Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ανακαλύψτε το φωτισμό LED εξοικονόμησης ενέργειας

  LED εξοικονόμησης ενέργειας

  Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων LED της Philips, δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε συχνά τους λαμπτήρες σας.

   

  Οι λαμπτήρες LED της Philips χρησιμοποιούν έως και 80% λιγότερη ενέργεια από τις παραδοσιακές λάμπες πυρακτώσεως, ενώ παράγουν τον όμορφο θερμό φωτισμό που είχατε συνηθίσει. Ένας λαμπτήρας LED Philips διαρκεί έως και 15.000 ώρες, αριθμός που ισούται με 15 λάμπες πυρακτώσεως. Έτσι, όχι μόνο γλιτώνετε ανταλλακτικά, αλλά έχετε και λιγότερα απορρίμματα. Αξίζει να επενδύσετε στο σπίτι σας - και η Philips μπορεί να σας βοηθήσει.

  energy-saving-image-transparent

  Φωτισμός LED για εξοικονόμηση ενέργειας

   

  O φωτισμός LED σημαίνει βιωσιμότητα με διάφορους τρόπους. Αρχικά, τα φωτιστικά LED εξοικονομούν έως 90% ενέργεια σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό λαμπτήρα με την ίδια απόδοση φωτισμού.

   

  Όταν αγοράζετε έναν λαμπτήρα ή ένα φωτιστικό LED Philips, αρχίζετε απευθείας να εξοικονομείτε χρήματα. Για κάθε λαμπτήρα που αντικαθιστάτε με έναν λαμπτήρα LED, εξασφαλίζετε απευθείας χρήματα από το λογαριασμό σας λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας.

  megali-diarkeia-zwis

  Μεγάλη διάρκεια ζωής

   

  Οι πηγές φωτισμού LED διαρκούν περισσότερο, με αποτέλεσμα τη λιγότερο συχνή αλλαγή λαμπτήρων. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνονται σημαντικά τα απορρίμματα και μακροπρόθεσμα εξοικονομείτε χρήματα.

   

  Η διάρκεια ζωής μιας πηγής φωτισμού LED μπορεί να είναι έως 10 φορές μεγαλύτερη από τις παραδοσιακές πηγές φωτισμού. Ένας συμβατικός λαμπτήρας έχει διάρκεια ζωής περίπου 2000 ώρες, ενώ ο λαμπτήρας LED της Philips προσφέρει διάρκεια ζωής έως 20.000 ώρες. Αυτό ισοδυναμεί με 20 χρόνια!

  Lumen και watt

   

  Τα lumen και τα watt είναι σημαντικές έννοιες που πρέπει να κατανοούμε όταν αναφερόμαστε στην ενέργεια που χρησιμοποιείται από μια πηγή φωτισμού. Με απλά λόγια, ένας λαμπτήρας LED χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη ενέργεια (watt) για να παραγάγει την ίδια απόδοση φωτισμού (lumen).

   

  Παράδειγμα: ένας λαμπτήρας LED χρησιμοποιεί μόνο 2,5 watt για να παραγάγει 115 lumen, ενώ ένας παραδοσιακός λαμπτήρας χρησιμοποιεί 15 watt (δηλ. έξι φορές περισσότερη ενέργεια!) για την ίδια απόδοση.

   

  Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τα watt και τα lumen ή ρίξτε μια ματιά στους οδηγούς Wiki στις διευθύνσεις amount of light και watt & lumen.

  Watt και lumen

  Δημοφιλείς λαμπτήρες και σποτ LED