Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Απολαύστε ποιοτικό χρόνο σε εξωτερικό χώρο

  Λειτουργικός και στιλάτος, ο φωτισμός εξωτερικών χώρων αναδεικνύει τον κήπο σας όλες τις ώρες της ημέρας

  Φωτισμός για κήπους και μπαλκόνια


  Όσο καλύτερος είναι ο φωτισμός κήπου και τα φώτα εξωτερικών χώρων σας, τόσο περισσότερο χρόνο μπορείτε να απολαύσετε έξω. Από το να διοργανώσετε ένα υπαίθριο πάρτι μέχρι να περάσετε τον χρόνο σας χαλαρώνοντας με ένα βιβλίο. Είτε έχετε έναν μεγάλο κήπο είτε ένα μικρό μπαλκόνι, το κατάλληλο φως θα δημιουργήσει τη διάθεση για να περάσετε χρόνο στον καθαρό αέρα με την οικογένεια και τους φίλους σας.
  εικονίδιο εξοικονόμησης ενέργειας σε εξωτερικούς χώρους

  Εύκολη εγκατάσταση


  Η εγκατάσταση ενός φωτιστικού δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη. Με τα φώτα κήπου της Philips, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουμε κάνει τα πάντα για να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα φώτα εξωτερικών χώρων μας μόλις σε τρία εύκολα βήματα. Και πολλοί καταναλωτές συμφωνούν. Πράγματι, αυτοί που έχουν τοποθετήσει τα προϊόντα μας αναγνωρίζουν ότι εγκαθίστανται εύκολα*.


  (*Πηγή: Δοκιμή οικιακής χρήσης στη Γαλλία - 2015)

  Εικονίδιο - LED σε εξωτερικούς χώρους

  Εξαιρετική ποιότητα φωτός


  Για να ολοκληρώσετε ιδανικά μια τέλεια μέρα, καθίστε αναπαυτικά και ξεκουραστείτε στην απαλή λάμψη του χαλαρωτικού λευκού φωτός. Το λευκό φως θα σας βοηθήσει να περάσετε ένα χαλαρό βράδυ και να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τον εξωτερικό χώρο σας. Τα φώτα εξωτερικών χώρων μας έχουν σταθερή, ομοιόμορφη απόδοση φωτισμού σε θερμό λευκό φως με θερμοκρασία χρώματος 2.700 Kelvin ή σε ψυχρό λευκό φως με 4.000 Kelvin. 
  Εικονίδιο - υψηλή ποιότητα σε εξωτερικούς χώρους

  Δώστε στυλ στον κήπο σας χρησιμοποιώντας το φως


  Τα φώτα κήπου μπορούν να μεταφέρουν άψογα στους εξωτερικούς χώρους σας τη δική σας άποψη στο στυλ εσωτερικής διακόσμησης. Τα φωτιστικά μας είναι σχεδιασμένα με σύγχρονα ή παραδοσιακά φινιρίσματα, για να συμπληρώνουν το στυλ σας και να φωτίζουν κάθε στιγμή. Τα υλικά υψηλής ποιότητας και τα εξαιρετικά σχέδια των προϊόντων θα προσθέσουν μια κομψή πινελιά στο θέμα του κήπου σας.

  Δοκιμάστε τον φωτισμό σας σε έναν εικονικό κήπο!

  Σχεδίαση φωτισμού εξωτερικών χώρων - συμβουλές

  Χρησιμοποιήστε έμμεσο φωτισμό για να αναδείξετε τον κήπο σας

  Ο έμμεσος φωτισμός είναι εξαιρετικός για τη δημιουργία ατμόσφαιρας, ενώ ο άμεσος φωτισμός είναι πιο λειτουργικός. Κρύψτε φωτιστικά πίσω από θάμνους, έναν φράκτη από δενδρύλλια ή στρέψτε τα φωτιστικά σας προς τον τοίχο της βεράντας σας για να αξιοποιήσετε απόλυτα την τοποθεσία σας. Aποφεύγετε πάντα να τοποθετείτε λαμπερά φώτα απευθείας στο οπτικό πεδίο των επισκεπτών σας, για να μην τους τυφλώνετε.

  Τα φώτα κήπου LED δημιουργούν ένα εφέ παραμυθιού

  Ανάλογα με το πλάτος του κήπου σας, θα χρειαστείτε πρόσθετα φώτα κήπου. Φροντίστε να επιλέξετε LED, καθώς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και έχουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση από τους κοινούς λαμπτήρες πυράκτωσης. Τα ηλιακά φώτα κήπου της εταιρείας μας συλλέγουν την ισχύ του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όμορφο ατμοσφαιρικό φωτισμό μέχρι αργά το βράδυ! 

  Το φανάρι Abelia της Philips μπορεί να μεταφερθεί εύκολα όπου πηγαίνετε. Με εφέ φωτός κηρίου και δυνατότερο φως, θα δημιουργήσει ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι και τον κήπο σας.

  Πού να τοποθετήσετε τα φώτα εξωτερικών χώρων σας;

   

  Χρησιμοποιήστε έμμεσο φωτισμό για να αναδείξετε τον κήπο σας.

   

  Προκειμένου να λειτουργούν σωστά, τόσο από άποψη ασφαλείας όσο και από άποψη άνεσης, είναι σημαντικό να τοποθετήσετε σωστά τα φώτα εξωτερικών χώρων σας. Οι χώροι που θα πρέπει οπωσδήποτε να φωτίζονται τη νύχτα είναι οι εξής:

  • θύρες εισόδου
  • χώρος στάθμευσης
  •  γωνίες σπιτιού
  Abelia
  Μπορείτε να βρείτε τα κλειδιά σας στο σκοτάδι;