Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Φωτισμός εξωτερικών χώρων από τη Philips

  Λύσεις φωτισμού κήπου που ζωντανεύουν κάθε εξωτερικό χώρο

  Υπαίθριος φωτισμός για ευχάριστη ατμόσφαιρα

  Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή να βγείτε έξω και να ανακαλύψετε ξανά τον κήπο σας. Οι λάτρεις του ήλιου και του καθαρού αέρα βγαίνουν έξω, για να απολαύσουν τη θέρμη του ήλιου στο δέρμα τους και να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους στον πράσινο παράδεισο που βρίσκεται έξω από την πόρτα τους. Γιατί να αφήσετε τη δύση του ήλιου να διακόψει την απόλαυση αυτής της υπαίθριας όασης ευεξίας; Πλέον, οι σκοτεινοί κήποι αποτελούν παρελθόν. Η κατάλληλη επιλογή φωτισμού εξωτερικών χώρων, από ηλιακά φώτα κήπου έως φωτισμό εξωτερικών χώρων LED, μπορεί να μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα του κήπου σας και να σας επιτρέψει να απολαύσετε τις ευχάριστες καλοκαιρινές θερμοκρασίες μέχρι αργά το βράδυ.

   

  Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εύκολη εγκατάσταση.

  Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με ηλιακά φώτα κήπου και φώτα τοίχου εξωτερικών χώρων της Philips
  Το κατάλληλο φως σας βοηθά να βρείτε τον δρόμο σας όταν νυχτώσει

  Μπορείτε να βρείτε τα κλειδιά σας στο σκοτάδι;

  Λειτουργικός και στιλάτος, ο φωτισμός εξωτερικών χώρων αναδεικνύει τον κήπο σας όλες τις ώρες της ημέρας

  Θέλετε καλύτερο φωτισμό στους εξωτερικούς χώρους για να απολαύσετε τις οικογενειακές στιγμές σας;

  Τα ηλιακά φώτα κήπου της Philips είναι σχεδιασμένα με ηλιακούς συλλέκτες και φώτα LED υψηλής ποιότητας ώστε να μεγιστοποιείται η συλλογή ηλιακού φωτός, για φως που διαρκεί περισσότερο.

  Ηλιακός φωτισμός εξωτερικών χώρων


  Ανακαλύψτε τη δύναμη της εγκατάστασης χωρίς καλώδια, για μεγαλύτερη ευκολία και γρήγορη ρύθμιση στα φώτα εξωτερικών χώρων σας

  Φωτισμός εξωτερικών χώρων – κομψά, ανθεκτικά και οικονομικά προϊόντα φωτισμού κήπου


  Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά σχεδίασης σημαίνουν ότι η σειρά φωτισμού εξωτερικών χώρων από τη Philips δεν έχει μόνο υπέροχη εμφάνιση, αλλά είναι επίσης ανθεκτική και παντός καιρού, χάρη στα υλικά και την εργασία υψηλής ποιότητας. Η γνώση ότι η άνοιξη θα επιστρέψει και ο φωτισμός κήπου σας θα σας περιμένει, είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσει να υπομείνετε ακόμα και τον δριμύτερο χειμώνα. Ο ασφαλής χειρισμός και η εύκολη τοποθέτηση σημαίνουν ότι ακόμα και οι ερασιτέχνες μπορούν να επιτύχουν ισάξια αποτελέσματα με έναν έμπειρο τεχνίτη, όταν εγκαθιστούν τα φώτα εξωτερικών χώρων της εταιρείας μας.

  Ο φωτισμός εξωτερικών χώρων της εταιρείας μας έχει διάρκεια ζωής 25 έτη και διατίθεται με εγγύηση 5 ετών για τις ενσωματωμένες μονάδες LED. Με μέσο κύκλο αποκατάστασης τα 20 έτη, χρειάζεται λιγότερη συντήρηση από το μέσο σπίτι – ένας τέλειος τρόπος να διασφαλίσετε ότι ο χρόνος σας στους εξωτερικούς χώρους είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστος.

