Βελτιστοποιήστε το γραφείο σας και ενισχύστε την παραγωγικότητα

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Μετατρέψτε το γραφείο σας σε έναν χώρο εργασίας που εμπνέει

Συνδυάστε την ανθρώπινη προσέγγιση με την προηγμένη τεχνολογία για τη δημιουργία ενός αποδοτικού και αποτελεσματικού χώρου γραφείου. Προσελκύστε και διατηρήστε τα καλύτερα ταλέντα με βιώσιμες λύσεις που επηρεάζουν θετικά τα συναισθήματα, τη συμπεριφορά και την απόδοση των υπαλλήλων σας. Επιπλέον, μπορείτε να διασφαλίσετε τη δυνατότητα IoT του κτηρίου σας χρησιμοποιώντας τα συνδεδεμένα φωτιστικά μας σε συνδυασμό με το λογισμικό Interact Office, που σας βοηθά να αξιοποιήσετε τη δύναμη της έξυπνης τεχνολογίας.

Βελτιστοποιήστε τις λειτουργίες

Εξοικονομήστε ενέργεια έως και 80% υιοθετώντας ένα σύστημα και στοιχεία ελέγχου φωτισμού LED

Διαχειριστείτε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ενοίκων με ευέλικτο και αναβαθμίσιμο φωτισμό

Χρησιμοποιήστε την ευρεία γκάμα μορφών φωτιστικών για την εξυπηρέτηση διαφορετικών χώρων

Βελτιώστε την απόδοση

Προσφέρετε οπτική και συναισθηματική άνεση με σκηνικά φωτός και προσωπικές συνταγές φωτός

Δημιουργήστε έναν υγιή χώρο εργασίας που εμπνέει με φυσική κατανομή του φωτός

Βελτιώστε την παραγωγικότητα των εργαζομένων με φωτισμό LED που είναι οπτικά άνετος και κατάλληλος για συγκεκριμένη εργασία

Βελτιώστε τη συμμετοχή και τις συνθήκες καλής διαβίωσης

Βελτιώστε τις συνθήκες καλής διαβίωσης χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα του φυσικού φωτός

Προσελκύστε και κρατήστε τους καλύτερους εργαζόμενους με τη βοήθεια ενός υγιούς χώρου εργασίας που προσφέρει εξανθρωπισμένη τεχνολογία

Ενισχύστε τους κιρκάδιους ρυθμούς με ρυθμιζόμενο δυναμικό λευκό φωτισμό που παρέχει το κατάλληλο φως την κατάλληλη στιγμή

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες

Βελτιστοποιήστε τον χώρο σας με αισθητήρες και ασύρματα συστήματα ελέγχου

Φωτίστε κάθε πτυχή σας

Πρόσοψη του κτιρίου γραφείων The Edge στο Άμστερνταμ

Ανακαλύψτε τον συνδεδεμένο φωτισμό

Μπορείτε να υποστηρίξετε την απόδοση των εργαζομένων και να μειώσετε τη σπατάλη χρόνου με το λογισμικό και το σύστημα αρχιτεκτονικής Interact Office, ώστε να μπορούν οι εργαζόμενοι να εντοπίζουν τις ελεύθερες αίθουσες συσκέψεων ή τους διαθέσιμους χώρους εργασίας και να τους δίνετε τη δυνατότητα να εξατομικεύουν τον φωτισμό. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες για την παρουσία, ώστε να διαπιστώνετε πού και πώς προτιμούν τα άτομα να εργάζονται, να αντιλαμβάνεστε τις δυνατότητες για εξοικονόμηση ενέργειας και χώρου και να αυξάνετε την απόδοση. Απλώς, εγκαταστήστε ένα σύστημα συνδεδεμένου φωτισμού LED της Philips με ενσωματωμένους αισθητήρες IoT και χρησιμοποιήστε το λογισμικό Interact Office και τις πληροφορίες για να αυξήσετε την απόδοση του κτηρίου και να βελτιστοποιήσετε τον χώρο, αλλά και να δημιουργήσετε ένα βιώσιμο έξυπνο γραφείο.

