Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Καλώς ορίσατε στα Πώς του Φωτισμού

   

  Έχετε δικές σας ιδέες φωτισμού, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να τις πραγματοποιήσετε; Θέλετε να γνωρίζετε πώς να φωτίσετε σωστά ένα συγκεκριμένο δωμάτιο; Ή αναζητάτε συμβουλές ειδικών και έμπνευση; Λοιπόν, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

  Επιλέξτε εδώ από τη μεγάλη γκάμα θεμάτων φωτισμού!

   

  Οι γρήγοροι και εύκολοι οδηγοί «Πώς» σάς δείχνουν να φωτίζετε τα διάφορα δωμάτια στο σπίτι σας, να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα με το φως ή να βρείτε απλά το σωστό λαμπτήρα αντικατάστασης.

  Φωτισμός εσωτερικών χώρων

  • Τύποι κάλυκα λαμπτήρα

   Τύποι κάλυκα λαμπτήρα

   Τύποι πώματος λαμπτήρα από τη Philips. Μάθετε ποιος τύπος πώματος λαμπτήρα είναι κατάλληλος για χρήση στο φωτιστικό σας.

  • Φωτεινότητα λαμπτήρα

   Φωτεινότητα λαμπτήρα

   Ανακαλύψτε πώς η φωτεινότητα των λαμπτήρων φωτίζει τις δραστηριότητές σας. Μάθετε πώς η Philips σάς βοηθά να επιλέξετε φώτα με τη σωστή ποσότητα φωτός για κάθε δραστηριότητα.

  • Διάρκεια ζωής λαμπτήρα

   Διάρκεια ζωής λαμπτήρα

   Η Philips μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς η διάρκεια ζωής του λαμπτήρα επηρεάζεται από τους κύκλους μεταγωγής. Μάθετε πώς μπορείτε να επιλέξετε το λαμπτήρα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

  • Λαμπτήρες χαμηλών βατ υψηλών lumen

   Λαμπτήρες χαμηλών βατ υψηλών lumen

   Οι λαμπτήρες χαμηλών βατ υψηλών lumen που εξοικονομούν ισχύ και προσφέρουν περισσότερη φωτεινότητα. Βιώστε ολόκληρη τη γκάμα λαμπτήρων lumen της Philips.

  • Εστιασμένος φωτισμός

   Εστιασμένος φωτισμός

   Ο εστιασμένος φωτισμός και ο ευρύς φωτισμός μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φωτίσουν χώρους σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα εστιασμένου φωτισμού της Philips.

  • Θερμοκρασία χρώματος λαμπτήρα

   Θερμοκρασία χρώματος λαμπτήρα

   Επιτύχετε θερμό ή κρύο φως με λαμπτήρες διαφορετικών θερμοκρασιών χρώματος. Μάθετε ποιος λαμπτήρας Philips ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

  • Χρόνος ανάμματος

   Χρόνος ανάμματος

   Η Philips σας βοηθά να κατανοήσετε το χρόνο με διαφορετικούς λαμπτήρες που γίνονται πλήρως φωτεινοί. Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα της Philips.

  • Δείκτης χρωματικής απόδοσης

   Δείκτης χρωματικής απόδοσης

   Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης μπορεί να δώσει ζωή στα χρώματα! Μάθετε πώς ο Philips CRI μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε λαμπτήρες φωτός με υψηλό δείκτη χρωματικής απόδοσης.

  Φωτισμός Εξωτερικών Χώρων

  • Ιδέες φωτισμού κήπου

   Ιδέες φωτισμού κήπου

   Οι ιδέες φωτισμού κήπου της Philips μπορούν να συνδράμουν στο να φωτίσετε τον κήπο σας και να αναδείξετε τις όμορφες πτυχές που σας κόβουν την ανάσα.

  • Φώτα δρόμου πάρκινγκ

   Φώτα δρόμου πάρκινγκ

   Φώτα δρόμου πάρκινγκ από την Philips σάς βοηθούν να φωτίσετε το δρόμο πάρκινγκ σας. Βιώστε όλα τα φώτα δρόμου πάρκινγκ της Philips.

  • Φώτα εσωτερικής αυλής

   Φώτα εσωτερικής αυλής

   Φώτα εσωτερικής αυλής από την Philips. Μάθετε πώς το να εγκαθιστάτε το σωστό φωτισμό εσωτερικής αυλής μπορεί να της αλλάξει κατηγορία.

  • Φωτισμός μονοπατιού

   Φωτισμός μονοπατιού

   Αλλάξτε το φωτισμό του μονοπατιού σας με Philips. Ανακαλύψτε τα αναρίθμητα οφέλη του πώς ένας καλός φωτισμός μονοπατιού μπορεί να κάνει τη διαφορά.

  • Φωτισμός μπροστινής εισόδου

   Φωτισμός μπροστινής εισόδου

   Ανακαλύψτε πώς η Philips μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ενισχυμένο φωτισμό μπροστινής εισόδου. Διερευνήστε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την καθοδήγηση που προσφέρεται.

  Φωτισμός μπάνιου

  • Ασφαλής φωτισμός μπάνιου

   Ασφαλής φωτισμός μπάνιου

   Ο οδηγός ασφαλούς φωτισμού μπάνιου της Philips σάς βοηθά να φωτίσετε κάθε περιοχή του μπάνιου σας με ασφάλεια και να επιλέξετε τα τέλεια φώτα.

  • Χαλαρωτικός φωτισμός μπάνιου

   Χαλαρωτικός φωτισμός μπάνιου

   Ο χαλαρωτικός φωτισμός μπάνιου βοηθά να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Βιώστε τη χαρά της χαλάρωσης σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

  • Φώτα καθρέφτη μπάνιου

   Φώτα καθρέφτη μπάνιου

   Ο τέλειος καθρέφτης μπάνιου φωτίζεται από τη Philips. Μάθετε πώς ένας σωστά φωτισμένος καθρέφτης σάς δίνει μια πραγματική εικόνα και κάνει όλη τη διαφορά.

  • Οδηγός φωτισμού ντουζιέρας

   Οδηγός φωτισμού ντουζιέρας

   Η Philips μπορεί να σας οδηγήσει να εγκαταστήσετε τα πιο κατάλληλα και στυλάτα φώτα ντουζιέρας. Μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες επιλογές.

  Επιλέξτε το προϊόν σας

  Λαμπτήρες

  Δείτε τι μπορεί να κάνει το Φως

   

  Μάθετε περισσότερα

  Λαμπτήρες

  Αυξήστε τη φωτεινότητα του χώρου σας

   

  Μάθετε περισσότερα

  Ατμόσφαιρα

  Προσωπικός ασύρματος φωτισμός ατμόσφαιρας

   

  Μάθετε περισσότερα

  Βρείτε το κατάλληλο φως

  Πρακτικά εργαλεία για να σας βοηθήσουν να λάβετε τη σωστή απόφαση

  επιλογή-εργαλείο-εικόνα 2