Έξυπνες ιδέες για τον φωτισμό σούπερ μάρκετ

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Έτοιμοι για το κατάστημα του αύριο

Το 82% των millennials εξακολουθεί να προτιμά τις αγορές στο φυσικό κατάστημα, εάν η εμπειρία είναι διασκεδαστική, διαδραστική και επίκαιρη. Ακόμη και σε αυτόν τον ολοένα αυξανόμενο ψηφιακό κόσμο, οι αγοραστές εξακολουθούν να θέλουν να βλέπουν, να αγγίζουν ή ακόμη και να μυρίζουν τα προϊόντα στον πραγματικό κόσμο. Η πρόκληση για τους λιανοπωλητές είναι να προσφέρουν στους αγοραστές μια εμπειρία που δεν μπορεί να προσφέρει το διαδίκτυο. Η εμφάνιση του καταστήματός σας, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού, έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο που αισθάνονται οι πελάτες για την επωνυμία σας. Ο φωτισμός LED της Philips διατηρεί τους διαδρόμους φωτεινούς και τα τρόφιμα φαίνονται φρέσκα, ενώ τα χειριστήρια και ο προγραμματισμός μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του ενεργειακού κόστους και στη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης. Επιπλέον, μπορείτε να διασφαλίσετε τη δυνατότητα IoT του κτηρίου σας χρησιμοποιώντας τα συνδεδεμένα φωτιστικά μας σε συνδυασμό με το λογισμικό Interact Retail, που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τη δύναμη της έξυπνης τεχνολογίας.

Βελτιώστε την εμπειρία

Κάντε το κατάστημά σας πιο ελκυστικό για να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών και των εργαζομένων

Διασφαλίστε μια θετική αγοραστική εμπειρία με ανώτερη ποιότητα φωτός και άνεση για τα μάτια

Αλλάξτε την εμφάνιση του καταστήματός σας με τα προσαρμοσμένα φωτιστικά μας

Διατηρήστε φρέσκα τρόφιμα

Χρησιμοποιήστε συνταγές φωτός LED για φρέσκα τρόφιμα, για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και να βελτιώσετε την παρουσίαση

Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των προϊόντων και μειώστε τη σπατάλη τροφίμων με συνταγές φωτός LED για φρέσκα τρόφιμα

Επιλέξτε από την ευρεία γκάμα φωτιστικών μας που διαθέτουν αυτές τις συνταγές φωτός

Βελτιώστε τη βιωσιμότητα

Achieve 40% energy savings with LED and an additional 20% by adding controls

Future-proof your lighting Infrastructure with our Circular Lighting ready portfolio

Stay on trend while meeting sustainability goals with our 3D printed, customizable luminaires

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες

Επανασχεδιάστε το κατάστημα με αειφόρο φωτισμό

Καλύτερη παρουσίαση και μικρότερη σπατάλη

Η απόλυτη ευελιξία και απόδοση σε εφαρμογές καταστημάτων

Απαράμιλλη ευελιξία και ποιότητα φωτός, για το κατάστημα του αύριο

Έντονος φωτισμός πρόσοψης καταστήματος

Ανακαλύψτε τον συνδεδεμένο φωτισμό

Φωτισμός καταστημάτων. Βρίσκεται παντού. Πώς θα σας φαινόταν εάν μπορούσε να υποστηρίζει τη λειτουργική απόδοση, να βελτιώνει την εμπειρία εντός του καταστήματος και να δημιουργεί εμπεριστατωμένα δεδομένα για αναλύσεις σε καταστήματα; Το Interact Retail σε συνδυασμό με τον συνδεδεμένο φωτισμό LED σάς επιτρέπει να επιτύχετε όλα αυτά και πολύ περισσότερα. Δημιουργήστε εντυπωσιακούς και ευέλικτους χώρους καταστήματος, παρακινήστε συγκεκριμένες αγοραστικές συμπεριφορές μέσω διαχωρισμού σε ζώνες και επιπέδων φωτισμού, προωθήστε προσφορές βάσει τοποθεσίας σε αγοραστές στο smartphone τους μέσω της εφαρμογής του καταστήματός σας. Αυτό σημαίνει έξυπνο κατάστημα.

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη