Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Φωτίστε το σπίτι σας με

  Συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού

  Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού (CFL) της Philips προσφέρουν άνετο, απαλό φωτισμό για μια ζεστή ατμόσφαιρα. ΟΙ λαμπτήρες CFL παρέχουν υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και φως που διαρκεί. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας που πουλάνε περισσότερο. Οι CFL συνδυάζουν την ενέργεια του φωτισμού φθορισμού με την άνεση και τη δημοτικότητα των λαμπτήρων πυρακτώσεως.

   

  Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού της Philips ταιριάζουν στα περισσότερα φωτιστικά που έχουν κατασκευαστεί για λαμπτήρες πυρακτώσεως και χρησιμοποιούν περίπου 75% λιγότερη ενέργεια. Οι CFL διαρκούν 6 έως 15 φορές περισσότερο (6.000 – 15.000 ώρες). Οι CFL είναι περισσότερο οικονομικά αποτελεσματικές και αποδοτικές σε χώρους όπου τα φώτα είναι αναμμένα για μεγάλες χρονικές περιόδους.

   

  Από επιτραπέζιες λάμπες και χωνευτό φωτισμό έως διακοσμητικά φωτιστικά, οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού διατίθενται στα σχήματα και τα μεγέθη που έχετε συνηθίσει σε απαλό λευκό, φυσικό ή φως ημέρας.

   

  Προβολή όλων των λαμπτήρων CFL

  Ιστορία


  Οι CFL εισήχθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του '80. Οι επιδόσεις, η απόδοση (περίπου 75% λιγότερη ενέργεια από τις πυρακτώσεως), η τιμή και η διάρκεια ζωής (διαρκούν 10 φορές λιγότερο) έχουν βελτιωθεί από το 1990. Ο λαμπτήρας CFL της Philips είναι μια καλή επιλογή για να χρησιμοποιείτε στο σπίτι. Ο CFL φέρει ακόμα και μια ετικέτα ενεργειακού αστεριού.

   

   

  Πώς λειτουργούν οι λαμπτήρες CFL


  Το φως από ένα λαμπτήρα φθορισμού δημιουργείται πρώτα από ένα ηλεκτρικό ρεύμα που μεταφέρεται μέσα από ένα αδρανές αέριο παράγοντας υπεριώδες φως που είναι αόρατο στο ανθρώπινο μάτι. Το υπεριώδες φως με τη σειρά του αλληλεπιδρά με ειδικά μείγματα φωσφόρου που επικαλύπτουν την εσωτερική επιφάνεια του σωλήνα της λάμπας φθορισμού που μετατρέπει αποτελεσματικά το αόρατο φως σε χρήσιμο άσπρο φως. Οι λαμπτήρες φθορισμού απαιτούν μια ειδική παροχή ρεύματος που ονομάζεται μπάλαστ που χρειάζεται για να ρυθμιστεί το ρεύμα λειτουργίας λαμπτήρα και να παρέχει μια συμβατή τάση έναρξης. Τα ηλεκτρονικά μπάλαστ εκτελούν την ίδια λειτουργία όπως το μαγνητικό μπάλαστ αλλά αποδίδουν περισσότερο από τα ξεπερασμένα μαγνητικά προϊόντα λειτουργώντας σε μια πολύ υψηλή συχνότητα που εξαλείφει το τρεμόσβημα και το θόρυβο αυξάνοντας ταυτόχρονα την αποδοτικότητα. Τα ηλεκτρονικά μπάλαστ σχεδιάζονται επίσης πιο εύκολα για να επιτρέψουν πιο συνεπή και αποδοτική λειτουργία της λάμπας, μείωση της έντασης της λάμπας και δικτύωσης των προϊόντων φωτισμού για προχωρημένο έλεγχο φωτισμού.

       

  Επιλογή λαμπτήρων CFL; Εξηγούμε γιατί


  Με τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας μπορείτε να απολαύσετε φωτεινό φως ενεργοποίησης, ταυτόχρονα με την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Τέλειο για φωτισμό εργασίας σε γραφεία, οικιακά γραφεία και άλλους χώρους που χρειάζονται επιπλέον φωτεινότητα διαρκούν έως 20 φορές περισσότερο από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως και χρησιμοποιούν έως 80 % λιγότερη ενέργεια
   

  Διαθέσιμο σε μια ευρεία ποικιλία σχημάτων και μεγεθών θα είστε σίγουρος ότι θα βρείτε το σωστό λαμπτήρα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας:
   

  • Το πολύ δημοφιλές σχήμα ράβδου είναι τέλειο για λειτουργικό φωτισμό, τυπικά σε κοινά φωτιστικά, σε σκιασμένες λάμπες, όπου ο λαμπτήρας είναι λιγότερο ορατός

  • Το συμπαγές σπειροειδές σχήμα ταιριάζει απόλυτα σε μικρότερα φωτιστικά και είναι η πρώτη επιλογή εάν χρειάζεστε περισσότερη έξοδο φωτός για να φωτίσετε πραγματικά ένα χώρο

  • Ο τυπικός λαμπτήρας («σχήματος Α») είναι το πιο οικείο σχήμα, καλύτερο για τη δημιουργία ατμόσφαιρας και θαλπωρής, που χρησιμοποιείται περισσότερο σε επιτραπέζιες λάμπες ή φωτιστικά οροφής.


