Πραγματικοί επαγγελματίες, πραγματική ποιότητα

Όταν χρειάζεται να κάνετε τη δουλειά σωστά, μπορείτε να βασιστείτε στην τεχνολογία φωτισμού LED της Philips. Με την ευρύτερη δυνατή γκάμα λαμπτήρων LED, εξαρτημάτων και συστημάτων ελέγχου – μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη του πελάτη.

Οι τεχνολογίες LED αλλάζουν γρήγορα, δημιουργώντας πολλές νέες ευκαιρίες. Ως αξιόπιστο όνομα στον τομέα του φωτισμού, κατανοούμε τις προκλήσεις σας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας.

Δεν είστε πολυτεχνίτης, είστε πραγματικός επαγγελματίας. Κάποιος στον οποίο μπορεί κανείς να βασιστεί για να τελειώσει τη δουλειά. Κάποιος που προγραμματίζει σωστά, εκτελεί γρήγορα και εργάζεται αποδοτικά. Οι πραγματικοί επαγγελματίες βασίζονται στη Philips lighting.

overview-content-image-connected-lighting

έξυπνος φωτισμός κατασκευασμένος για επιτυχία

έξυπνος φωτισμός σημαίνει ότι οι λαμπτήρες LED με ενσωματωμένους αισθητήρες συνδέονται σε λογισμικό εφαρμογής, δημιουργώντας έναν κόσμο νέων δυνατοτήτων.

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες φωτισμού του πελάτη σας, η Philips προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, φωτιστικών και λαμπτήρων Interact Ready, που έχουν δημιουργηθεί για μέγιστη εξατομίκευση απόδοσης και σχεδίασης. Όλα τα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων αισθητήρων και των επίτοιχων διακοπτών είναι διαλειτουργικά, αναβαθμίσιμα και κατασκευασμένα για να παρέχουν στους πελάτες το φως, την άνεση και την ευκολία που αξίζει στην επιχείρησή τους.

Γίνετε ειδικός στον φωτισμό

Το Signify Lighting Academy είναι μια πλατφόρμα εκμάθησης που σας προσφέρει όλους τους σχετικούς εκπαιδευτικούς πόρους, κυρίως με τεστ αξιολόγησης (φυλλάδια πιστοποιητικών). Δείτε τα τελευταία εκπαιδευτικά σεμινάριά μας που σας βοηθούν να γίνετε πιστοποιημένος εγκαταστάτης στον έξυπνο φωτισμό.

Εμπορική εκπαίδευση

Αυτή η διαδρομή επικεντρώνεται σε χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των αυτόνομων εκδόσεων και των συνδεδεμένων με πύλη εκδόσεων. Εάν θέλετε να γνωρίσετε την πτυχή του Internet των Πραγμάτων (Internet of Things, IoT), επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο πωλήσεων της Signify για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό σεμινάριο στοχευμένης κατάρτισης αυτής της έκδοσης.

Τεχνική εκπαίδευση

Σε αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα μάθετε με κάθε λεπτομέρεια πώς να ξεκινήσετε με την εφαρμογή και πώς να αναθέσετε διαφορετικές λειτουργίες των επιπέδων Foundation και Advanced.

Αναζητήστε διανομέα

Αναζητήστε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προϊόντα φωτισμού LED

Στόχος μας είναι να σας διευκολύνουμε στη δημιουργία της επιχείρησής σας. Για αυτό τον λόγο παρέχουμε μια πλήρη γκάμα λαμπτήρων και φωτιστικών LED και σας υποστηρίζουμε με εύχρηστες λήψεις, εργαλεία και συμβουλές εγκατάστασης.

Εγκαταστάσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εγκατάσταση; Ελέγξτε τα βίντεο εγκατάστασης για τα φωτιστικά και τους σωληνοειδείς λαμπτήρες LED της σειράς CoreLine.