Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Δείτε πώς ο φωτισμός LED προσφέρει στο σπίτι σας φυσικό φως

  Καθαρός, όμορφος φωτισμός LED

   Η ποιότητα του φωτισμού LED της Philips είναι εμφανής από την υψηλή χρωματική απόδοση, καθώς τα χρώματα παραμένουν πάντοτε αληθινά και φυσικά.

   

  Το ζεστό, έντονο φως ομορφαίνει το εσωτερικό του σπιτιού σας και ζωντανεύει τα χρώματα. Επίσης, χάρη στη διάρκεια και την αντοχή των λαμπτήρων, γλιτώνετε τη συχνή αντικατάστασή τους. Αν και εξωτερικά έχουν την κλασική εμφάνιση, οι λαμπτήρες μας διαθέτουν την προηγμένη τεχνολογία LED που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Έτσι, τα χρώματα δεν διατηρούνται απλά αληθινά, αλλά η απόδοση φωτισμού παραμένει σταθερή σε όλη τη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα, ώστε να απολαμβάνετε τη ζεστή λάμψη του για τα επόμενα χρόνια.

   

  Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το δείκτη χρωματικής απόδοσης και τη σημασία του όταν επιλέγετε τη σωστή πηγή φωτισμού για το σπίτι σας. 

  led-cri-png

  Τι είναι ο δείκτης χρωματικής απόδοσης;

   

  Το αποτέλεσμα μιας πηγής φωτισμού σε μια χρωματιστή επιφάνεια εκφράζεται με το δείκτη χρωματικής απόδοσης (CRI) σε μια κλίμακα 0-100. Το φυσικό εξωτερικό φως έχει CRI 100 και χρησιμοποιείται ως πρότυπο σύγκρισης για όλες τις υπόλοιπες πηγές φωτισμού.

  led-cri-2-png

   

  Ο CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, κοντά στην τιμή του ήλιου, αντανακλώντας τα χρώματα με φυσικό τρόπο.

  Lumen και watt

   

  Τα lumen και τα watt είναι σημαντικές έννοιες που πρέπει να κατανοούμε όταν αναφερόμαστε στην ενέργεια που χρησιμοποιείται από μια πηγή φωτισμού. Με απλά λόγια, ένας λαμπτήρας LED χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη ενέργεια (watt) για να παραγάγει την ίδια απόδοση φωτισμού (lumen).

   

  Παράδειγμα: ένας λαμπτήρας LED χρησιμοποιεί μόνο 2,5 watt για να παραγάγει 115 lumen, ενώ ένας παραδοσιακός λαμπτήρας χρησιμοποιεί 15 watt (δηλ. έξι φορές περισσότερη ενέργεια!) για την ίδια απόδοση.

   

  Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τα watt και τα lumen ή ρίξτε μια ματιά στους οδηγούς Wiki στις διευθύνσεις amount of light και watt & lumen.

  Watt και lumen

  Δημοφιλείς λαμπτήρες και σποτ LED