Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

   Φωτισμός κουζίνας από τη Philips

   Γιατί να επιλέξετε φωτισμό κουζίνας της Philips;

    

   Η κουζίνα σας είναι το κομβικό σημείο του σπιτιού σας. Ο χώρος όπου συγκεντρώνεστε για να μαγειρέψετε, να πείτε τα νέα σας κατά τη διάρκεια του γεύματος και να γιορτάσετε. Όμως, για να ζωντανέψουν όλα, χρειάζεται τον καλύτερο φωτισμό κουζίνας. Μπορούμε να σας δείξουμε ιδέες φωτισμού κουζίνας που είναι όμορφα πρακτικές και λειτουργικές, αλλά επίσης ζεστές και φιλικές. Περιλαμβάνουν έναν συνδυασμό φωτισμού περιβάλλοντος, ανάδειξης και εργασίας που διασφαλίζει ότι αξιοποιείτε πλήρως τη σχεδίαση της κουζίνας σας. Ό,τι και να μαγειρεύετε στην κουζίνα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

   Philips Amaze Hue

   Φωτιστικό κρεμαστό

    

   Προσθέστε το κρεμαστό Amaze Philips Hue λευκής ατμόσφαιρας στο δικό σας σύστημα Philips Hue και απολαύστε φυσικό λευκό φως που σας βοηθά να ξυπνήσετε, να δραστηριοποιηθείτε, να συγκεντρωθείτε, να διαβάσετε και να χαλαρώσετε. Απολαύστε αυτό το κρεμαστό φως μοναδικής σχεδίασης, που ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο.

   Λογότυπο LED
   Εικονίδιο ελέγχου
   Φως LED υψηλής ποιότητας
   Εικονίδιο ελέγχου
   Θερμό λευκό έως ψυχρό έντονο φως της ημέρας
   Εικονίδιο ελέγχου
   Εγγυημένη ομαλή ασύρματη ρύθμιση έντασης
   Λαμπτήρας Philips Amaze 4023331P7

   Ιδέες φωτισμού κουζίνας

    

   Μήπως η κουζίνα σας διαθέτει ήδη ένα ωραίο φωτιστικό οροφής; Αυτή είναι μια καλή αρχή, επειδή τα φωτιστικά οροφής Δημιουργεί ένα βασικό φωτισμό αρκετό για προσανατολισμό. Ωστόσο, τέτοιος φωτισμός δεν είναι επαρκής για να φωτίσει όλους τους χώρους της κουζίνας σας. Προτείνουμε λαμπτήρες LED – εκπέμπουν ένα απαλό λευκό φως, έχουν δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού και είναι ενεργειακά αποδοτικοί. Ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η κουζίνα σας, θα πρέπει να εξετάσετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα εξαρτήματα στο σχεδιασμό του φωτισμού της κουζίνας σας:

   Μόνο το καλύτερο για την κουζίνα σας - όλα τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

   Εγγύηση 5 ετών
   Εκτός από την τυπική εγγύηση 2 ετών για αυτόν τον λαμπτήρα, η Philips προσφέρει μια  εγγύηση 5 ετών για το σύστημα LED, δηλαδή τη μονάδα LED και το μετασχηματιστή αυτού του λαμπτήρα.
   Θερμοκρασίες χρώματος φωτός
   Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, οι οποίες εκφράζονται σε μονάδες που ονομάζονται Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin εκπέμπουν θερμό, πιο ζεστό φως, ενώ αυτοί με υψηλότερη τιμή Kelvin εκπέμπουν ψυχρό, πιο ζωντανό φως. το μετασχηματιστή ο λαμπτήρας Philips προσφέρει θερμό λευκό φως, για ζεστή ατμόσφαιρα.
   Λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips
   O λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips εξοικονομεί ενέργεια, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.
   15 χρόνια μέση χρήση LED
   Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τα ενσωματωμένα LED που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον λαμπτήρα LED της Philips έχουν διάρκεια ζωής έως και 15.000 ώρες (οι οποίες αντιστοιχούν σε 15 χρόνια, με βάση μέση χρήση 3 ώρες/ημέρα με τουλάχιστον 13.000 κύκλους ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Είναι μια υπέροχη αίσθηση να γνωρίζετε ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για συντήρηση ή αντικατάσταση λαμπτήρα, ενώ έχετε την τέλεια ατμόσφαιρα φωτός στο σπίτι σας.

