Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

   Φωτισμός υπνοδωματίου από τη Philips

   Γιατί να επιλέξετε φωτισμό υπνοδωματίου της Philips;

    

   Το υπνοδωμάτιό σας δεν είναι μόνο ένα μέρος να κοιμάστε. Είναι ένα προσωπικό κρησφύγετο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να διαβάσετε κάποιο βιβλίο. Ένα καταφύγιο, που χρειάζεται σωστά επιλεγμένο φωτισμό για να δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα για άνεση και ευεξία. Οι ιδέες φωτισμού υπνοδωματίου που προσφέρουμε περιλαμβάνουν μια μεγάλη σειρά φωτιστικών υπνοδωματίου, τοίχου και κομοδίνου που σχηματίζουν όμορφα εφέ ανάδειξης και δημιουργούν μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το χώρο υπνοδωματίου των ονείρων σας.

   Philips InStyle

   Φως οροφής

   Με μια καμπύλη σιλουέτα που είναι κομψή και σικ, αυτά τα έξυπνα φώτα οροφής με πινελιές χρωμίου αποτελούν ένα στιλάτο στολίδι στο κέντρο οποιοδήποτε δωματίου. Η έξυπνη σχεδίαση με διαχύτη από γυαλί εκπέμπει φως τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, για μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Πολλαπλές εφαρμογές και φινιρίσματα που ταιριάζουν με το γούστο σας
   Εικονίδιο ελέγχου
   Ρυθμιζόμενη ένταση φωτός με διακόπτη ρύθμισης έντασης
   Εικονίδιο ελέγχου
   Εξοικονόμηση ενέργειας
   Λαμπτήρας οροφής InStyle της Philips

   Ιδέες φωτισμού υπνοδωματίου

    

   Ένας από τους βασικούς κανόνες που πρέπει να έχετε υπόψη σχετικά με το φωτισμό του υπνοδωματίου σας είναι να επιλέξετε απαλά και θερμά φώτα. Όταν χρειάζεται να ξυπνήσετε το πρωί όταν είναι ακόμα σκοτεινά έξω, σηκωθείτε για να πάτε τουαλέτα κατά τη διάρκεια της νύχτας ή θέλετε να συνεχίσετε να διαβάζετε το βράδυ, το εκθαμβωτικό φως σάς κάνει να νιώθετε άβολα. Συνιστούμε να επιλέξετε ένα φως οροφής με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού για το υπνοδωμάτιό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τα επίπεδα φωτός σύμφωνα με τις ανάγκες σας – είτε για να βρείτε το ζευγάρι κάλτσες που χάσατε είτε για να στρώσετε το κρεβάτι.

   Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, επιλέξτε μεταξύ φωτιστικών τοίχου ή κομοδίνου σε κάθε πλευρά του κρεβατιού, τα οποία επιτρέπουν σε εσάς και τον/την σύντροφό σας να διαβάζετε ή να εργαστείτε χωρίς να ενοχλείτε ο ένας τον άλλον. Ορισμένα φώτα τοίχου μπορούν επίσης να ρυθμιστούν ώστε να εστιάζουν το φως στο βιβλίο σας, για παράδειγμα. Τα φωτιστικά LED συνιστώνται σε αυτήν την περίπτωση, καθώς εκπέμπουν θερμό λευκό φως και ταυτόχρονα εξοικονομούν ενέργεια. Ανάλογα με το μέγεθος και τα έπιπλα του υπνοδωματίου σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό φωτισμό για εφέ ανάδειξης και για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Σκεφτήκατε ποτέ να φωτίσετε το εσωτερικό της ντουλάπας σας; Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τα πράγματα που χρειάζεστε, ακόμα και νωρίς το πρωί. Αν έχετε μια πολυθρόνα ή έναν καναπέ στο υπνοδωμάτιό σας, μπορείτε να τα τονίσετε εγκαθιστώντας φωτισικά δαπέδου ή επιτραπέζια. Το ίδιο ισχύει για τους πίνακες, τις φωτογραφίες ή τους καθρέπτες που διακοσμούν τους τοίχους σας: τα φώτα τοίχου και τα κουμπωτά φωτιστικά τονίζουν τα προσωπικά σας καλύτερα στοιχεία. Θα πρέπει να εξετάσετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τους ακόλουθους λαμπτήρες για το φωτισμό του υπνοδωματίου σας:

