Μεταμορφώστε το κατάστημά σας σε μια ιστορία

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Προσελκύστε, εντυπωσιάστε και μετατρέψτε

Ο φωτισμός παίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας στο κατάστημα. Με τον σωστό φωτισμό μπορείτε να μεταμορφώσετε το κατάστημά σας, να εξασφαλίσετε μέγιστη ευελιξία διάταξης, να προβάλετε τα εμπορεύματά σας, να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες και να τους μετατρέψετε σε αγοραστές. Επιπλέον, μπορείτε να διασφαλίσετε τη δυνατότητα IoT του καταστήματός σας χρησιμοποιώντας τα συνδεδεμένα φωτιστικά μας σε συνδυασμό με το λογισμικό Interact Retail, που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τη δύναμη της έξυπνης τεχνολογίας.

Βελτιώστε την εμπειρία

Σχεδιάστε, δημιουργήστε, ανανεώστε και διαχειριστείτε σκηνικά φωτισμού για το κατάστημά σας

Διαφοροποιήστε την επωνυμία σας με προσαρμοσμένο φωτισμό

Αυξήστε τον επιχειρηματικό αντίκτυπο με φως που προσελκύει, μετατρέπει και διατηρεί τους πελάτες

Δημιουργία επωνυμίας

Ξεκινήστε την ιστορία της επωνυμίας σας από τη βιτρίνα με ένα σκηνικό δυναμικού φωτισμού

Καθοδηγήστε τους πελάτες σε συγκεκριμένα τμήματα ή προσφορές με δυναμικό φωτισμό

Καθιερώστε μια σταθερή εμφάνιση και αίσθηση με φωτισμό που προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της επωνυμίας σας

Βελτιστοποιήστε τις λειτουργίες

Διασφαλίστε έγκαιρα το άνοιγμα του καταστήματος με εξατομικευμένες λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας

Μειώστε το κόστος με ενεργειακά αποδοτικό σύστημα και στοιχεία ελέγχου φωτισμού LED

Ελαχιστοποιήστε τον χρόνο εκτός λειτουργίας με απλοποίηση της εγκατάστασης και του ελέγχου πρώτης λειτουργίας, όπως και παγκόσμια υποστήριξη

Δημιουργήστε εμπειρία με τη βέλτιστη Ποιότητα φωτός

Γνωρίζουμε ότι τα συναισθήματα παίζουν βασικό ρόλο στο ταξίδι λήψης αποφάσεων ενός αγοραστή και ότι το σωστό συναίσθημα ενεργοποιείται από τη σωστή εμπειρία. Η ποιότητα του φωτός είναι ο βασικός παράγοντας διαφοροποίησης όταν πρόκειται να δημιουργήσετε μια εμπειρία στο κατάστημά σας που να ταιριάζει με την επωνυμία σας.

Ο όρος Ποιότητα φωτός δεν αναφέρεται μόνο στις παραμέτρους και στα χαρακτηριστικά του φωτός, είναι ο τρόπος με τον οποίο διάφορες εφαρμογές φωτισμού επηρεάζουν την εμπειρία του αγοραστή και επιδρούν στην εμφάνιση και στην αίσθηση ενός χώρου και της συλλογής.

Ο υπέροχος φωτισμός έχει να κάνει με τη δημιουργία εμπειρίας. Γίνεται αισθητός, δεν φαίνεται.

Τα πλεονεκτήματα της Ποιότητας φωτός με μια ματιά

Τα πλεονεκτήματα της Ποιότητας φωτός με μια ματιά

Διαφοροποιήστε την εμπειρία της επωνυμίας

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που ενοποιεί την ταυτότητα της επωνυμίας σας, τον σκοπό του καταστήματος και την ταυτότητα του αγοραστή. Η Philips Fashion Proof Optics (FPO) δημιουργεί ένταση και αντίθεση για να καθορίσει την εμφάνιση της συλλογής σας, την ατμόσφαιρα και την ταυτότητα του καταστήματός σας.

Η συλλογή σας στα φώτα των προβολέων

Η Philips Fashion Proof Optics (FPO) κάνει τη συλλογή σας να ξεχωρίζει. Διαθέτοντας μικροσκοπικά σποτ και εξαιρετικό έλεγχο της θάμβωσης, τα μοναδικά οπτικά συστήματα θα αυξήσουν την ένταση κατά 30% και θα διπλασιάσουν την αντίθεση για να κάνουν τη συλλογή σας να ξεχωρίζει.

Βελτιώστε τα χρώματα της συλλογή σας

Όλοι γνωρίζουμε τη φράση «να το δω και να μην το πιστέψω». Οι προτάσεις φωτισμού Philips LED, διασφαλίζουν ότι τα χρώματα της συλλογής σας παραμένουν ζωντανά. Βελτιώστε τη φυσική υφή και διασφαλίστε ότι τα χρώματα είναι πραγματικά και ζωντανά. Εντυπωσιάστε τους αγοραστές σας με μια συναρπαστική εμπειρία που δημιουργήθηκε από την Quality of Light.

Προσελκύστε πελάτες και αυξήστε την κίνηση

Με πολύ στενή δέσμη και υψηλή ένταση, μπορείτε να δημιουργήσετε ζωντανές και ελκυστικές βιτρίνες. Ακόμη και τις ηλιόλουστες μέρες, το κατάστημά σας θα εξακολουθεί να φαίνεται ανοιχτό και ελκυστικό.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες

Δημιουργήστε τη φωτεινή υπογραφή σας και διαφοροποιήστε την επωνυμία σας

Το κατάστημά σας είναι μοναδικό. Τώρα μπορεί να είναι και ο φωτισμός σας

Εξατομικευμένος φωτισμός

Μεγάλα διακοσμητικά κρεμαστά φωτιστικά, προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες του έργου σας

Ένα κομψό φωτιστικό ανάδειξης με ενσωματωμένη άρθρωση

Ανακαλύψτε τον συνδεδεμένο φωτισμό

Ανακαλύψτε τον συνδεδεμένο φωτισμό

Φωτισμός καταστήματος. Βρίσκεται παντού. Πώς θα σας φαινόταν εάν μπορούσε να υποστηρίζει νέα επίπεδα λειτουργικής απόδοσης, να βελτιώνει την εμπειρία εντός του καταστήματος και να δημιουργεί εμπεριστατωμένα δεδομένα για αναλύσεις σε καταστήματα; Το Interact Retail, σε συνδυασμό με τον συνδεδεμένο φωτισμό μας, σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα. Δημιουργήστε εντυπωσιακούς και ευέλικτους χώρους καταστήματος, ενεργοποιήστε συγκεκριμένες αγοραστικές συμπεριφορές μέσω διαχωρισμού σε ζώνες και επιπέδων φωτισμού και προωθήστε προσφορές βάσει τοποθεσίας σε αγοραστές στο smartphone τους μέσω της εφαρμογής του καταστήματός σας. Αυτό σημαίνει έξυπνο κατάστημα.

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη