Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

   Φωτισμός μπάνιου από τη Philips

   Γιατί να επιλέξετε φωτισμό μπάνιου της Philips;


   Το μπάνιο σας δεν μένει ποτέ το ίδιο. Το πρωί, είναι ο χώρος όπου πρέπει να ετοιμαστείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για το σχολείο ή τη δουλειά. Το βράδυ, μεταμορφώνεται σε μια υπέροχη όαση, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ενώ διαβάζετε ένα καλό βιβλίο. Έχουμε τις  καλύτερες ιδέες φωτισμού μπάνιου, για να σας βοηθήσουμε να φωτίσετε κάθε στιγμή. Από δυνατά φωτιστικά οροφής και σποτ έως φωτισμό καθρέπτη και ατμοσφαιρικό φωτισμό εναλλαγής χρωμάτων. Η ιδανική σειρά φωτιστικών μπάνιου που θα σας βοηθήσει να φρεσκάρετε το δωμάτιό σας.

   myBathroom Hotstone της Philips

   Φως τοίχου

    

   Το φως τοίχου LED myBathroom Hotstone της Philips παρέχει το τέλειο επίπεδο φωτισμού για το μπάνιο σας. Με συνθετικό κάλυμμα και βάση χρωμίου, ο κομψός λαμπτήρας δείχνει το δέρμα στο σωστό του χρώμα για το μακιγιάρισμα, το ξύρισμα και άλλα πολλά, ενώ φωτίζει καθαρά το δωμάτιο.   

   Λογότυπο LED
   Εικονίδιο ελέγχου
   Φως LED υψηλής ποιότητας
   Εικονίδιο ελέγχου
   Θερμό λευκό φως
   Εικονίδιο ελέγχου
   Εξοικονόμηση ενέργειας

   Ο πιο διαδεδομένος φωτισμός μπάνιου

    

   Ο φωτισμός του μπάνιου σας θα πρέπει να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν εγκαταστήσετε φωτισμό με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού, μπορείτε να αποφασίζετε κατά περίπτωση πόσο φως χρειάζεται για συγκεκριμένες εργασίες. Τα φωτιστικά οροφής ή τα χωνευτά σποτ παρέχουν εύκολα γενικό φωτισμό, ο οποίος είναι απαραίτητος όταν θέλετε να ετοιμαστείτε το πρωί ή να καθαρίσετε το μπάνιο. Χρησιμοποιώντας φωτιστικά τοίχου, μπορείτε να δημιουργήσετε ειδικό φωτισμό ανάδειξης και να μεγαλώσετε έτσι το χώρο του δωματίου. Για μια ζεστή ατμόσφαιρα που θυμίζει τα αγαπημένα σας ιαματικά λουτρά, θα πρέπει να εξετάσετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε ατμοσφαιρικά φώτα που μπορούν να αλλάζουν χρώμα. Αυτά μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στη σχεδίαση του μπάνιου σας και τη διάθεσή σας. Απαραίτητο αξεσουάρ κάθε μπάνιου είναι ο καθρέπτης. Αντίστοιχα, χρειάζεστε το κατάλληλο φως για τον καθρέπτη του μπάνιου σας, ο οποίος θα πρέπει να φωτίζεται από πάνω και τις δύο πλευρές. Ο φωτισμός καθρέφτη θα πρέπει να ρίχνει φως στο πρόσωπο, για να εξαλείφει όλες τις σκιές.  

   Μόνο το καλύτερο για το μπάνιο σας - τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

   Εγγύηση 5 ετών
   Εκτός από την τυπική εγγύηση 2 ετών για αυτόν τον λαμπτήρα, η Philips προσφέρει μια  εγγύηση 5 ετών για το σύστημα LED, δηλαδή τη μονάδα LED και το μετασχηματιστή αυτού του λαμπτήρα.
   Θερμοκρασίες χρώματος φωτός
   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, οι οποίες εκφράζονται σε μονάδες που ονομάζονται Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin εκπέμπουν θερμό, πιο ζεστό φως, ενώ αυτοί με υψηλότερη τιμή Kelvin εκπέμπουν ψυχρό, πιο ζωντανό φως. το μετασχηματιστή ο λαμπτήρας Philips προσφέρει θερμό λευκό φως, για ζεστή ατμόσφαιρα.
   Λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips
   O λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.
   15 χρόνια μέση χρήση LED
   Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τα ενσωματωμένα LED που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον λαμπτήρα LED της Philips έχουν διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες (οι οποίες αντιστοιχούν σε 15 χρόνια, με βάση μέση χρήση 3 ώρες/ημέρα με τουλάχιστον 13.000 κύκλους ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Είναι μια υπέροχη αίσθηση να γνωρίζετε ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για συντήρηση ή αντικατάσταση λαμπτήρα, ενώ έχετε την τέλεια ατμόσφαιρα φωτός στο σπίτι σας.

