Προτάσεις

  myGarden

  Φανοστάτης / φωτιστικό μονοπατιού Alpenglow 60W, E27, χωρίς λαμπτήρα

  Χωρίς λαμπτήρα, Μαύρο, Ανθεκτικό στο νερό 1649630PN Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

   16496/30/PN

   myGarden

   Φανοστάτης / φωτιστικό μονοπατιού Alpenglow 60W, E27, χωρίς λαμπτήρα

   16496/30/PN Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Δημιουργήστε ένα όμορφο σημείο εστίασης για τη διαδρομή σας με αυτόν τον μαύρο φανοστάτη Philips Alpenglow. Είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και είναι παντός καιρού. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απολαύσετε τον κήπο σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

  • Παντός καιρού

   Παντός καιρού

   Αυτό το φωτιστικό εξωτερικών χώρων της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένο για υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία και έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η αντοχή του στο νερό. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί με IP44: προστατεύεται από πιτσιλιές νερού και είναι το πιο κοινό και ιδανικό προϊόν για γενική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  • Εύκολη εγκατάσταση

   Εύκολη εγκατάσταση

   Η εγκατάσταση ενός φωτιστικού μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη. Με αυτό το φωτιστικό εξωτερικών χώρων της Philips, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχει δοθεί μεγάλη προσοχή ώστε να γίνει η διαδικασία αυτή πιο εύκολη και πιο πρακτική για εσάς. Αυτό το προϊόν συνοδεύεται από κλειδί torx για την εγκατάσταση.

  • Υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και συνθετικά υλικά ανώτερης ποιότητας

   Αυτό το φωτιστικό Philips είναι ειδικά φτιαγμένο για εξωτερικούς χώρους. Είναι ανθεκτικό στη φθορά και έχει κατασκευαστεί για να αντέχει και να φωτίζει τον κήπο σας για πολλές νύχτες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χυτό αλουμίνιο και συνθετικά υλικά υψηλής ποιότητας.

  • Δημιουργήσετε μια κομψή και φιλόξενη ατμόσφαιρα

   Αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό εξωτερικών χώρων είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, για να ενσωματώνεται εύκολα στον κήπο σας και να δημιουργεί την ατμόσφαιρα που θέλατε πάντα.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών