Ασφαλέστεροι χώροι στάθμευσης και χαμηλότεροι λογαριασμοί ενέργειας

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Κάντε τον χώρο στάθμευσής σας πιο ασφαλή, πιο φιλικό προς το περιβάλλον και πιο προστατευμένο

Ο εξαιρετικός φωτισμός είναι απαραίτητος για την παροχή μιας θετικής εμπειρίας χρήστη σε οποιονδήποτε χώρο στάθμευσης. Ο λαμπερός, ομοιόμορφος φωτισμός των συστημάτων φωτισμού LED μειώνει τις σκιές και βελτιώνει την ορατότητα, βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο ασφαλείς και τους οδηγούς να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο. Ο φωτισμός κατά παραγγελία και η ευκολία συντήρησης εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας και μειωμένο λειτουργικό κόστος. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μια οικονομικά αποδοτική και βιώσιμη λύση για την ασφάλεια και την προστασία του χώρου στάθμευσης.

Βελτιστοποιήστε τις δραστηριότητες σας

Περιορίστε το κόστος ενέργειας έως και κατά 80% με ένα έξυπνο σύστημα φωτισμού

Περιορίστε τις δαπάνες αντικατάστασης με τον φωτισμό LED που παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Πραγματοποιήστε γρήγορα τον έλεγχο πρώτης λειτουργίας και διαμορφώστε εκ νέου τις ζώνες φωτισμού με απομακρυσμένη διαχείριση και έλεγχο

Βελτιώστε την ασφάλεια

Η εξαιρετική ορατότητα και καθοδήγηση υποστηρίζουν την ασφαλέστερη οδήγηση

Η εξαιρετική ομοιομορφία φωτισμού και η ορατότητα μειώνουν τις σκιές

Η καλύτερη εμπειρία χρήστη οδηγεί σε υψηλότερη πληρότητα και κερδοφορία

Βελτιώστε τη βιωσιμότητα

Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας και το αποτύπωμα άνθρακα λόγω του ενεργειακά αποδοτικού φωτισμού LED

Συμμορφωθείτε με τους κανονισμούς βιωσιμότητας και φωτισμού που έχουν θεσπιστεί από τις τοπικές αρχές

Βελτιώστε περαιτέρω τη βιωσιμότητα με κυκλικό φωτισμό που διασφαλίζει την επιστροφή, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση των προϊόντων

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες

Φωτισμός LED για χώρους στάθμευσης

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη