Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Φωτισμός εξωτερικών χώρων όταν τον χρειάζεστε

  Το κατάλληλο φως σας βοηθά να βρείτε τον δρόμο σας όταν νυχτώσει

  Η δύναμη της κίνησης από τη Philips

  Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία αισθητήρα κίνησης της Philips

   

  Πώς βρίσκετε τα κλειδιά σας στο σκοτάδι; Πώς μπορείτε να δείτε ποιος βρίσκεται στην εξώπορτα; Ή πώς διασφαλίζετε ότι δεν θα σκοντάψετε σε κάτι όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού; Μάθετε τον τρόπο με την τεχνολογία αισθητήρα κίνησης.

  Πώς μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια ο φωτισμός;
  εικονίδιο εξοικονόμησης ενέργειας σε εξωτερικούς χώρους
  Είναι απλό. Οι αισθητήρες κίνησης διατηρούν το κόστος ενέργειας του φωτισμού κήπου στο ελάχιστο και οι γείτονές σας δεν θα παραπονιούνται ότι τα φώτα του κήπου σας δεν τους αφήνουν να κοιμηθούν τη νύχτα. Ακόμα καλύτερα, επιλέξτε ηλιακό φωτισμό τοπίων LED και δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα για να φωτίσετε τους εξωτερικούς χώρους σας.
  Ο φωτισμός βελτιώνει την ασφάλεια;
  εικονίδιο κλειδαριάς
  Ναι. Μόλις σκοτεινιάσει, ο φωτισμός εξωτερικών χώρων μπορεί να μειώσει την πιθανότητα διάρρηξης του σπιτιού σας, οπότε μπορείτε να απολαύσετε έναν ήσυχο ύπνο. Αυτός είναι ο λόγος που οι ιδιοκτήτες σπιτιών που έχουν εγκαταστήσει σωστά φώτα εξωτερικών χώρων, όπως φώτα βεράντας ή φωτισμό τοίχου εξωτερικών χώρων, γενικά αισθάνονται πολύ πιο ασφαλείς.
  Ποιο είναι το καλύτερο σημείο για φώτα ασφαλείας εξωτερικών χώρων;
  εικονίδιο κλειδαριάς

  Είναι σημαντικό να τοποθετήσετε σωστά τον φωτισμό εξωτερικών χώρων σας, για να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί σωστά - τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και από άποψη άνεσης. Οι ακόλουθοι χώροι θα πρέπει οπωσδήποτε να φωτίζονται τη νύχτα:

   

  - Θύρες εισόδου
  - Χώροι στάθμευσης

  - Γωνίες σπιτιού

  Πώς λειτουργούν οι αισθητήρες κίνησης;
  αισθητήρας κίνησης
  Τα φώτα εξωτερικών χώρων μας διαθέτουν έναν αισθητήρα κίνησης υπερύθρων (PIR) που ανιχνεύει την κίνηση. Αυτό τα καθιστά μια ενεργειακά πολύ αποδοτική πηγή φωτισμού, επειδή ανάβουν μόνο όταν κάποιος βρίσκεται κοντά στον αισθητήρα. 
  Σε ποια απόσταση θα ανιχνεύουν κίνηση οι αισθητήρες;
  εικονίδιο αισθητήρα κίνησης εξωτερικών χώρων
  Ο φωτισμός ασφαλείας μας έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει κίνηση σε ακτίνα 10 μέτρων. Είναι ένας βολικός τρόπος να φωτίζετε τον δρόμο σας τη νύχτα, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε ενέργεια ανάβοντας αποκλειστικά και μόνο όποτε και όπου χρειάζεται.
  Είναι δύσκολη η ρύθμιση;
  εύκολη εγκατάσταση
  Καθόλου. Μια απλή διαδικασία ρύθμισης σάς διευκολύνει να επιλέξετε πότε θέλετε ο αυτόματος αισθητήρας να ανάβει τον ή τους λαμπτήρες σας και για πόση ώρα. Και αν τα φώτα σας χρειάζεται να παραμείνουν αναμμένα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, οι αισθητήρες μπορούν να απενεργοποιηθούν πολύ εύκολα.

  Η δύναμη του ήλιου από τη Philips

  Δοκιμάστε την τεχνολογία ηλιακού LED της Philips

  Τα ηλιακά φώτα κήπου της Philips είναι σχεδιασμένα με ηλιακούς συλλέκτες και φώτα LED υψηλής ποιότητας ώστε να μεγιστοποιείται η συλλογή ηλιακού φωτός, για φως που διαρκεί περισσότερο. Το χρονικό διάστημα για το οποίο παρέχουν φως εξαρτάται από την ποσότητα ηλιακού φωτός που λαμβάνει ο ηλιακός συλλέκτης. Σε ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, μπορεί να παρέχουν έως έξι ώρες δωρεάν φωτισμού. Τα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ή αισθητήρας κίνησης, διασφαλίζουν ότι ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών ή εποχής, οι εξωτερικοί χώροι σας θα φωτίζονται πάντα έντονα.
  Abelia
  Είναι δύσκολη η εγκατάσταση;
  Εικονίδιο - χωρίς καλώδια σε εξωτερικούς χώρους
  Το αντίθετο. Τα ηλιακά φώτα κήπου της Philips εξαλείφουν τη σκληρή δουλειά και τα προβλήματα από την εγκατάσταση φωτισμού τοπίων. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να τα τοποθετήσετε στον κήπο σας – ακόμα κι αν δεν έχετε εγκαταστήσει ποτέ φωτισμό εξωτερικών χώρων. Επειδή δεν υπάρχουν καλώδια κεντρικής τροφοδοσίας να συνδέσετε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα πρέπει να βρίσκονται κοντά σε πρίζα, οπότε η τοποθέτηση είναι γρήγορη και εύκολη.
  Οι ηλιακοί λαμπτήρες έχουν τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας;
  εικονίδιο εξοικονόμησης ενέργειας σε εξωτερικούς χώρους
  Ναι, την έχουν. Τα ηλιακά φώτα κήπου της Philips μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε λαμπρό φως που δεν προσθέτει κανένα κόστος στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, τα όμορφα σχεδιασμένα, ενεργειακά αποδοτικά φώτα κήπου και εξωτερικών χώρων της εταιρείας μας έχουν διάρκεια ζωής έως και 25 έτη, οπότε μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν ενέργεια από το φως του ήλιου για πολλά χρόνια.  
  Θα παρέχουν αρκετό φως οι ηλιακοί λαμπτήρες;
  Εικονίδιο - LED σε εξωτερικούς χώρους
  Τα ηλιακά φώτα κήπου της Philips εκπέμπουν έως 100 lumen φωτός, αρκετό για να φωτίσει έναν καθορισμένο χώρο εργασίας ή για να αναδείξει έναν κήπο ή ένα αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό.

  Θέλετε καλύτερο φωτισμό στους εξωτερικούς χώρους για να αναδείξετε τον κήπο σας;