συνθετικά υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτει έναν αισθητήρα κίνησης για ασφάλεια. Η σχεδίασή της με στρογγυλό θόλο και 3 χαρακτηριστικές λωρίδες φωτίζει εξωτερικούς χώρους με ισχυρό αλλά διαχεόμενο θερμό λευκό φως. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Έχετε πάντα φως όταν έρχεστε σπίτι

  • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Η τεχνολογία LED, που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν τον λαμπτήρα της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενεργοποιείται αμέσως και παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού ενώ αναδεικνύει τα ζωντανά χρώματα στο σπίτι σας.

  • Η Philips προσφέρει εγγύηση 5 ετών για τη μονάδα και τον οδηγό LED

   Η Philips προσφέρει εγγύηση 5 ετών για τη μονάδα και τον οδηγό LED

   Εκτός από την τυπική 2ετή εγγύηση για το συγκεκριμένο φωτιστικό, η Philips προσφέρει και 5ετή εγγύηση για το σύστημα LED, η οποία καλύπτει τη μονάδα LED και τον οδηγό του φωτιστικού.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • IP44 - παντός καιρού

   IP44 - παντός καιρού

   Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένος για υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία. Έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η αντοχή του στο νερό. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων έχει σχεδιαστεί με IP44: προστατεύεται από πιτσιλιές νερού και είναι το πιο κοινό και ιδανικό προϊόν για γενική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 25 χρόνια

   Μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 25 χρόνια

   Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Ο λαμπτήρας LED της Philips, που παρέχεται με αυτό το φωτιστικό LED Philips, έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον 25.000 ωρών (που ισοδυναμεί με 25 χρόνια για μια μέση χρήση 3 ωρών/ημέρα με ένα σύνολο τουλάχιστον 13.000 κύκλων ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από έναν τέλειο ατμοσφαιρικό φωτισμό στο σπίτι σας, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση ή την αντικατάσταση λαμπτήρων.

  • Συμπεριλαμβάνεται αισθητήρας κίνησης, για ευκολία και ασφάλεια

   Συμπεριλαμβάνεται αισθητήρας κίνησης, για ευκολία και ασφάλεια

   Περιλαμβάνει έναν αισθητήρα κίνησης για να σας καλωσορίζει όταν επιστρέφετε σπίτι ή για να σας ενημερώνει ότι κάποιος πλησιάζει. Όταν ο αισθητήρας ανιχνεύει κίνηση, ανάβει αυτόματα το φως.

  • Θερμό λευκό φως

   Θερμό λευκό φως

   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα θερμό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό Philips προσφέρει ένα θερμό λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών