Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

   Φωτισμός διαδρόμου από τη Philips

   Γιατί να επιλέξετε φωτισμό διαδρόμου της Philips;

    

   Ο διάδρομος είναι το πρώτο δωμάτιο που βλέπουν οι επισκέπτες στο σπίτι σας. Η πρώτη εντύπωση είναι το παν, οπότε θα πρέπει να παρέχει πάντα μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον κατάλληλο φωτισμό διαδρόμου για κάθε διακόσμηση, από λαμπερά φωτιστικά οροφής έως επιτραπέζια φωτιστικά και τοίχου με απαλό φως. Όμορφα σχέδια υψηλής αισθητικής για φωτισμό διαδρόμου, που παίζει και τον λειτουργικό ρόλο να καθοδηγούν εσάς και τους επισκέπτες σας μέσα στο σπίτι σας.

   Philips Hue White Ambiance

   Κιτ εκκινητή

    

   Ξεκινήστε με το κιτ εκκινητή λευκής ατμόσφαιρας Philips Hue και νιώστε καλύτερα με φυσικό λευκό φως για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σας, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

   Λογότυπο LED
   Εικονίδιο ελέγχου
   Δραστηριοποιηθείτε, συγκεντρωθείτε, διαβάστε και χαλαρώστε με φως
   Εικονίδιο ελέγχου
   Ξυπνήστε ήπια, με την προσωπική σας ανατολή του ηλίου
   Εικονίδιο ελέγχου
   Ελέγξτε τα φώτα σας, με τον δικό σας τρόπο
   Philips hue White Ambiance 871869654869

   Λειτουργικός φωτισμός διαδρόμου – για την τέλεια πρώτη εντύπωση

    

   Η επιλογή φωτισμού διαδρόμου καθορίζεται από διάφορους παράγοντες. Ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού σας αλλάζει και το μέγεθος του διαδρόμου σας, οπότε θα πρέπει να ικανοποιούνται διαφορετικές απαιτήσεις.

   Γενικά, κάθε διάδρομος χρειάζεται μια βασική φωτεινότητα, προκειμένου να φωτίζεται ομοιόμορφα το δωμάτιο. Τα φώτα οροφής διαδρόμου είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για αυτόν τον σκοπό. Ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι επαρκή για να φωτιστεί ολόκληρο το δωμάτιο, ανάλογα με το μέγεθος του διαδρόμου. Ο έμμεσος φωτισμός στους τοίχους βοηθά να γίνει ο χώρος πιο ζεστός και φιλόξενος, ενώ βελτιώνει και την πρώτη εντύπωση του σπιτιού σας. Τα μεγαλύτερα δωμάτια μπορούν να τονιστούν με σποτ, τα οποία δημιουργούν έναν ομοιόμορφο φωτισμό και σας βοηθούν να βλέπετε πού πηγαίνετε.

   Μόνο το καλύτερο για τον διάδρομό σας - όλα τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

   Εγγύηση 5 ετών
   Εκτός από την τυπική εγγύηση 2 ετών για αυτόν τον λαμπτήρα, η Philips προσφέρει μια  εγγύηση 5 ετών για το σύστημα LED, δηλαδή τη μονάδα LED και το μετασχηματιστή αυτού του λαμπτήρα.
   Θερμοκρασίες χρώματος φωτός
   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, οι οποίες εκφράζονται σε μονάδες που ονομάζονται Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin εκπέμπουν θερμό, πιο ζεστό φως, ενώ αυτοί με υψηλότερη τιμή Kelvin εκπέμπουν ψυχρό, πιο ζωντανό φως. το μετασχηματιστή ο λαμπτήρας Philips προσφέρει θερμό λευκό φως, για ζεστή ατμόσφαιρα.
   Λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips
   O λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.
   15 χρόνια μέση χρήση LED
   Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τα ενσωματωμένα LED που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον λαμπτήρα LED της Philips έχουν διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες (οι οποίες αντιστοιχούν σε 15 χρόνια, με βάση μέση χρήση 3 ώρες/ημέρα με τουλάχιστον 13.000 κύκλους ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Είναι μια υπέροχη αίσθηση να γνωρίζετε ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για συντήρηση ή αντικατάσταση λαμπτήρα, ενώ έχετε την τέλεια ατμόσφαιρα φωτός στο σπίτι σας.

   Κάντε την είσοδό σας να ξεχωρίζει, με φώτα διαδρόμου

    

   Αφού τοποθετηθεί στο διάδρομο ο βασικός φωτισμός, στη συνέχεια το πιο σημαντικό είναι να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι τοποθετήσεις φωτιστικών μπορούν να αναδείξουν τα όμορφα διακοσμητικά έργα που υπάρχουν συχνά σε μεγαλύτερους διαδρόμους. Τα επιτραπέζια φωτιστικά σε σιφονιέρες ή μπουφέδες δημιουργούν ζεστές νησίδες φωτός. Τα φωτιστικά τοίχου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναδείξουν φωτογραφίες και γλυπτά. Οι ντουλάπες μπορούν να αναδειχθούν με χωνευτά φωτιστικά ή σποτ από ένα σύστημα καλωδίου, ράβδου ή ράγας τροφοδοσίας. Όταν εξετάζετε το φως για έναν διάδρομο που έχει καθρέπτες, καλύτερα να επιλέξετε ένα φωτιστικό τοίχου με απαλό φως χωρίς θάμβωση. Οι πολύχρωμοι λαμπτήρες και τα φώτα LED μπορούν να δημιουργήσουν μια περισσότερο φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο διάδρομό σας.

   Φωτισμός διαδρόμου – συμβουλές

   Παγωμένο καρέ βίντεο καθιστικού της Philips

   Φωτισμός διαδρόμου από τη Philips: βρείτε τον κατάλληλο φωτισμό για τον διάδρομό σας

   Εικονίδιο ελέγχου
   Οι λαμπτήρες LED ή εξοικονόμησης ενέργειας παρέχουν πολλές ώρες φωτός.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Ο έγχρωμος φωτισμός μπορεί να δημιουργήσει μοναδικά εφέ ανάδειξης στο διάδρομό σας. Χρησιμοποιήστε το Philips Hue και επιλέξτε μέσα από 16 εκατομμύρια χρώματα.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Για ένα θερμό καλωσόρισμα, χρησιμοποιήστε φως με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού. Οι λαμπτήρες WarmGlow παρέχουν μια ζεστή λάμψη – όσο περισσότερο μειώνετε την ένταση του φωτισμού, τόσο θερμότερο γίνεται το φως.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Χρησιμοποιήστε φυσικό φως στο διάδρομό σας. Οι λαμπτήρες διαδρόμου θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν υψηλή ποιότητα απόδοσης χρωμάτων.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Έντονο φως για να ξεκινήσετε το πρωί, μια ζεστή λάμψη για να επιστρέψετε σπίτι το βράδυ: το SceneSwitch παρέχει το κατάλληλο φως για όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να χρειάζεται ρυθμιστής έντασης.

   Philips hue white ambience

   κιτ εκκινητή

   Philips hue White Ambiance 871869654869