Απενεργοποίηση ή επίδειξη;

Ένας λαμπτήρας LED για κάθε εφαρμογή

Η δημιουργία της ιδανικής ατμόσφαιρας για κάθε δωμάτιο και κάθε περίσταση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Η Philips lighting παρουσιάζει μια σειρά διακοσμητικών λαμπτήρων LED που συνδυάζουν εξαιρετικά στυλιζαρισμένη εμφάνιση με αβίαστη λειτουργικότητα. Με την καινοτόμο τεχνολογία Philips ExpertColor που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα φωτός και υψηλή χρωματική συνέπεια, αυτοί οι λαμπτήρες μεταμορφώνουν την ατμόσφαιρα κάθε εσωτερικού χώρου. Οι λαμπτήρες Philips DimTone επιτρέπουν τη μείωση των επιπέδων φωτός για ρύθμιση της έντασης μέχρι να επιτευχθούν οι θερμές αποχρώσεις των παραδοσιακών λαμπτήρων, αλλάζοντας την ατμόσφαιρα από λειτουργικό φωτισμό σε φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Κομψό σχέδιο

Οι διακοσμητικοί λαμπτήρες LED της Philips προσφέρουν μια σχεδιαστική λύση για κάθε στυλ. Από το industrial-chic έως το σύγχρονο κομψό, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα.

Ποιότητα φωτός

Το ιδανικό CRI, η εξαιρετική συνάφεια χρωμάτων από λαμπτήρα σε λαμπτήρα, η απουσία τρεμουλιάσματος και η ομαλή ρύθμιση της έντασης διασφαλίζουν μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία θέασης σε οποιοδήποτε περιβάλλον. 

Γκάμα με μεγάλη ποικιλία

Από ξενοδοχεία και εστιατόρια μέχρι καταστήματα και αίθουσες συσκέψεων, η μεγάλη γκάμα διακοσμητικών λαμπτήρων LED της Philips προσφέρει μια λύση φωτισμού για κάθε στυλ και λειτουργία.

Δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση σε κάθε δωμάτιο με διακοσμητικούς λαμπτήρες LED.

Ο πρώτος λαμπτήρας μας LED κατηγορίας A

Ο πρώτος λαμπτήρας μας LED κατηγορίας A

Ο νέος λαμπτήρας LED κατηγορίας A της Philips είναι μια πραγματική ανακάλυψη στον δρόμο για πιο βιώσιμο φωτισμό με εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60%, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κατά 3,5 φορές σε σύγκριση με τους τυπικούς λαμπτήρες LED και χρόνο απόσβεσης μόλις 5 μηνών κατά την αναβάθμιση από λαμπτήρες αλογόνου.

• Εξαιρετική ενεργειακή απόδοση έως και 210 lm/W

• Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής 50.000 ωρών 

• Ενεργειακή απόδοση κατηγορίας A σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Ενεργειακή Σήμανση

Κατηγορίες LED

Θήκες και εργαλεία

Θήκες και εργαλεία

Συμβατότητα μετασχηματιστών και ρυθμιστών έντασης

Τα σποτ και οι λαμπτήρες LED εφαρμόζουν απευθείας στα υπάρχοντα φωτιστικά.

Συνεργάζονται με την ευρύτερη γκάμα υπαρχόντων μετασχηματιστών και ρυθμιστών έντασης. Οι λίστες μετασχηματιστών και ρυθμιστών έντασης ενημερώνονται τακτικά.

Θήκες και εργαλεία

Τα ErP στα φώτα της δημοσιότητας

Ο οικολογικός σχεδιασμός καλύπτει μια σειρά κανονισμών της ΕΕ, με στόχο την τόνωση της χρήσης ενεργειακά αποδοτικών λύσεων (ErP = Προϊόντα που σχετίζονται με την Ενέργεια). Ως αποτέλεσμα, σταδιακά έχουν απαγορευτεί τα αναποτελεσματικά προϊόντα. Παράλληλα, αυξάνονται οι απαιτήσεις απόδοσης για τις πιο ενεργειακά αποδοτικές εναλλακτικές λύσεις.

ExpertColor

Τα σποτ MASTER LED με τεχνολογία ExpertColor έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα για κάθε εμπειρία. Με πραγματική χρωματική απόδοση, μπορούν να δημιουργήσουν μια άνετη ατμόσφαιρα ή μια ζωντανή, φωτεινή και αναζωογονητική ατμόσφαιρα, όποιο ταιριάζει καλύτερα στην εφαρμογή σας, και τα δύο με βαθύ κορεσμό χρωμάτων για μια απίστευτη εμπειρία φωτισμού.

Αναζητήστε διανομέα

Αναζητήστε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχετικά προϊόντα

Κέντρο εγκαταστατών

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για εγκαταστάτες σχετικά με φωτιστικά CoreLine LED εξοικονόμησης ενέργειας, λαμπτήρες LED αντικατάστασης και σωληνοειδείς λαμπτήρες LED, καθώς και συμβατικό φωτισμό.

Σωλήνες LED

Από τη βελτιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση έως την υψηλότερη απόδοση φωτισμού. Μπορείτε πλέον να βρείτε τους κατάλληλους ενεργειακά αποδοτικούς σωλήνες φωτισμού από την οικογένεια σωλήνων φωτισμού LED της Philips.