   Ασφαλείς λαμπτήρες μπάνιου – απόλυτα κατάλληλοι για χώρους με υγρασία


   Στο μπάνιο, είναι αναπόφευκτο: ο ηλεκτρισμός συναντά το νερό, συνδυασμός μάλλον επικίνδυνος. Οι λαμπτήρες μπάνιου της Philips είναι σχεδιασμένοι για χώρους με υγρασία και, συνεπώς, είναι απολύτως ασφαλείς στη χρήση. Τα μπάνια χωρίζονται σε τρεις ζώνες υγρασίας, για αυτό όλοι οι λαμπτήρες μπάνιου μας κατατάσσονται στην κατηγορία IP23, IP44 ή IP65. Όσο πιο κοντά στην πηγή νερού βρίσκεται το φως σας και όσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να βραχεί το φως, τόσο υψηλότερη κατηγορία IP θα χρειαστείτε. Αυτή η τιμή σάς δείχνει σε ποιο βαθμό μπορεί να αντέξει στο νερό ο λαμπτήρας. Ισχύει το εξής: όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή, τόσο καλύτερη είναι η προστασία. Η ασφάλεια και η ευεξία σας είναι σημαντικές για εμάς.

   Σχεδίαση φωτισμού μπάνιου – συμβουλές

   Παγωμένο καρέ βίντεο μπάνιου

   Φωτισμός μπάνιου από τη Philips: Δημιουργήστε τον χώρο όπου νιώθετε όμορφα.

   Εικονίδιο ελέγχου
   Ο καλύτερος τρόπος για να φωτίσετε έναν καθρέφτη είναι από πάνω και από τις δύο πλευρές. Ο φωτισμός καθρέφτη θα πρέπει να ρίχνει φως στο πρόσωπο, για να εξαλείφει όλες τις σκιές.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Για το ξύρισμα ή το μακιγιάζ, είναι καλύτερα η συμπλήρωση του γενικού φωτισμού με φωτισμό εργασίας.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Για την ατμόσφαιρα, ένα φωτιστικό τοίχου μπορεί να προσθέσει όμορφες πινελιές και να μεγαλώσει το χώρο του δωματίου. Προτείνουμε το Philips Hue – με περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα, μπορείτε να μετατρέψετε τον καθημερινό φωτισμό σας σε μια εκπληκτική εμπειρία.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Η ντουζιέρα είναι ο δεύτερος χώρος για φωτισμό μπάνιου. Συμπεριλάβετε ένα ή δύο χωνευτά σποτ με IP65 πάνω από τη ντουζιέρα και κοντά στην μπανιέρα.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Η εγκατάσταση ρυθμιστών έντασης στο μπάνιο σάς δίνει πλήρη έλεγχο της ποσότητας φωτός που θέλετε ή χρειάζεστε σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή. Με τα προϊόντα SceneSwitch, μπορείτε να δημιουργήσετε 3 διαφορετικά σκηνικά, από έντονο φως έως μια ζεστή λάμψη, όλες χωρίς ρυθμιστή έντασης.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Δημιουργήστε την τέλεια αίσθηση Spa στο μπάνιο σας με το WarmGlow. Ανεξάρτητα από το πόσο έντονα θέλετε να λάμπουν οι λαμπτήρες με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού, παρέχουν πάντα μια τέλεια ζεστή λάμψη – όσο μειώνετε την ένταση του φωτισμού, τόσο θερμότερο γίνεται το φως.

   myBathroom Hotstone της Philips

   Φως τοίχου