Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Φώτα  Philips  Smart LED
  με  WiZ  Connected

  Λογότυπο WiZ Connected
  Λογότυπο Wi-Fi Certified
  οθόνη εφαρμογής

  Διαισθητικός  και ταυτόχρονα  εύχρηστος έξυπνος φωτισμός


  Οι λαμπτήρες, τα φωτιστικά και οι λάμπες  Philips  Smart  LED  με  WiZ  Connected χρησιμοποιούν  το υπάρχουν δίκτυο  Wi-Fi.  Απλώς εγκαταστήστε τα φώτα σας και κατεβάστε την εφαρμογή  WiZ  για να  τα  ανάψετε ή να τα σβήσετε,  εξασφαλίστε την ιδανική ατμόσφαιρα για τον χώρο σας, ρυθμίστε προγράμματα και πολλά άλλα.

  Δείτε τον έξυπνο φωτισμό σε δράση
  εικονίδιο εγκατάστασης λαμπτήρα
  Βιδώστε τον λαμπτήρα σας
  Λογότυπο WiZ
  Κατεβάστε την εφαρμογή WiZ

  Οφέλη του έξυπνου φωτισμού Wi-Fi

  Έλεγχος με το εικονίδιο της εφαρμογής WiZ

  Έλεγχος με την εφαρμογή WiZ 


  Δεν χρειάζεται πια να πηγαίνετε από δωμάτιο σε δωμάτιο για να σβήσετε τα φώτα — ελέγξτε τα φώτα Philips  Smart LED από οπουδήποτε με τη δωρεάν εύχρηστη εφαρμογή  WiZ .
  εικονίδιο βοήθειας λειτουργίας χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια

  Βοήθεια για λειτουργία χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια


  Συνδέστε τα φώτα Philips  Smart LED  με τα προγράμματα έξυπνων οικιακών λειτουργιών όπως το  Amazon  Alexa,  το Google Assistant ή οι  συντομεύσεις  Siri  στην  εφαρμογή  WiZ  για να ελέγχετε  τα φώτα  με  τη φωνή σας.
  εικονίδιο WiZ click

  WiZclick


  Χρησιμοποιήστε τον υπάρχοντα παραδοσιακό διακόπτη για τα φώτα για να ελέγξετε τα έξυπνα φώτα με το  Wizclick. Απλώς αναβοσβήστε τον διακόπτη φωτισμού για κυκλική εναλλαγή μεταξύ των αγαπημένων σας λειτουργιών φωτισμού.
  Φωτισμός LED Google Home Smart Wi-Fi
  Δυναμικό φως με πλήρες εύρος χρωμάτων - Philips Lighting Wi-Fi LED WiZ Connected
  Χρωματιστός τροχός - Έγχρωμο φως

  Φως με πλήρες εύρος χρωμάτων

   

  Φωτίστε το σπίτι σας με εκατομμύρια  χρώματα  ή αποχρώσεις του  λευκού με δυνατότητα συντονισμού  για να  μεταμορφώσετε τους χώρους σας για κάθε περίσταση. Ρυθμίστε την ατμόσφαιρα για  ένα δείπνο  με φωτεινά χρώματα και, στη συνέχεια, μειώστε την ένταση σε ευχάριστη λάμψη όταν  έρθει η ώρα οι  καλεσμένοι  να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

  Θερμό έως ψυχρό λευκό φως - Philips Wi-Fi LED WiZ Connected
  Χρωματιστός τροχός - Λευκό φως

  Θερμό έως ψυχρό λευκό φως

   

  Εξασφαλίστε κάθε απόχρωση λευκού φωτός, από θερμό έως ψυχρό, με ρύθμιση έντασης  με λαμπτήρες με δυνατότητα συντονισμού. Χρησιμοποιήστε έντονο φως ημέρας με μπλε τόνους το πρωί για να νιώθετε αναζωογονημένοι ή χαλαρώστε μετά από μια δύσκολη μέρα με χρυσοκίτρινους τόνους.

  Θερμό φως με ρύθμιση έντασης - Philips Wi-Fi LED WiZ Connected
  Χρωματιστός τροχός - Θερμό φως

  Θερμό φως με ρύθμιση έντασης

   

  Απολαύστε θερμό λευκό φως με ρύθμιση έντασης σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Ιδανικά για το καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο, αυτά τα φώτα θερμού λευκού χρώματος δημιουργούν χαλαρωτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

  Εξυπνος φωτισμός στην καθημερινότητα σας

   

  Οργανώστε και ελέγξτε τα φώτα σας ανά ομάδες, μέσω Wi-Fi ή από απόσταση μέσω του cloud. Βελτιώστε τον τρόπο που εργάζεστε, αισθάνεστε και απολαμβάνετε τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε με τη μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τρόπων φωτισμού - από διασκεδαστικό έως λειτουργικό.

  Ανακαλύψτε την άνεση του έξυπνου φωτισμού

  Φώτα Philips Smart Wi-Fi LED