Προτάσεις
  • Φωτίστε τον κήπο σας το βράδυ

   17356/47/P0

   myGarden

   Χωνευτό σποτ

   17356/47/P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Αυτό το συμπαγές χωνευτό σποτ Philips myGarden Crust LED από ανοξείδωτο χάλυβα επισημαίνει μονοπάτια και διαδρομές προς το πάρκινγκ χωρίς να αλλάζει την εμφάνιση του κήπου σας. Τα υλικά ανώτερης ποιότητας και οι λαμπτήρες LED υψηλής ποιότητας της Philips διασφαλίζουν σχεδόν μηδενικές ανάγκες συντήρησης μετά την εγκατάσταση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Φωτίστε τον κήπο σας το βράδυ

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Αυτό το φωτιστικό Philips εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • IP67 - παντός καιρού

   IP67 - παντός καιρού

   Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένος για υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία. Έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η αντοχή του στο νερό. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτός ο λαμπτήρας εξωτερικών χώρων έχει σχεδιαστεί με IP67: προστατεύεται από προσωρινή εμβάπτιση και είναι ιδανικός για να φωτίσετε τη διαδρομή προς το πάρκινγκ και μονοπάτια ή δρομάκια. Μπορείτε επίσης να περνάτε από πάνω του με το αυτοκίνητο.

  • Εύκολη εγκατάσταση

   Εύκολη εγκατάσταση

   Η εγκατάσταση ενός φωτιστικού μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη. Με αυτό το φωτιστικό εξωτερικών χώρων της Philips, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχει δοθεί μεγάλη προσοχή ώστε να γίνει η διαδικασία αυτή πιο εύκολη και πιο πρακτική για εσάς. Αυτό το προϊόν συνοδεύεται από κλειδί torx για την εγκατάσταση.

  • Η Philips προσφέρει εγγύηση 5 ετών για τη μονάδα και τον οδηγό LED

   Η Philips προσφέρει εγγύηση 5 ετών για τη μονάδα και τον οδηγό LED

   Εκτός από την τυπική 2ετή εγγύηση για το συγκεκριμένο φωτιστικό, η Philips προσφέρει και 5ετή εγγύηση για το σύστημα LED, η οποία καλύπτει τη μονάδα LED και τον οδηγό του φωτιστικού.

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 25 χρόνια

   Μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 25 χρόνια

   Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Ο λαμπτήρας LED της Philips, που παρέχεται με αυτό το φωτιστικό LED Philips, έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον 25.000 ωρών (που ισοδυναμεί με 25 χρόνια για μια μέση χρήση 3 ωρών/ημέρα με ένα σύνολο τουλάχιστον 13.000 κύκλων ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από έναν τέλειο ατμοσφαιρικό φωτισμό στο σπίτι σας, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση ή την αντικατάσταση λαμπτήρων.

  • Ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και συνθετικά υλικά ανώτερης ποιότητας

   Αυτό το φωτιστικό Philips είναι ειδικά φτιαγμένο για εξωτερικούς χώρους. Είναι ανθεκτικό στη φθορά και έχει κατασκευαστεί για να αντέχει και να φωτίζει τον κήπο σας για πολλές νύχτες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και συνθετικά υλικά υψηλής ποιότητας.

  • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Ο λαμπτήρας φωτισμού LED, που παρέχεται με αυτό το φωτιστικό της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενεργοποιείται αμέσως και παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού ενώ αναδεικνύει τα ζωντανά χρώματα στο σπίτι σας.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών