Προτάσεις

  Λειτουργικότητα

  Επιτραπέζιο φωτιστικό

  DSK501 2700-6500K, White, Σταδιακή ρύθμιση έντασης 8719514430792 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Ξεκούραστος φωτισμός LED για τα μάτια σας

   8719514430792

   Λειτουργικότητα

   Επιτραπέζιο φωτιστικό

   8719514430792 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Με ανθεκτική κατασκευή και βέλτιστη απόδοση, το φωτιστικό γραφείου LED της Philips είναι το τέλειο φωτιστικό για να προσθέσετε ποιότητα και φωτεινότητα σε κάθε χώρο του σπιτιού. Άνετο φως, ξεκούραστο για τα μάτια σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Ξεκούραστος φωτισμός LED για τα μάτια σας

  Με EyeComfort, για φως που δεν κουράζει τα μάτια σας.

  • Σταδιακή συσκότιση

   Επιλέξτε από διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης της έντασης για να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή.

  • EyeComfort - φως που είναι άνετο για τα μάτια

   Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Με την αύξηση του χρόνου που περνάμε σε εσωτερικούς χώρους, έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζεται σωστά το σπίτι σας. Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται με αυστηρά κριτήρια, όπως τρεμόπαιγμα, στροβοσκοπικό φαινόμενο, εκτυφλωτική λάμψη, απόδοση χρώματος και εφέ ρύθμισης έντασης, για να διασφαλίζεται ότι πληρούν τις απαιτήσεις EyeComfort. Οι λαμπτήρες LED της Philips δεν παρέχουν μόνο άνετο φως, αλλά παραμένουν έτσι για όλη τη διάρκεια ζωής τους, παρέχοντας σταθερή ποιότητα φωτισμού, απόδοσης και χρώματος για περισσότερο από μια δεκαετία. Κάντε την αλλαγή σε φως που είναι άνετο για τα μάτια σας και θα δείτε άμεσα τη διαφορά.

  • Αλλαγή χρώματος SceneSwitch

   Το SceneSwitch Color Change σάς επιτρέπει να ορίσετε τη συνολική ατμόσφαιρα ενός κατοικήσιμου χώρου στο σπίτι. Μείνετε συγκεντρωμένοι με ψυχρό φως ημέρας, γίνετε πιο παραγωγικοί με ψυχρό λευκό φως ή ηρεμήστε και χαλαρώστε με θερμό λευκό φως. Στην ουσία, οι καταναλωτές μπορούν να ελέγχουν τα φώτα στο σπίτι τους ανάλογα με τις καθημερινές δραστηριότητές τους.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση Www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.