Προτάσεις

  Σποτ οροφής/επιτοίχιο Kosipo

  Χωρίς λαμπτήρα, Μαύρο 5059130PN Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Ζήστε χαρούμενα την κάθε στιγμή

   50591/30/PN

   Σποτ οροφής/επιτοίχιο Kosipo

   50591/30/PN Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Το φωτιστικό Philips my Living Contemporary είναι μια σειρά από σποτ με κομψό σχήμα και υψηλής ποιότητας φωτισμό που ταιριάζει με τα γούστα, τις τάσεις και τον τρόπο ζωής του σήμερα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Ζήστε χαρούμενα την κάθε στιγμή

  • Εύκολη τοποθέτηση ClickFix

   Εύκολη τοποθέτηση ClickFix

   Εγκαταστήσετε το σποτ εύκολα και μόνος σας. Χάρη στο σύστημα ClickFix, δεν χρειάζεστε βοήθεια από κανέναν. Απλά τοποθετήστε τη βάση στερέωσης στο ταβάνι, συνδέστε τα καλώδια και με μια κίνηση στερεώστε το φωτιστικό.

  • Ρυθμιζόμενη κεφαλή σποτ

   Ρυθμιζόμενη κεφαλή σποτ

   Κατευθύνετε το φως εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο, προσαρμόζοντας, περιστρέφοντας ή ανακλίνοντας την κεφαλή του φωτιστικού.

  • Υλικά υψηλής ποιότητας

   Αυτό το φωτιστικό είναι σμιλευμένο σε μοτίβο στρώσεων από υψηλής ποιότητας υλικά με ανώτερο φινίρισμα. Αυτό εξασφαλίζει ένα συμπαγές προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής, το οποίο θα αναδεικνύει και θα φωτίζει το σπίτι σας για πολλά ακόμη χρόνια.

  • Για κάθε εσωτερικό χώρο

   Πλήρως λειτουργικό και ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψό, αυτό το σποτ της Philips χαρίζει μια διακοσμητική πινελιά σε κάθε χώρο του σπιτιού.

  • Φυσικά και αναγνωρίσιμα σχήματα

   Απαλές εναλλαγές και καμπύλες γραμμές προσδιορίζουν τη διαχρονική εμφάνιση των φωτιστικών myLiving από την Philips. Πρακτικά και κομψά, τα σποτ myLiving είναι διακριτικά και ταιριάζουν υπέροχα σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο.

  • Η τέλεια δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης

   Ιδανική δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης. Αυτό το σποτ της Philips διαθέτει την τέλεια δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης (λαμπτήρας GU10, δεν συμπεριλαμβάνεται). Με εστιασμένο φως μπορείτε να τονίσετε κάθε λεπτομέρεια ή χαρακτηριστικό του εσωτερικού σας χώρου.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών