Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Αναβαθμίστε σε LED

  Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με λαμπτήρες αλογόνου

   

  Το φως αλογόνου είναι γνωστό για τη λαμπρότητα και το φυσικό του φως. Δημιουργεί πλούσιες αντιθέσεις και φωτίζει τους χώρους με καθαρό και λαμπερό φως, ενώ έχει πλήρεις δυνατότητες ρύθμισης της έντασης. Οι λαμπτήρες αλογόνου της Philips διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών και έχουν σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε μια μεγάλη σειρά φωτιστικών και εφαρμογών.

  Τα πλεονεκτήματα του φωτισμού αλογόνου

  διαυγές, λαμπερό φως

  Διαυγές, λαμπερό φως

  Κάνει τα αντικείμενα να σφύζουν από πραγματικά, φυσικά χρώματα
  Φυσική, ζεστή ατμόσφαιρα

  Φυσική, ζεστή ατμόσφαιρα

  Αποκτήστε μια ευχάριστη, ζεστή αίσθηση, με οικείο εφέ φωτισμού, όπως το γνωρίζετε από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες
  Με πλήρεις δυνατότητες ρύθμισης έντασης

  Με πλήρεις δυνατότητες ρύθμισης έντασης

  Ρυθμίστε τη φωτεινότητα του φωτός από το μέγιστο επίπεδο έως την απενεργοποίηση του φωτισμού

  Σταδιακή κατάργηση των λαμπτήρων και κεριών αλογόνου από τον Σεπτέμβριο 2018

  Όπως ίσως να έχετε ακούσει, η διαδικασία της σταδιακής κατάργησης των μη αποδοτικών και ενεργοβόρων ειδών φωτισμού έχει ήδη ξεκινήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί; Γιατί, σε σύγκριση, για παράδειγμα, με τους λαμπτήρες LED, οι λαμπτήρες αλογόνου καταναλώνουν την πενταπλάσια ενέργεια και εκπέμπουν σημαντικά περισσότερη θερμότητα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

   

  Αυτό σημαίνει ότι οι λαμπτήρες και τα κεριά αλογόνου δεν θα μπορούν πλέον να παράγονται ή να εισάγονται για μεταπώληση εντός της ΕΕ. (Τυχόν υπόλοιπα λαμπτήρων και κεριών αλογόνου σε εμπορικό απόθεμα συνεχίζουν να μπορούν να πωληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία). Όμως, υπάρχει μια πολύ καλή εναλλακτική: LED – με πολλά και εξαιρετικά πλεονεκτήματα και μια εκτεταμένη σειρά προϊόντων για την αντικατάσταση των λαμπτήρων αλογόνου.

   

  Διαβάστε το φυλλάδιο στο παρακάτω λινκ για να βρείτε τους συνιστώμενους λαμπτήρες LED αντικατάστασης για τους

  λαμπτήρες και τα κεριά αλογόνου.

  λαμπτήρες και κεριά αλογόνου

  Τι σημαίνει αυτό

   

  Η Philips προσφέρει μια ολολκληρωμένη πρόταση αναβάθμισης σε LED για την αντικατάσταση των λαμπτήρων και κεριών αλογόνου 230-240 V που καταργούνται. Ορισμένοι τύποι λαμπτήρων αλογόνου: όπως κάψουλες, γραμμικοί, χαμηλής τάσης λαμπτήρες με ανακλαστήρες θα συνεχίσουν να διατίθενται και να πωλούνται στην ΕΕ.

  Εναλλακτικές λύσεις LED από τη Philips για την αντικατάσταση των λαμπτήρων και κεριών αλογόνου 230-240 V που καταργούνται
   Προϊόν αλογόνου στο οποίο έχει απαγορευθεί η είσοδος στην αγορά της ΕΕ
  αναβάθμιση σε λαμπτήρες LED

  Αναβαθμίστε σε λαμπτήρες LED τώρα

   

  Αντικαθιστώντας τους λαμπτήρες και τα κεριά αλογόνου του φωτισμού σας με λαμπτήρες και κεριά LED μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού σας στο σπίτι. Οι λαμπτήρες LED της Philips έχουν όψη και αίσθηση και φωτίζουν ακριβώς όπως οι λαμπτήρες αλογόνου με 80% εξοικονόμηση ενέργειας. Συνεπώς, ήρθε η ώρα να κάνετε αναβάθμιση σε λαμπτήρες LED!

  Γιατί να επιλέξετε λαμπτήρες LED

  θερμό λευκό φως

  Θερμό λευκό φως

  Δημιουργήστε μια ζεστή, ευχάριστη ατμόσφαιρα με φωτισμό LED
  ενεργειακά αποδοτικό LED

  Ενεργειακά αποδοτικό

  Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και κατανάλωση έως 80% λιγότερης ενέργειας από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες φωτισμού
  ποιότητα φωτός

  Ποιότητα φωτός

  Απολαύστε ιδανική ποιότητα φωτός, αμέσως, χωρίς χρόνο προθέρμανσης
  LED με ρύθμιση έντασης

  Με ρύθμιση έντασης

  Δημιουργήστε τη σωστή ατμόσφαιρα, με φωτισμό LED με δυνατότητα ρύθμισης έντασης. Αναγνωρίζονται εύκολα από αυτό το λογότυπο στη συσκευασία

  Εμπειρία LED


  Η Philips προσφέρει ενεργειακά αποδοτικούς και οικονομικά προσιτούς λαμπτήρες και κεριά LED για την αντικατάσταση πρακτικά όλων των λαμπτήρων και των κεριών αλογόνου (με την εξαίρεση ορισμένων ειδικών τύπων). Επιπλέον, οι περισσότεροι λαμπτήρες και τα κεριά LED διατίθενται τόσο σε έκδοση με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού όσο και χωρίς.

   

  Βρείτε τον σωστό λαμπτήρα LED για αντικατάσταση

  Εμπειρία LED

  Επιλέξτε φως που είναι
  ξεκούραστο για τα μάτια σας

   

  Οι λαμπτήρες LED της Philips διατίθενται σε μια εντυπωσιακή ποικιλία σχημάτων και μεγεθών. Συνεπώς, είναι εύκολη η μετάβαση σε LED. Θα εξοικονομήσετε ενέργεια και, επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ξεκούραστο φωτισμό, που δεν πειράζει τα μάτια σας.

  Σχεδιασμένο για την ξεκούραση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/eyecomfort για να ενημερωθείτε για το τρεμόπαιγμα, το φαινόμενο στροβοσκοπίου και άλλες παραμέτρους που αφορούν την άνεση των ματιών, καθώς και λεπτομέρειες για τα προϊόντα.