  Καινοτόμες και έξυπνες λύσεις για τον κήπο σας

  Φώτα κήπου με αισθητήρες κίνησης - φωτιστικά εξωτερικών χώρων

  Αισθητήρες κίνησης

   

  Τα φώτα κήπου με αισθητήρες κίνησης της Philips παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια και είναι ιδιαίτερα αποδοτικά από άποψη ενέργειας. Οι αισθητήρες φωτός διακρίνουν μεταξύ ημέρας και νύχτας, ενώ οι αισθητήρες κίνησης ανιχνεύουν οποιονδήποτε πλησιάζει.

  Φώτα LED εξωτερικών χώρων σπιτιού

  LED

   

  Τα προϊόντα φωτισμού εξωτερικών χώρων LED της Philips διαθέτουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία. Προσφέρουν εξαιρετική φωτεινή ροή με υψηλή ποιότητα φωτός. Παράγουν θερμό λευκό φως και διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

  ηλιακός φωτισμός εξωτερικών χώρων

  Ηλιακό LED


  Ο ηλιακός φωτισμός εξωτερικών χώρων της Philips έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί την ισχύ του ήλιου και να παρέχει φως για περισσότερο χρόνο. Τα ηλιακά φώτα κήπου συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς δεν καταναλώνουν ηλεκτρικό ρεύμα. Μάθετε περισσότερα στην Επισκόπηση προϊόντων.

  Μόνο το καλύτερο για τον κήπο σας: τα νέα μας προϊόντα φωτισμού κήπου για το 2016

  • Διάρκεια ζωής 25 ετών με εγγύηση 5 ετών για τις ενσωματωμένες μονάδες LED
  • Υλικά και εργασία υψηλής ποιότητας
  • Ανθεκτικά και παντός καιρού
  • Εξαιρετική σχεδίαση προϊόντος και ασφαλής χειρισμός
  •  Ομοιόμορφη κατανομή φωτός χάρη στα ενσωματωμένα LED
  • Λιγότερες σκιές από τους συμβατικούς λαμπτήρες
  • Αδιάσειστα στοιχεία από δοκιμές UV: εγγυημένη αντοχή χρωμάτων
  • Δεν απαιτείται αντικατάσταση των λαμπτήρων
  • Εξοικονόμηση ενέργειας έως 90%, που σημαίνει χαμηλότερο κόστος ενέργειας
  • Εύκολη τοποθέτηση σε μόλις 3 γρήγορα βήματα
  • Μονάδες LED 600 έως 800 lumen για έντονο, θερμό λευκό φως
  • Συγκρίσιμα με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας 12 έως 15 Watt
  • Φως πραγματικών χρωμάτων με θερμοκρασία χρώματος 2.700 Kelvin
  ασφαλής χώρος εισόδου με φώτα τοίχου της Philips
  Η κατάλληλη επιλογή φωτισμού εξωτερικών χώρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για να μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα του κήπου σας, αλλά και για να σχεδιαστεί ένας έντονα φωτισμένος και ασφαλής χώρος εισόδου με ειδικά επιλεγμένα φώτα τοίχου. Τα φώτα τοίχου δημιουργούν επίσης εφέ θερμού φωτισμού σε βεράντες και μπαλκόνια και εγγυώνται ατελείωτα και ευχάριστα καλοκαιρινά βράδια.
  Λύσεις φωτισμού εξωτερικών χώρων από τη Philips
  Τα προϊόντα φωτισμού εξωτερικών χώρων LED, συμπεριλαμβανομένων των φώτων βάσεων και των φώτων ξύλινου δαπέδου, είναι η ιδανική λύση για τον φωτισμό του κήπου ή της βεράντας σας και τη δημιουργία μιας γαλήνιας ατμόσφαιρας για βραδιές χαλάρωσης σε εξωτερικό χώρο.
  φώτα εσωτερικής αυλής για εξωτερικούς χώρους
  Πέρα από τη μετατροπή του κήπου σας σε ειδυλλιακό περιβάλλον, η κατάλληλη επιλογή φωτισμού εξωτερικών χώρων μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο όσον αφορά την ασφάλεια. Τα φώτα μονοπατιών για εισόδους και μονοπάτια δεν εξασφαλίζουν μόνο ασφαλή πρόσβαση στον χώρο σας για εσάς και τους επισκέπτες σας, αλλά κάνουν επίσης μοναδική και αξέχαστη εντύπωση.