   Φωτίστε τον πάγκο εργασίας της κουζίνας σας


   Οι ερασιτέχνες μάγειρες το ξέρουν καλύτερα από όλους: δεν υπάρχει τίποτα πιο απαραίτητο από το έντονο φως ενώ μαγειρεύετε. Είναι πολύ σημαντικό για μια κορυφαία εμπειρία μαγειρέματος να επιλέξετε έναν ομοιόμορφο και μη ανακλαστικό φωτισμό κουζίνας. Το καλύτερο φωτιστικό για αυτήν την περιοχή της κουζίνας σας είναι ένα με ουδέτερο λευκό φως.
    
   Αν έχετε κουζίνα-καθιστικό, η τραπεζαρία σας θα πρέπει να διαθέτει φωτιστικό, καθώς αυτή η περιοχή συνήθως χρησιμοποιείται αρκετά: ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, ένα γεύμα με φίλους ή τα παιδιά που διαβάζουν τα μαθήματά τους στο τραπέζι, πάντα κάτι συμβαίνει εκεί. Γι' αυτό πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίζετε το φωτισμό της κουζίνας σας, ανάλογα με τις τρέχουσες δραστηριότητες. Ένα κρεμαστό φως πάνω από την τραπεζαρία, που παράγει θερμό λευκό φωτισμό με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης, είναι σίγουρα μια καλή επιλογή, καθώς το φως μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.
    
   Ο διακοσμητικός φωτισμός κουζίνας σάς επιτρέπει να δημιουργείτε μια ακόμα πιο ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας. Οι λαμπτήρες LED παρέχουν εκπληκτικά θερμό λευκό φωτισμό, καθώς και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Το πολύχρωμο φως μπορεί επίσης να συμβάλλει στη δημιουργία φιλικής ατμόσφαιρας στην κουζίνα σας. Απλά αλλάξτε το χρώμα ανάλογα με τη διάθεσή σας και θα νιώθετε άνετα στην ολοδική σας κουζίνα.

   Σχεδίαση φωτισμού κουζίνας – συμβουλές

   Συμβουλές σχεδίασης φωτισμού κουζίνας από τη Philips

   Μάθετε πώς η Philips φωτίζει την κουζίνα σας

   Εικονίδιο ελέγχου
   Λειτουργικά φωτιστικά, εγκατεστημένα κάτω από ντουλάπες, φωτίζουν την επιφάνεια εργασίας προκειμένου να εγγυώνται την ασφάλεια κατά τη διάρκεια ποικίλων δραστηριοτήτων κουζίνας.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Καλυμμένα σποτ στο πάνω μέρος των ντουλαπιών φωτίζουν την οροφή και τους τοίχους, προσφέροντας φωτισμό χωρίς σκιές. Ανεξάρτητα από το πόσο έντονα θέλετε να λάμπουν, οι λαμπτήρες WarmGlow με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού παρέχουν μια ζεστή λάμψη – όσο περισσότερο μειώνετε την ένταση του φωτισμού, τόσο θερμότερο γίνεται το φως.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Σποτ τοποθετημένα πάνω από το νεροχύτη της κουζίνας παρέχουν τον λειτουργικό φωτισμό που χρειάζεται για αυτήν την περιοχή.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Ορισμένες περιοχές όπως ο πάγκος σερβιρίσματος ή οι επιφάνειες εργασίας μπορούν να τονιστούν από φώτα που λάμπουν προς τα κάτω από την οροφή – με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε αντιθέσεις και να δώσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στον φωτισμό της κουζίνας σας. Για μια προσωπική εμπειρία φωτισμού, χρησιμοποιήστε το Philips Hue και επιλέξτε από περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα.
   Εικονίδιο ελέγχου
   Τα φωτιστικά με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού μπορούν να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα γύρω από το τραπέζι του φαγητού, σε όλες τις περιστάσεις. Με το SceneSwitch, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 διαφορετικών ρυθμίσεων φωτισμού – δεν χρειάζεται ρυθμιστής έντασης ή εγκατάσταση.

   Philips Amaze Hue

   Φωτιστικό κρεμαστό

   Λαμπτήρας Philips Amaze 4023331P7