Προτάσεις
  • Ζήστε χαρούμενα την κάθε στιγμή

   50583/31/PN

   Το φωτιστικό Philips my Living Contemporary είναι μια σειρά από σποτ με κομψό σχήμα για υψηλής ποιότητας φωτισμό που ταιριάζει με τα γούστα, τις τάσεις και τον τρόπο ζωής του σήμερα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Ζήστε χαρούμενα την κάθε στιγμή

  • Ρυθμιζόμενη κεφαλή σποτ

   Ρυθμιζόμενη κεφαλή σποτ

   Κατευθύνετε το φως εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο, προσαρμόζοντας, περιστρέφοντας ή ανακλίνοντας την κεφαλή του φωτιστικού.

  • Υλικά υψηλής ποιότητας

   Αυτό το φωτιστικό είναι σμιλευμένο σε μοτίβο στρώσεων από υψηλής ποιότητας υλικά με ανώτερο φινίρισμα. Αυτό εξασφαλίζει ένα συμπαγές προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής, το οποίο θα αναδεικνύει και θα φωτίζει το σπίτι σας για πολλά ακόμη χρόνια.

  • Για κάθε εσωτερικό χώρο

   Πλήρως λειτουργικό και ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψό, αυτό το σποτ της Philips χαρίζει μια διακοσμητική πινελιά σε κάθε χώρο του σπιτιού.

  • Φυσικά και αναγνωρίσιμα σχήματα

   Απαλές εναλλαγές και καμπύλες γραμμές προσδιορίζουν τη διαχρονική εμφάνιση των φωτιστικών myLiving από την Philips. Πρακτικά και κομψά, τα σποτ myLiving είναι διακριτικά και ταιριάζουν υπέροχα σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο.

  • Η τέλεια δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης

   Ιδανική δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης. Αυτό το σποτ της Philips διαθέτει την τέλεια δέσμη φωτός για φωτισμό ανάδειξης (λαμπτήρας GU10, δεν συμπεριλαμβάνεται). Με εστιασμένο φως μπορείτε να τονίσετε κάθε λεπτομέρεια ή χαρακτηριστικό του εσωτερικού σας χώρου.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών