Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ασυναγώνιστος φωτισμός εσωτερικών χώρων

  Προσφέρουμε τα πιο σύγχρονα, υψηλής απόδοσης συστήματα φωτισμού LED για αθλητικούς χώρους, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση φωτισμού με το ασύρματο σύστημα ελέγχου PerfectPlay με ενσωματωμένους προβολείς LED για όλους τους τύπους κλειστών αθλητικών χώρων και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της πιο μικρής μέχρι της πιο σύνθετης κλειστής αθλητικής εγκατάστασης.

  Φωτισμός κλειστού γηπέδου τένις

   

  Ο στόχος είναι η διασφάλιση της καλής ορατότητας που επιτρέπει τόσο στους παίκτες όσο και στους θεατές να παρακολουθούν την εξέλιξη ενός παιχνιδιού. Η μπάλα, ανεξάρτητα από τη θέση και την ταχύτητά της, πρέπει να είναι σε κάθε περίπτωση ξεκάθαρα ορατή. Για τη δημιουργία καλής ορατότητας απαιτείται επαρκής αντίθεση μεταξύ των αντικειμένων και του φόντου τους, καλά επίπεδα φωτισμού και κατανομή του φωτός στην επιφάνεια του γηπέδου (ομοιομορφία).

  Φωτισμός κλειστού γηπέδου τένις - LED φωτισμός εσωτερικών χώρων με προβολείς

  Φωτισμός κλειστής πισίνας

   

  Η βασική προϋπόθεση είναι η ασφάλεια των χρηστών παρέχοντας επαρκή φωτισμό και έλεγχο της αντανάκλασης επάνω στην επιφάνεια του νερού. Ο έλεγχος της αντανάκλασης στην επιφάνεια του νερού είναι ιδιαίτερα σημαντικός για να μπορεί το προσωπικό να μεταχειριστεί κάποιον κολυμβητή που αντιμετωπίζει πρόβλημα εντός της πισίνας. Δεδομένης της πολυπλοκότητας του σχεδιασμού των πισινών και των περιορισμών αναφορικά με την τοποθέτηση προβολέων, είναι σημαντικό ο φωτισμός να λαμβάνεται υπόψη κατά τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού μιας πισίνας.

  Φωτισμός κλειστής πισίνας - LED φωτισμός εσωτερικών χώρων με προβολείς

  Αίθουσα αθλητικών εγκαταστάσεων πολλαπλών χρήσεων

   

  Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που προορίζονται για πολλά αθλήματα θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι ο προτεινόμενος φωτισμός τους λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των διαφόρων αθλημάτων που πρόκειται να λάβουν χώρα εκεί. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε ο φωτισμός, με βάση τον σχεδιασμό, να είναι ομοιόμορφος, επαρκής και να ελαχιστοποιεί τη θάμβωση. Ο φωτισμός πρέπει να τοποθετηθεί έτσι ώστε να μην εμποδίζει την ορατότητα των παικτών και των επισήμων.

   Φωτισμός αθλητικών εγκαταστάσεων πολλαπλών χρήσεων - Φωτισμός με προβολείς Philips

  Φωτισμός γηπέδου χόκεϊ επί πάγου

   

  Η ορατότητα των κινούμενων αντικειμένων εξαρτάται από το γωνιακό άνοιγμα, την ταχύτητα και τη φωτεινότητα του φόντου και του περιβάλλοντος. Aπαιτείται φωτισμός υψηλού επιπέδου καθώς ο μικρός, μαύρος και γρήγορα κινούμενος δίσκος πρέπει να κάνει αντίθεση με το παγοδρόμιο ώστε οι θεατές και οι παίκτες να μπορούν να τον δουν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στον πάγο και τους θεατές, όπως στα γήπεδα ή τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

  Επειδή ο πάγος λειτουργεί ως ένας καλός αντακλαστήρας διάχυσης δεν θα πρέπει να υπάρχουν ισχυρά μοτίβα φωτός που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή από το παιχνίδι. Η σωστή ομοιομορφία του φωτισμού είναι σημαντική για την ορατότητα του δίσκου.

  Φωτισμός γηπέδου χόκεϊ επί πάγου - Φωτισμός εσωτερικών χώρων με προβολείς

  Αποκτήστε ευελιξία και έλεγχο του φωτισμού σας με το PerfectPlay

  Κύρια σημεία προϊόντος

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

   

  Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.