Το Lighting Academy έχει μετακομίσει στη Signify

Εικόνα του Lighting Academy

Οι εκπαιδευτικοί πόροι για θέματα φωτισμού είναι πλέον διαθέσιμοι στη Signify

Το Lighting Academy της Signify προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά εκπαιδευτικών πόρων για να προωθήσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τον φωτισμό. Γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ των πρωτοποριακών καινοτομιών φωτισμού και των πραγματικών λύσεων που απαιτούνται από τους επαγγελματίες, και η εκπαίδευση αποτελεί ουσιαστικό μέρος αυτού. Από μηνιαία διαδικτυακά σεμινάρια έως εκδηλώσεις φωτισμού, το εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται από παγκόσμιας κλάσης ειδικούς και επαγγελματίες φωτισμού. Η αυτοεκπαίδευση δεν υπήρξε ποτέ πιο εύκολη από ό,τι είναι σήμερα. Να είστε «λαμπρότεροι» κάθε ημέρα!

Περισσότερα για το Lighting Academy της Signify

Εξερευνήστε τι έχει να προσφέρει το Lighting Academy της Signify για να προωθήσετε τις γνώσεις σας στη βιομηχανία φωτισμού. 

Διαδικτυακά σεμινάρια φωτισμού

Κάθε μήνα παρέχουμε την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά σεμινάρια μας και να ενημερωθούν για καινοτομίες στη βιομηχανία φωτισμού, όπως η απολύμανση με ακτινοβολία UV-C και η τρισδιάστατη εκτύπωση.

Η Επιστήμη του Φωτισμού

Το «Η Επιστήμη του Φωτισμού» είναι ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα για όλους όσοι εργάζονται σε ένα επάγγελμα που σχετίζεται με τον φωτισμό. Παρέχει βασικές γνώσεις για το φως και τον φωτισμό, τη φύση και τη συμπεριφορά του.

Ενημερωθείτε

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να ενημερώνεστε για προσεχή διαδικτυακά σεμινάρια, εκδηλώσεις, νέους εκπαιδευτικούς πόρους και πολλά άλλα.

Όλες οι πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με τις προσεχείς εκδηλώσεις, τους διαγωνισμούς και τα μηνιαία διαδικτυακά σεμινάριά μας είναι διαθέσιμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας.