Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

   Φωτισμός υπογείου από τη Philips

   Γιατί να επιλέξετε φωτισμό υπογείου της Philips;

    

   Πώς χρησιμοποιείτε το υπόγειό σας; Ως πλυσταριό ή χώρο αποθήκευσης; Ίσως ως δωμάτιο αναψυχής της οικογένειας για χόμπι ή παιδικά παιχνίδια; Μπορεί ακόμα και να είναι ένα επιπλέον καθιστικό. Όποια και να είναι η χρήση του, χωρίς φυσικό φως της ημέρας, με χαμηλές οροφές και απουσία παραθύρων, χρειάζεστε εξαιρετικές ιδέες φωτισμού υπογείου. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταμορφώσετε το υπόγειό σας σε έναν φωτεινό χώρο με φώτα οροφής, ενεργειακά αποδοτικούς λαμπτήρες LED και λαμπτήρες ανάδειξης, ο οποίος θα τους κάνει όλους να αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι.

   Αισθητήρας κίνησης Philips Hue

   Εξάρτημα

   Προσθέστε έναν αισθητήρα κίνησης στο δικό σας σύστημα Philips Hue για άνεση, σιγουριά και εξοικονόμηση ενέργειας. Τροφοδοτείται από μπαταρία και είναι εντελώς ασύρματος, οπότε μπορείτε να τον τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας. Διαμορφώνεται εύκολα μέσω της εφαρμογής Philips Hue.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Συνδέστε έως και 50 φώτα Philips Hue
   Εικονίδιο ελέγχου
   Ενεργοποιεί τα φώτα Hue όταν ανιχνεύεται κίνηση
   Εικονίδιο ελέγχου
   Χωρίς καλώδια, οπότε μπορείτε να τον τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας
   Αισθητήρας κίνησης Philips Hue

   Λειτουργικός φωτισμός υπογείου – Τέλειος για πλυσταριά και χώρους αποθήκευσης

    

   Τα υπόγεια είναι δωμάτια πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πλυσταριά καθώς και ως χώροι αποθήκευσης, οπότε ο καλός φωτισμός είναι απαραίτητος. Κανονικά συνιστώνται κλασικά φώτα οροφής, προκειμένου να δημιουργηθεί αρκετό φως για έναν συνήθως σκοτεινό χώρο. Τα φώτα υπογείου LED είναι επωφελή επειδή είναι ενεργειακά αποδοτικά και παρέχουν έντονο φως, το οποίο είναι απαραίτητο για τις δουλειές του σπιτιού. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να φωτίσετε συστήματα αποθήκευσης με φωτιστικά τοίχου και κουμπωτά φωτιστικά, για να διασφαλίσετε ότι θα βρίσκετε πάντα αυτό που ψάχνετε. Στα πλυσταριά είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εγκαθίστανται ανθεκτικά στην υγρασία φωτιστικά, λόγω της υγρασίας.

    

   Σημαντικά χαρακτηριστικά του φωτισμού υπογείου είναι:

    

   • Δυνατός φωτισμός για ασφάλεια κατά την εργασία
   • Αξιόπιστη ανθεκτικότητα
   • Υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας
   • Ανθεκτικά στην υγρασία φωτιστικά σε δωμάτια με υγρασία όπως το πλυσταριό

   Μόνο το καλύτερο για το καθιστικό σας - όλα τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

   Εγγύηση 5 ετών
   Εκτός από την τυπική εγγύηση 2 ετών για αυτόν τον λαμπτήρα, η Philips προσφέρει μια  εγγύηση 5 ετών για το σύστημα LED, δηλαδή τη μονάδα LED και το μετασχηματιστή αυτού του λαμπτήρα.
   Θερμοκρασίες χρώματος φωτός
   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, οι οποίες εκφράζονται σε μονάδες που ονομάζονται Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin εκπέμπουν θερμό, πιο ζεστό φως, ενώ αυτοί με υψηλότερη τιμή Kelvin εκπέμπουν ψυχρό, πιο ζωντανό φως. το μετασχηματιστή ο λαμπτήρας Philips προσφέρει θερμό λευκό φως, για ζεστή ατμόσφαιρα.
   Λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips
   O λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.
   15 χρόνια μέση χρήση LED
   Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τα ενσωματωμένα LED που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον λαμπτήρα LED της Philips έχουν διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες (οι οποίες αντιστοιχούν σε 15 χρόνια, με βάση μέση χρήση 3 ώρες/ημέρα με τουλάχιστον 13.000 κύκλους ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Είναι μια υπέροχη αίσθηση να γνωρίζετε ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για συντήρηση ή αντικατάσταση λαμπτήρα, ενώ έχετε την τέλεια ατμόσφαιρα φωτός στο σπίτι σας.

   Ζεστός φωτισμός υπογείου – για άνετα καθιστικά στο υπόγειο

    

   Όταν μετακινείτε το καθιστικό στο υπόγειο, θα πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά τις επιλογές φωτισμού σας. Λόγω της έλλειψης φωτός της ημέρας, θα πρέπει να ενσωματώσετε περισσότερο φωτισμό σε αυτό το δωμάτιο από τα υπόλοιπο σπίτι. Αρχίζοντας με έναν λαμπτήρα οροφής για τη βασική φωτεινότητα στο δωμάτιο, συνιστάται να εργαστείτε με φωτισμό ανάδειξης, όπως φωτιστικά τοίχου, λαμπτήρες δαπέδου και κουμπωτά φωτιστικά, σε φωτογραφίες, καθρέφτες και ράφια. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για πάρτι, δωμάτια αναψυχής ή καθιστικά. Αν χρειάζεστε περισσότερη έμπνευση για το φωτισμό του καθιστικού σας, κάντε κλικ εδώ

   Σχεδίαση φωτισμού υπογείουσυμβουλές

   Παγωμένο καρέ βίντεο υπογείου της Philips

   Φωτισμός υπογείου από τη Philips: βρείτε τον κατάλληλο φωτισμό για το υπόγειό σας

   Εικονίδιο ελέγχου
   Επιλέξτε ανθεκτικά στην υγρασία φωτιστικά για δωμάτια με υγρασία, όπως το πλυσταριό.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Δημιουργήστε το τέλειο δωμάτιο για πάρτι στο υπόγειό σας, με τον έγχρωμο φωτισμό Philips Hue.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Τα κελάρια και οι χώροι αποθήκευσης θα πρέπει να φωτίζονται με δυνατά σποτ οροφής.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Ο φωτισμός με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα καθιστικού. Οι λαμπτήρες WarmGlow παρέχουν μια ζεστή λάμψη – όσο περισσότερο μειώνετε την ένταση του φωτισμού, τόσο θερμότερο γίνεται το φως.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Τα καθιστικά στο υπόγειο χρειάζονται περισσότερες πηγές φωτισμού για να εξισορροπήσουν την έλλειψη φωτός της ημέρας. Το SceneSwitch προσφέρει 3 σκηνές από έντονο φως της ημέρας ως μια ζεστή λάμψη, όλες χωρίς να χρειάζεται ρυθμιστής έντασης.

   Αισθητήρας κίνησης Philips Hue

   Εξάρτημα

   Αισθητήρας κίνησης Philips Hue