Προτάσεις

  Hue White ambiance

  Φωτισμένος καθρέφτης Adore Bathroom

  Ενσωματωμένο LED, Έλεγχος Bluetooth μέσω εφαρμογής, Περιλαμβάνεται Hue Dimmer switch, Προσθέστε μια γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες 8719514340992 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
  • Εύκολος έξυπνος φωτισμός

   8719514340992

   Hue White ambiance

   Φωτισμένος καθρέφτης Adore Bathroom

   8719514340992 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

   Κάντε τις πρωινές και τις βραδινές συνήθειές σας πολύ πιο όμορφες με τον φωτισμένο καθρέφτη καλλωπισμού Adore, έναν μεγάλο στρογγυλό καθρέφτη μπάνιου στο κέντρο ενός δακτυλίου από θερμό έως ψυχρό λευκό φως. Αποκτήστε τον έλεγχο με τον παρεχόμενο ροοστάτη - διακόπτη Hue ή μέσω της εφαρμογής Bluetooth, ή συνδεθείτε με μια γέφυρα Hue Bridge για να ξεκλειδώσετε το πλήρες σετ των δυνατοτήτων έξυπνου φωτισμού. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Βίντεο

  [trigger to render Video Gallery]

  Εικόνες

  Εύκολος έξυπνος φωτισμός

  • Κάντε ζεύξη με έναν ασύρματο διακόπτη - ρυθμιστή έντασης για εύκολο ασύρματο έλεγχο

   Κάντε ζεύξη με έναν ασύρματο διακόπτη - ρυθμιστή έντασης για εύκολο ασύρματο έλεγχο

   Ελέγξτε τα φώτα Philips Hue απευθείας με τον ασύρματο διακόπτη - ρυθμιστή έντασης. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα φώτα, να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα. Η εγκατάσταση γίνεται γρήγορα, απλά και χωρίς κόπο. Αρκεί να πραγματοποιήσετε ζεύξη του διακόπτη με το λαμπτήρα και να τοποθετήσετε το διακόπτη σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας. Τόσο εύκολα!

  • Ελέγξτε έως και 10 φώτα με την εφαρμογή Bluetooth

   Ελέγξτε έως και 10 φώτα με την εφαρμογή Bluetooth

   Με την εφαρμογή Hue Bluetooth, μπορείτε να ελέγχετε τα έξυπνα φώτα Hue που έχετε εγκατεστημένα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας. Προσθέστε έως και 10 έξυπνα φώτα και ελέγξτε τα όλα μαζί με το απλό άγγιγμα ενός πλήκτρου στην κινητή συσκευή σας.

  • Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας*

   Το Philips Hue συνεργάζεται με το Amazon Alexa και το Google Assistant, όταν συνδυάζεται με μια συμβατή συσκευή Google Nest ή Amazon Echo. Απλές φωνητικές εντολές σάς επιτρέπουν να ελέγχετε πολλά φώτα ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο ή έναν μόνο λαμπτήρα.

  • Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με λευκό φωτισμό θερμού έως ψυχρού φωτός

   Φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα με λευκό φωτισμό θερμού έως ψυχρού φωτός

   Αυτή η σειρά λαμπτήρων και φωτιστικών προσφέρει λευκό φωτισμό διαφόρων αποχρώσεων, από θερμό έως ψυχρό φως. Χάρη στη δυνατότητα πλήρους ρύθμισης έντασης φωτός από έντονα μέχρι χαμηλά φώτα νύχτας, μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια τα φώτα σας στην ιδανική απόχρωση και φωτεινότητα φωτισμού ανάλογα με τις καθημερινές σας ανάγκες.

  • Εξασφαλίστε τις ιδανικές ρυθμίσεις φωτισμού για τις καθημερινές σας δραστηριότητες

   Εξασφαλίστε τις ιδανικές ρυθμίσεις φωτισμού για τις καθημερινές σας δραστηριότητες

   Κάντε την ημέρα σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη με τέσσερις προκαθορισμένες ρυθμίσεις φωτισμού που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τις καθημερινές εργασίες σας: Energize, Concentrate, Read και Relax. Τα δύο σκηνικά φωτισμού με ψυχρούς τόνους, το Energize και το Concentrate, σας βοηθούν να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας, ενώ τα πιο θερμά σκηνικά φωτισμού, το Read και το Relax, σας παρέχουν άνεση κατά το διάβασμα ή σας βοηθούν να ηρεμήσετε το πολυάσχολο μυαλό σας.

  • Ξεκλειδώστε την πλήρη σουίτα έξυπνων δυνατοτήτων φωτισμού με το Hue Bridge

   Ξεκλειδώστε την πλήρη σουίτα έξυπνων δυνατοτήτων φωτισμού με το Hue Bridge

   Το Hue Bridge ξεκλειδώνει τις δυνατότητες που κάνουν τον έξυπνο φωτισμό πραγματικά έξυπνο — έλεγχος του φωτισμού όταν είστε εκτός σπιτιού, φωνητικός έλεγχος, αυτοματοποιημένος φωτισμός και πολλά άλλα. Προσθέστε ένα Hue Bridge στην εγκατάστασή σας για να δημιουργήσετε συναρπαστικές εμπειρίες, να αξιοποιήσετε την τεχνολογία που είναι ασφαλής και αξιόπιστη και πολλά άλλα. Το Hue Bridge είναι το κλειδί για έξυπνο φωτισμό, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

  Προβολή όλων των προδιαγραφών
  • Σχεδιασμένο για την άνεση των ματιών σας. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/eyecomfort για το τρεμόπαιγμα, το στροβοσκοπικό φαινόμενο και άλλα κριτήρια, καθώς και λεπτομέρειες προϊόντων.