    

   • Επιτραπέζια φωτιστικά στο κομοδίνο
   • Ρυθμιζόμενα φώτα τοίχου σε κάθε πλευρά του κρεβατιού
   • Φωτιστικό δαπέδου δίπλα στην πολυθρόνα ή στην ντουλάπα σας
   • Εσωτερικός φωτισμός της ντουλάπας

   Μόνο το καλύτερο για το υπνοδωμάτιό σας - όλα τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

   Εγγύηση 5 ετών
   Εκτός από την τυπική εγγύηση 2 ετών για αυτόν τον λαμπτήρα, η Philips προσφέρει μια  εγγύηση 5 ετών για το σύστημα LED, δηλαδή τη μονάδα LED και το μετασχηματιστή αυτού του λαμπτήρα.
   Θερμοκρασίες χρώματος φωτός
   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, οι οποίες εκφράζονται σε μονάδες που ονομάζονται Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin εκπέμπουν θερμό, πιο ζεστό φως, ενώ αυτοί με υψηλότερη τιμή Kelvin εκπέμπουν ψυχρό, πιο ζωντανό φως. το μετασχηματιστή ο λαμπτήρας Philips προσφέρει θερμό λευκό φως, για ζεστή ατμόσφαιρα.
   Λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips
   O λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.
   15 χρόνια μέση χρήση LED
   Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τα ενσωματωμένα LED που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον λαμπτήρα LED της Philips έχουν διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες (οι οποίες αντιστοιχούν σε 15 χρόνια, με βάση μέση χρήση 3 ώρες/ημέρα με τουλάχιστον 13.000 κύκλους ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Είναι μια υπέροχη αίσθηση να γνωρίζετε ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για συντήρηση ή αντικατάσταση λαμπτήρα, ενώ έχετε την τέλεια ατμόσφαιρα φωτός στο σπίτι σας.

   Σχεδίαση φωτισμού υπνοδωματίου – συμβουλές

   Παγωμένο καρέ βίντεο υπνοδωματίου της Philips

   Φωτισμός υπνοδωματίου από τη Philips: Δημιουργήστε τον χώρο των ονείρων σας

   Εικονίδιο ελέγχου
   Ίδια ή παρόμοια φωτιστικά τοίχου ή επιτραπέζια κομοδίνου δημιουργούν συμμετρία και τονίζουν το φως στο κρεβάτι σας.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Το έγχρωμο φως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τροποποιήσει την ατμόσφαιρα. Προτείνουμε το Philips Hue – με περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα, μπορείτε να μετατρέψετε τον καθημερινό φωτισμό σας σε μια εκπληκτική εμπειρία.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Είναι πολύ βολικό να φωτίζετε το εσωτερικό της ντουλάπας σας για να ντύνεστε.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Οι πίνακες, οι φωτογραφίες ή τα έπιπλα μπορούν να τονιστούν με φωτιστικά δαπέδου ή επιτραπέζια λάμπες. Ανεξάρτητα από το πόσο έντονα θέλετε να λάμπουν, οι λαμπτήρες WarmGlow με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού παρέχουν μια ζεστή λάμψη – όσο περισσότερο μειώνετε την ένταση του φωτισμού, τόσο θερμότερο γίνεται το φως.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Τα φωτιστικά με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού και τα ατμοσφαιρικά φώτα σάς βοηθούν να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα για κάθε ώρα της ημέρας. Με το SceneSwitch, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 διαφορετικών ρυθμίσεων φωτισμού – δεν χρειάζεται ρυθμιστής έντασης ή εγκατάσταση.

   Philips InStyle

   Φως οροφής

   Λαμπτήρας οροφής InStyle της Philips