Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Απολαύστε την ευελιξία που προσφέρουν τα φωτιστικά LED με ροοστάτη

  Φωτισμός LED με ροοστάτη

  Αν μπορείτε να προσαρμόσετε την πηγή φωτισμού όπως εσείς θέλετε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε και την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ανάλογα την περίσταση. Ζεστός, φωτεινός, χαμηλός ή φιλόξενος, ο φωτισμός LED προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση.

   

  Ο φωτισμός αποτελεί έναν πρακτικό και κομψό τρόπο για να ομορφύνετε το σπίτι σας. Τα φωτιστικά LED της Philips με ροοστάτη προσφέρουν βολικές και ευέλικτες λύσεις φωτισμού, ώστε να δημιουργείτε εύκολα μια όμορφη ατμόσφαιρα.

   

  Χάρη στην μεγάλη σειρά μας από φωτιστικά με ροοστάτη, μπορείτε να προσαρμόσετε πανεύκολα την ένταση του φωτισμού στο σπίτι σας. Ακόμα και με πολύ χαμηλή ένταση φωτισμού, το φως της Philips παραμένει σταθερό και καθαρό. Οι λαμπτήρες μας με ροοστάτη αποτελούν τον ιδανικό αντικαταστάτη των λαμπτήρων πυρακτώσεως και αλογόνου ως προς την ποιότητα φωτισμού, τη συμβατότητα και την απόδοση.

   

  Είτε αναζητάτε το ιδανικό φωτιστικό με ροοστάτη είτε θέλετε να αντικαταστήσετε τους λαμπτήρες σας, έχουμε ό,τι χρειάζεστε ώστε το σπίτι σας να είναι άνετο και φωτεινό. Από ατμοσφαιρικό φωτισμό μέχρι και φωτισμό εργασίας, η Philips καλύπτει κάθε σας ανάγκη με τους λαμπτήρες LED.

  Πώς να επιλέξετε το σωστό λαμπτήρα με ροοστάτη

   

  Αν θέλετε να ελέγχετε τη φωτεινότητα ενός λαμπτήρα LED, τότε χρειάζεστε έναν λαμπτήρα με ροοστάτη.

   

  Με τους λαμπτήρες LED με ροοστάτη, μπορείτε να χειρίζεστε την ένταση του φωτός ώστε να δημιουργείτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη ρύθμιση της έντασης και την επιλογή του κατάλληλου λαμπτήρα με ροοστάτη.

  LED με ροοστάτη

  Δημοφιλείς λαμπτήρες και σποτ LED με ροοστάτη

  Συχνές ερωτήσεις για το φωτισμό LED με ροοστάτη

  Τι τύπο ροοστάτη να χρησιμοποιήσω με το φωτιστικό LED που διαθέτω;

   

  Η Philips έχει δοκιμάσει έναν αντιπροσωπευτικό αριθμό από ευρωπαϊκούς ροοστάτες προκειμένου να ελέγξει τη συμβατότητά τους με τα φωτιστικά της. Οι ροοστάτες υπάρχουν αναρτημένοι στη λίστα συμβατότητας και η κατάταξή τους έχει γίνει αντίστοιχα με την απόδοσή τους.

   

   

  Όλοι αυτοί οι ροοστάτες θα έχουν εγγυημένα τη βέλτιστη απόδοση, εφόσον συνδεθούν έως και με τρία φωτιστικά LED της Philips με το εικονίδιο του ασημένιου ροοστάτη ή έως και με έξι φωτιστικά LED της Phlips με το εικονίδιο του χρυσού ροοστάτη.

  Τι τύπο ροοστάτη να χρησιμοποιήσω με το λαμπτήρα ή το σποτ LED που διαθέτω;

   

  Η Philips προσφέρει μια επιλογή από λαμπτήρες και σποτ με ροοστάτη και έχει δοκιμάσει έναν αντιπροσωπευτικό αριθμό από ευρωπαϊκούς ροοστάτες για να ελέγξει τη συμβατότητά τους.

   

  Δείτε τη λίστα συμβατότητας των ροοστατών για τους λαμπτήρες και τα σποτ και ανακαλύψτε τους ροοστάτες που προτείνει η Philips.

   

   

  Όλοι αυτοί οι ροοστάτες θα έχουν εγγυημένα τη βέλτιστη απόδοση, εφόσον συνδεθούν έως και με τρία φωτιστικά LED της Philips με το εικονίδιο του ασημένιου ροοστάτη ή έως και με έξι φωτιστικά LED της Phlips με το εικονίδιο του χρυσού ροοστάτη.

  Σε συγκεκριμένες στιγμές της ημέρας, παρατηρώ διαφορές στην ένταση του φωτισμού. Μπορεί αυτό να βλάψει το προϊόν;

   

  Η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στέλνει παλμούς σε συγκεκριμένες στιγμές της ημέρας για την εναλλαγή των ρυθμίσεων ημέρας και νύχτας. Κάποιες φορές, με την εκκίνηση της ηλεκτρικής σκούπας, μπορούν επίσης να δημιουργηθούν διακυμάνσεις στο δίκτυο. Ωστόσο, αυτό το φαινόμενο δεν είναι επιβαρυντικό για το προϊόν.

  Μπορώ να συνδυάσω λαμπτήρες LED με λάμπες φθορισμού ή άλλες επαγωγικές πηγές φωτισμού σε έναν ροοστάτη;

   

  Όχι, αυτό θα προκαλέσει ανεπιθύμητα φαινόμενα, όπως τρεμόπαιγμα.

  Γιατί ο ροοστάτης βουίζει;

   

  Οι ροοστάτες περιέχουν ηλεκτρονικά εξαρτήματα για την αποφυγή τρεμοπαίγματος και παρεμβολών από ραδιοκύματα. Αυτά τα εξαρτήματα είναι απαραίτητα, αλλά μπορεί να προκαλούν βουητό λόγω των υλικών και φυσικών περιορισμών τους. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί για το επίπεδο θορύβου τους και κατασκευάστηκαν εντός των επιτρεπόμενων ορίων.

  Πώς μπορώ να αποφύγω τις παρεμβολές με το ηχοσύστημά μου;

   

  Αν τα καλώδια ρεύματος συνδυάζονται με τα καλώδια ηχείων, μπορεί να υπάρξουν παρεμβολές. Μπορείτε να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, δημιουργώντας μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στα δύο καλώδια εισόδου του λαμπτήρα και του ηχοσυστήματος.

  Πώς μπορώ να σταθεροποιήσω την απόδοση φωτισμού;

   

   

  Πολλοί νέοι ροοστάτες διαθέτουν μια βίδα που ρυθμίζεται χειροκίνητα προκειμένου να προσαρμόζετε το κατάλληλο επίπεδο φορτίου. Αν αυτό δεν έχει ρυθμιστεί κατάλληλα, μπορεί να προκύψουν ανεπιθύμητα φαινόμενα, όπως βουή και τρεμόπαιγμα. Ρυθμίστε τη θέση της βίδας ώστε η απόδοση φωτισμού να είναι σταθερή. Για επιπλέον βοήθεια, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Philips.

   

  prosarmogi-tou-roostati-en