  • Τα διακοσμητικά σχέδια (σφαίρες, κεριά) χρησιμοποιούνται για πιο διακοσμητικά φωτιστικά, όπου ο λαμπτήρας είναι περισσότερο ορατός


  • Οι σωλήνες χρησιμοποιούνται για φωτισμό εργασιών ή για να φωτίσουν μεγάλες περιοχές όπως διαδρόμους ή γκαράζ

   

  Δημοφιλή προϊόντα

  Ρίξτε μια ματιά στα δημοφιλή προϊόντα μας κι επιλέξτε το σωστό λαμπτήρα


  Συχνές ερωτήσεις

   

  Μάθετε περισσότερα για τους λαμπτήρες CFL; Μάθετε περισσότερα μέσω των πέντε πιο Συχνών ερωτήσεων.

   

   

  1. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των CFL;

   

  Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού (CFL) διαρκούν περισσότερο, χρησιμοποιούν λιγότερο ηλεκτρισμό από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως. Είναι μια τέλεια επιλογή εάν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο να εξοικονομήσετε ενέργεια και να μειώσετε τους λογαριασμούς του ρεύματος
   

  2. Πόσο θα διαρκέσουν;


  Οι λαμπτήρες CFL έχουν διάρκεια ζωής από 6000 ώρες έως 15.000 ώρες χρήσης, οπότε σπάνια χρειάζονται αντικατάσταση. Συγκριτικά, οι τυπικοί λαμπτήρες πυρακτώσεως συνήθως υπολογίζονται ότι θα διαρκέσουν έως 1.000 ώρες.

   

  Η πραγματική διάρκεια ζωής θα επηρεαστεί από τη συχνότητα κύκλων ενεργοποίησης-απενεργοποίησης και το περιβάλλον λειτουργίας (ακραίο ψύχος ή θερμό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσουν σε συντομότερη ζωή).

  3. Πού πρέπει να χρησιμοποιήσω ράβδους;

  Το πολύ δημοφιλές σχήμα ράβδου είναι τέλειο για λειτουργικό φωτισμό, που συνήθως χρησιμοποιείται για φωτισμό εργασίας ή για να φωτίσει μεγάλους χώρους όπως διαδρόμους ή γκαράζ, όπου ο λαμπτήρας είναι λιγότερο ορατός

  4. Πού πρέπει να χρησιμοποιήσω σπειροειδείς λαμπτήρες;

   

  Το συμπαγές σπειροειδές σχήμα ταιριάζει τέλεια για μικρότερα φωτιστικά, και είναι η πρώτη επιλογή εάν χρειάζεστε μεγαλύτερη έξοδο φωτός για να φωτίσετε πραγματικά ένα χώρο

  5. Πού πρέπει να χρησιμοποιήσω τυπικό ή διακοσμητικό σχήμα λαμπτήρα

   

  Ο τυπικός λαμπτήρας («σχήματος Α») είναι το πιο οικείο σχήμα, το καλύτερο για τη δημιουργία ατμόσφαιρας και αίσθηση θαλπωρής, χρησιμοποιείται κυρίως σε επιτραπέζιες λάμπες, φωτιστικά οροφής. Διατίθεται επίσης σε μια ποικιλία διακοσμητικών σχημάτων για πιο διακοσμητικά φωτιστικά, όπου ο λαμπτήρας είναι περισσότερο ορατός.

  6. Τι πρέπει να κάνω όταν πάψει να λειτουργεί ο CFL;

  Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού πρέπει να αντιμετωπίζονται 
  ως ειδικά απορρίμματα. Πρέπει να μεταφέρονται στις τοπικές εγκαταστάσεις απορριμμάτων για ανακύκλωση.
   


  Τι πρέπει να ξέρετε

   

  Επιλογή λαμπτήρων CFL; Εξηγούμε γιατί

   

   


  Τα Energy Savers είναι μια πολύ οικονομική επιλογή.

  Χρησιμοποιούν έως 85% λιγότερη ενέργεια από τους κλασσικούς λαμπτήρες, ……κι έχουν διάρκεια ζωής έως 15 χρόνια, έτσι σπάνια χρειάζονται αντικατάσταση.

  Προσφέρουν την τέλεια γκάμα υψηλής φωτεινότητας λειτουργικό φωτισμό για χώρους όπως χώρους εργασίας… κουζίνες … και σαλόνια. Αλλά υπάρχουν κι άλλα!
   

  Τα Philips CFL Energy Savers διατίθενται σε μια ποικιλία διαφόρων σχημάτων και σχεδίων.

  Διατίθενται επίσης σε διαφορετικές θερμοκρασίες χρωμάτων: από ψυχρό, φωτεινούς τόνους φωτός ημέρας, που έχουν ένα φρέσκο και ενεργό εφέ, έως θερμούς άσπρους τόνους που είναι ζεστοί και χαλαρωτικοί.
   

  Εν συντομία:

  εάν ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο για να εξοικονομήσετε ενέργεια και να μειώσετε τους λογαριασμούς του ρεύματος, οι Energy Savers είναι μια τέλεια επιλογή… και τώρα γνωρίζετε ότι προσφέρουν περισσότερα για να δημιουργήσουν το σωστό εφέ φωτισμού και την ατμόσφαιρα που ταιριάζει με τη διάθεσή σας.


  Χαρτοφυλάκιο CFLi