Μια αχτίδα ελπίδας στον βιώσιμο φωτισμό

Ο ηλιακός φωτισμός είναι αποδοτικός και οικονομικός

Ξέρετε πόσα φώτα οδικού φωτισμού που τροφοδοτούνται με ηλιακή ενέργεια χρειάζονται για την εξοικονόμηση αρκετής ενέργειας για την τροφοδοσία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου για έναν ολόκληρο χρόνο; 100; 1.000; Στην πραγματικότητα, είναι μόλις 15. Τώρα φανταστείτε πόση ενέργεια θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε με την εφαρμογή τους σε μια ολόκληρη πόλη.

Η ηλιακή ενέργεια θεωρείται ευρέως ως η πλέον αποτελεσματική μορφή ανανεώσιμης ενέργειας και η τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά. Η Philips διαθέτει μια σειρά προϊόντων που συμβάλλουν στη μείωση των λογαριασμών ενέργειας και έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Επιπλέον, όπως μπορείτε να δείτε, οι δυνατότητες εξοικονόμησης είναι εκπληκτικές.

Εικονίδιο για την ανανεώσιμη ενέργεια

Ανανεώσιμη ενέργεια

Ο ηλιακός φωτισμός μειώνει τη χρήση ορυκτών καυσίμων

Εικονίδιο για την ενεργειακή απόδοση

Ενεργειακά αποδοτικό

Επιτύχετε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 75%

Εικονίδιο για το χαμηλό κόστος συντήρησης

Χαμηλό κόστος συντήρησης

Ηλιακά πάνελ με διάρκεια ζωής έως και 30 έτη

Εικονίδιο για την ποιότητα ζωής

Ποιότητα ζωής

Οι κοινότητες που δεν είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, έχουν πρόσβαση στο φως 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

Οδικός φωτισμός

Η ΕΕ μπορεί να κάνει το άλμα στον ηλιακό οδικό φωτισμό

Η ΕΕ θα μπορούσε να επωφεληθεί από καθαρές, αποτελεσματικές τεχνολογίες φωτισμού, όπως ο ηλιακός φωτισμός, ειδικά εν μέσω της οικονομικής αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία. Μάθετε πώς τα προϊόντα φωτισμού της Philips μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους.

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη