Προτάσεις

  myGarden

  Απλίκα Parterre 7,5W

  2700K, Μαύρο, Ανθεκτικό στο νερό 1648030P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

   16480/30/P0

   myGarden

   Απλίκα Parterre 7,5W

   16480/30/P0 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Η μαύρη απλίκα εξωτερικού χώρου Philips Parterre LED είναι ένας φωτεινός κύβος που σαν να αιωρείται μέσα σε μια ανθεκτική βάση στήριξης από χυτό αλουμίνιο. Η έξυπνη σχεδίασή της τραβά τα βλέμματα και ρίχνει δέσμες από θερμό λευκό φως προς όλες τις κατευθύνσεις, επάνω στον τοίχο σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

  • Παντός καιρού

   Παντός καιρού

   Αυτό το φωτιστικό εξωτερικών χώρων της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένο για υπαίθρια περιβάλλοντα με υγρασία και έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η αντοχή του στο νερό. Το επίπεδο IP αποτελείται από δύο αριθμούς: ο πρώτος αφορά το επίπεδο προστασίας από τη σκόνη, ο δεύτερος αφορά την προστασία από το νερό. Αυτό το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί με IP44: προστατεύεται από πιτσιλιές νερού και είναι το πιο κοινό και ιδανικό προϊόν για γενική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

  • Υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και συνθετικά υλικά ανώτερης ποιότητας

   Αυτό το φωτιστικό Philips είναι ειδικά φτιαγμένο για εξωτερικούς χώρους. Είναι ανθεκτικό στη φθορά και έχει κατασκευαστεί για να αντέχει και να φωτίζει τον κήπο σας για πολλές νύχτες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χυτό αλουμίνιο και συνθετικά υλικά υψηλής ποιότητας.

  • Υψηλή ποιότητα φωτισμού LED

   Ο λαμπτήρας φωτισμού LED, που παρέχεται με αυτό το φωτιστικό της Philips, είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips. Ενεργοποιείται αμέσως και παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού ενώ αναδεικνύει τα ζωντανά χρώματα στο σπίτι σας.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών