Προτάσεις

  LED

  Λαμπτήρας

  7, 5-3-1, 6W-60-30-16W, E27, Θερμό λευκό/Τύπου φλόγας 8719514263963 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • LED κορυφαίας τεχνολογίας για το σπίτι

   8719514263963
   για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

   LED

   Λαμπτήρας

   8719514263963 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Λαμπτήρας φωτισμού LED κορυφαίας τεχνολογίας που παρέχει μια λύση γενικού φωτισμού για καθημερινές δραστηριότητες σε κλειστούς χώρους. Θα εξοικονομήσετε άμεσα κόστος ενέργειας και θα αποφύγετε τη συχνή αλλαγή λαμπτήρων, χωρίς να υποβαθμίζετε την ποιότητα του φωτισμού σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  LED κορυφαίας τεχνολογίας για το σπίτι

  Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με LED ρυθμιζόμενης έντασης

  • Ξεκινήστε εύκολα με έξυπνο Wi-Fi LED

   Ξεκινήστε εύκολα με έξυπνο Wi-Fi LED

   Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με τον έξυπνο φωτισμό. Απλά βιδώστε τον λαμπτήρα, κάντε λήψη της εφαρμογής WiZ και ακολουθήστε τα βήματα. Όλα έτοιμα! Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια; Λάβετε υποστήριξη online συνομιλίας μέσω της εφαρμογής.

  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας

   Είναι εύκολο να δείτε πώς ο έντονος φωτισμός μπορεί να κουράσει τα μάτια. Αν είναι πολύ φωτεινός, σας θαμπώνει. Αν είναι πολύ απαλός, τρεμοπαίζει. Τώρα μπορείτε να έχετε απαλό φωτισμό στο χώρο σας με τα LED που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευχάριστα για τα μάτια και να δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για το σπίτι σας.

  • Τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

   Λαμπτήρας αντικατάστασης All-in-One που αλλάζει μεταξύ τριών διαφορετικών επιπέδων φωτεινότητας του φωτός ημέρας, όλα με τον διακόπτη που ήδη έχετε.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνσηWww.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.