Δεύτερης κατηγορίας ή απλά εξαιρετικό;

Οι πραγματικοί επαγγελματίες επιλέγουν το Philips Ledinaire για τις καθημερινές εργασίες φωτισμού που πραγματοποιούν

Βασιστείτε σε τίμια, σκληρά εργαζόμενα φωτιστικά LED που προσφέρουν αυτό που υπόσχονται. Αποκτήστε αξιόπιστη απόδοση φωτός και τα αποτελέσματα που περιμένετε με βασικά εξαρτήματα που έχουν δοκιμαστεί από τη Philips. Και αυτό σε μια τιμή που είναι με το μέρος σας! Philips Ledinaire – η βασική γκάμα αξιόπιστων προϊόντων LED, όπως το πάνελ Ledinaire, το χωνευτό φωτιστικό Ledinaire ή το Ledinaire σε εσοχή για εργασίες φωτισμού, όπου απαιτείται ικανοποιητική απόδοση.

Ασφαλές

Αυτό που χρειάζεστε και περιμένετε είναι αυτό που παίρνετε. Και αυτή είναι μια υπόσχεση στην οποία μπορείτε να βασιστείτε κάθε φορά!

Αξιόπιστο

Αποδεδειγμένη ποιότητα Philips. Κάθε βασικό εξάρτημα ελέγχεται για μέγιστη αξιοπιστία και μακροπρόθεσμη απόδοση.

Εξαιρετική αξία

Τα τέλεια αποτελέσματα δεν θα πρέπει να συνοδεύονται από επώδυνες τιμές. Με το Ledinaire, έχετε εξαιρετική αξία φωτισμού από τον ηγέτη στα συστήματα φωτισμού LED.

Κοστίζει μια περιουσία ή είναι οικονομικό;

Η σειρά Ledinaire παρέχει μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών LED υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη δουλειά σε μια τιμή που φαίνεται εξίσου καλή, όπως και όλα όσα κάνετε. 

Γκάμα Ledinaire

Βρείτε διανομέα

Αναζητήστε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχετικά προϊόντα

Λαμπτήρες LED

Λαμπτήρες LED της Philips - η εκτεταμένη γκάμα λαμπτήρων LED μας συμβάλλει στην παροχή φωτός υψηλής ποιότητας για την αντικατάσταση των λαμπτήρων πυρακτώσεως και των σποτ αλογόνου.

Κέντρο εγκαταστατών

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για εγκαταστάτες σχετικά με φωτιστικά CoreLine LED εξοικονόμησης ενέργειας, λαμπτήρες LED αντικατάστασης και σωληνοειδείς λαμπτήρες LED, καθώς και συμβατικό φωτισμό.