Υγεία και ευεξία στον χώρο εργασίας

Είμαστε πλέον η γενιά των εσωτερικών χώρων. Κατά μέσο όρο, ξοδεύουμε περισσότερο από το 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους, με το 36% αυτού να δαπανάται στον χώρο εργασίας. Αλλά, όσο περισσότερο χρόνο περνάμε σε εσωτερικούς χώρους, τόσο λιγότερο εκτιθέμεθα στις ευεργετικές επιδράσεις του φωτός. Κατά συνέπεια, δεν λαμβάνουμε αρκετά θρεπτικά συστατικά από το φυσικό φως ημέρας για να μας ωφελήσει.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις βιολογικές επιδράσεις του φωτός; Έχουμε αναπτύξει μια μελέτη όπου μπορείτε να μάθετε για το πώς το φως σας επηρεάζει οπτικά (έχετε καλή όραση), συναισθηματικά (αισθάνεστε καλά) και βιολογικά (έχετε καλή απόδοση).

Βελτιώστε τις συνθήκες καλής διαβίωσης στο γραφείο εφαρμόζοντας μελανωπικό φωτισμό

Βελτιώστε τις συνθήκες καλής διαβίωσης στο γραφείο εφαρμόζοντας μελανωπικό φωτισμό

Το μελανωπικό φως είναι το μέρος του βιολογικού φωτός που παίζει σημαντικό ρόλο στον συγχρονισμό του εσωτερικού ρολογιού του σώματος σύμφωνα με τις μη οπτικές επιδράσεις του φωτός. Όταν σχεδιάζετε σωστά τον μελανωπικό φωτισμό του κτιρίου σας, φέρνει τα οφέλη του φυσικού φωτός ημέρας σε εσωτερικούς χώρους, ενισχύοντας την οπτική άνεση, την ευεξία και την απόδοση. Μάθετε περισσότερα για το πώς θα αυξήσετε την ευεξία στο γραφείο εφαρμόζοντας μελανωπικό φωτισμό διαβάζοντας το τελευταίο μας φυλλάδιο για το μελανωπικό φως.

Ο σχεδιασμός του γραφείου αλλάζει γρήγορα. Οι λειτουργικοί χώροι εργασίας δίνουν τη θέση τους σε ελκυστικά περιβάλλοντα που εμπνέουν όπου η υγεία και η ευεξία των ανθρώπων έχουν προτεραιότητα και υποστηρίζονται. Επιπλέον, αυτό δεν βελτιώνει μόνο τη διάθεση, τα πρότυπα ύπνου και την απόδοση όλων στον χώρο εργασίας, προσελκύει ταλέντα και διατηρεί επίσης τους υπαλλήλους υψηλής αξίας.

Πρόσοψη του κτιρίου γραφείων The Edge στο Άμστερνταμ

Η σημασία του φωτισμού στην πιστοποίηση WELL Building Certification

Το International WELL Building Institute (IWBI) κυκλοφόρησε το WELL Building Standard, ένα παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης σχεδιασμένο για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας στον χώρο εργασίας, το 2014. Η έκδοση v2 παρουσιάστηκε το 2020 ενοποιώντας όλες τις προηγούμενες παραλλαγές και την πιλοτική έκδοση v2 pilot σε ένα WELL για όλους τους τύπους έργων. Το WELL v2 ανταποκρίνεται σε νέα στοιχεία και μεταβαλλόμενες ανησυχίες για τη δημόσια υγεία και ενημερώνεται σε τριμηνιαία βάση. Διαβάστε το φυλλάδιο WELL Building Certification για να μάθετε περισσότερα για το πώς θα συγκεντρώσετε σύνολα πόντων σε υψηλότερα επίπεδα πιστοποίησης.

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Μελέτες

Ασφαλής επιστροφή στο γραφείο για τη Forte Partner

Στο πλαίσιο της πρόσφατης πανδημίας, η Forte Partners επέλεξε φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C με στόχο να καθησυχάσει τους ενοίκους της και να τους πείσει να επιστρέψουν σε ένα ασφαλές γραφείο.

Philips UV-C Upper Air

Η Mašinoprojekt Kopring ad, μια κατασκευαστική εταιρεία από το Βελιγράδι της Σερβίας, επέλεξε το σύστημα απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για την απολύμανση της αίθουσας συσκέψεων της

Sonepar

Η Sonepar Connect στο Reims της Γαλλίας επιλέγει φωτιστικά απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για να την απολύμανση του αέρα στα δωμάτιά της από βακτήρια και ιούς.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη