Προτάσεις

  Λειτουργικότητα

  Φωτιστικό οροφής

  Ozziet CL570, White, Με ρύθμιση έντασης 8719514432109 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Ένα φωτιστικό. Δύο ζώνες φωτός. Τρεις ρυθμίσεις.

   8719514432109

   Λειτουργικότητα

   Φωτιστικό οροφής

   8719514432109 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Αυτή η μοντέρνα και κομψή λευκή σχεδίαση του φωτιστικού είναι όμορφη, είτε είναι αναμμένο είτε σβηστό. Οι καθαρές στρογγυλές γραμμές του κύριου φωτισμού τονίζονται με ένα έξυπνο γραμμικό περιμετρικό φως. Συνδυάστε τα δύο φώτα μαζί και δημιουργήστε 3 μοναδικές ρυθμίσεις φωτισμού. Ο κύριος φωτισμός με κατεύθυνση προς τα κάτω δίνει ψυχρό φως 4000Κ και ο γραμμικός περιμετρικός φωτισμός παρέχει θερμό φως 2700Κ. Το φωτιστικό διατίθεται σε 3 μεγέθη και, επομένως, ταιριάζει τέλεια σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Η πρακτική λειτουργία μνήμης σάς βοηθά να ανακαλέσετε την πιο πρόσφατη ρύθμιση. Αν λοιπόν σας αρέσει η καθαρή λευκή σχεδίαση με πολλές λειτουργίες, το Ozziet είναι το τέλειο φωτιστικό οροφής για εσάς. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Ένα φωτιστικό. Δύο ζώνες φωτός. Τρεις ρυθμίσεις.

  Με λειτουργία μνήμης για ανάκληση της τελευταίας σας ρύθμισης.

  • Ιδανικό για χαλάρωση και παρέα με φίλους

   Το σαλόνι είναι η καρδιά οποιουδήποτε σπιτιού - ένας χώρος όπου μαζεύονται οι οικογένειες για να χαλαρώσουν και οι επισκέπτες να κοινωνικοποιηθούν. Ο φωτισμός για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ευέλικτος και να προσαρμόζεται εύκολα στις διαφορετικές χρήσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η προσεκτική τοποθέτηση διαφόρων πηγών φωτός και το παιχνίδισμα με τα επίπεδα φωτισμού βοηθά να δημιουργηθεί η αίσθηση του χώρου και να έχει το δωμάτιο μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση.

  • Απομνημόνευση της αγαπημένης σας λειτουργίας για εύκολη επιλογή

   Είτε προτιμάτε μια απαλή λάμψη για ήρεμες βραδιές ή ένα έντονο λευκό φως για συγκέντρωση. Το σύστημα απομνημονεύει τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις για εύκολη επιλογή.

  • Εύκολη εγκατάσταση

   Καμία ταλαιπωρία πια κατά την εγκατάσταση. Απλώς τοποθετήστε ή κρεμάστε το με ασφάλεια στον τοίχο ή στην οροφή και συνδέστε το. Το φωτιστικό αυτό είναι πλέον έτοιμο για χρήση.

  • Εξαιρετικά κομψός σχεδιασμός

   Η λεπτή σχεδίαση είναι ιδανική για δωμάτια με χαμηλή οροφή, καθώς είναι στο ίδιο επίπεδο με την επιφάνεια.

  • Φως διπλής ζώνης

   Η αλλαγή της ατμόσφαιρας του χώρου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Το φωτιστικό οροφής SceneSwitch Dual zone LED της Philips σάς παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με τρεις μοναδικές ρυθμίσεις. Ο συνδυασμός του βασικού και του γραμμικού περιμετρικού φωτισμού σάς δίνει επιλογές που είναι ιδανικές για συναντήσεις με την παρέα σας, για συγκέντρωση και για τις στιγμές που θέλετε να χαλαρώσετε. Δεν απαιτείται ρυθμιστής έντασης ή εγκατάσταση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο διακόπτης που έχετε ήδη.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.