Προτάσεις

  Σποτ οροφής/επιτοίχιο Runner

  2700K, Λευκό, ClickFix 5309031P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

   53090/31/P0

   Σποτ οροφής/επιτοίχιο Runner

   53090/31/P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Το φωτιστικό Philips my Living Contemporary είναι μια σειρά από σποτ με κομψό σχήμα για υψηλής ποιότητας φωτισμό που ταιριάζει με τα γούστα, τις τάσεις και τον τρόπο ζωής του σήμερα. Το θερμό λευκό φως από τους λαμπτήρες LED υψηλής ποιότητας είναι ιδανικό για φωτισμό ανάδειξης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

  • Ρυθμιζόμενη κεφαλή σποτ

   Ρυθμιζόμενη κεφαλή σποτ

   Κατευθύνετε το φως εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο, προσαρμόζοντας, περιστρέφοντας ή ανακλίνοντας την κεφαλή του φωτιστικού.

  • Συμβατό με χωνευτούς ρυθμιστές έντασης

   Συμβατό με χωνευτούς ρυθμιστές έντασης

   Ρυθμίστε τη φωτεινότητα αυτού του φωτιστικού της Philips με έναν χωνευτό ρυθμιστή έντασης (δεν περιλαμβάνεται) για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, να φωτίσετε ένα χαρακτηριστικό του σπιτιού σας και πολλά ακόμα.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Θερμό λευκό φως

   Θερμό λευκό φως

   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα θερμό, πιο οικείο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως. Αυτό το φωτιστικό Philips προσφέρει ένα θερμό λευκό φως για να δημιουργεί μια ελκυστική και ζεστή ατμόσφαιρα.

  • Υλικά υψηλής ποιότητας

   Αυτό το φωτιστικό είναι σμιλευμένο σε μοτίβο στρώσεων από υψηλής ποιότητας υλικά με ανώτερο φινίρισμα. Αυτό εξασφαλίζει ένα συμπαγές προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής, το οποίο θα αναδεικνύει και θα φωτίζει το σπίτι σας για πολλά ακόμη χρόνια.

  • Για κάθε εσωτερικό χώρο

   Πλήρως λειτουργικό και ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψό, αυτό το σποτ της Philips χαρίζει μια διακοσμητική πινελιά σε κάθε χώρο του σπιτιού.

  • Η τέλεια δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης

   Ιδανική δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης. Αυτό το σποτ της Philips διαθέτει την τέλεια δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης (λαμπτήρας GU10, δεν συμπεριλαμβάνεται). Με εστιασμένο φως μπορείτε να τονίσετε κάθε λεπτομέρεια ή χαρακτηριστικό του εσωτερικού σας χώρου.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών